reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Ewelina no to trzymam kciuki, coby Ci skóra nie zlazła;-) A w piątek na kursiku jednak będę, K jutro załatwi swoją sprawę:tak:

Agata no pewnie, że masz z czego być dumna:tak:

Przyszły już ozdóbki na pazurki, śliczne:tak: tylko co z tego jak nie ma reszty:wściekła/y::angry:

A swoją drogą to fajnie było się dzisiaj z Wami spotkać:-) zwłaszcza, że pogoda taka pikna:tak: Jak już sie zrobi ciepło tak na dobre to musimy częściej się umawiać na spacerki:tak::-)

reklama
Hej....
Agata na solar poszłam na 15 minut, ale nie sądziłam ze tak mnie spiecze, wcześniej byłam na 12, i na 10 i nic mi nie było, a tu proszę:sorry2: Ale już dzisiaj ok, co prawda w nocy starałam się spać w jednej pozycji bo piekło.

Agnieszka paczka na pewno dotrze, ja też czekam od piątku i nic, może jutro przyjdzie:dry: Przynajmniej dłużej będziesz mieć zdrowsze swoje pazurki:tak:;-), bo później jak zaczniesz szaleć co rusz z czymś nowym to wiesz co cię czeka:baffled:

A co do spotkania to i ja się cieszę że jednak dałam sie namówić, bo fajnie było - nie dość że świetne towarzystwo to i pogoda dopisała:tak::tak: Czuję że teraz gdy robi się taaak cieplutko to częściej będziemy sie na spacerkach spikać:tak::-D

Agnieszka a jakie piwo pije twój mąż:confused: Bo kurczę naprawdę mi głupio że odwozicie mnie po kursie pod sam dom, no to chociaż piwko postawie to se chłopina wypije:tak:

Hej:-)
Ale dzisiaj nockę mieliśmy:baffled: Majcia miała swoją pierwszą w życiu gorączkę przez tego zębola a my oczywiście nie przygotowani:zawstydzona/y: Kiedyś na początku kupiłam coś przeciwgorączkowego, ale nie było używane i gdzieś się zapodziało, pewnie przy przeprowadzce. K przed 4 rano jeździł do apteki kupić coś a ja w tym czasie robiłam zimne komresy. Przywiózł efferalgan w czopkach, zapodałam i już po godzince nie było śladu po temperaturze:tak: Zasnęłyśmy z Majcią tak porządnie dopiero o 6 i odsypiałyśmy, ja do 12 a ona do 13:-) Przez to wszystko cały dzień zakręcony, nawet na spacerku nie byłyśmy.

Ewelina nawet mnie nie denerwuj z tym piwem, dla nas to naprawdę nie jest żaden problem, jedziemy przecież w tą samą stronę i to nam by było głupio jakbyśmy Cię nie podwozili. Tak więc luzik, a zresztą jeszcze tylko jutro i koniec teorii;-)

A czy będę na kursie czy nie, to panu instruktorowi chyba raczej obojętne:cool2:

Biedna Majeczka, sie wymęczyła na te ząbki:-( Oby już więcej tak nie cierpiała!
My też mieliśmy wczoraj akcję rzygania przez Adaśka....no i za nic nie wiem po czym. Ostatnio to w ogóle jakieś takie akcje u tych moich dzieciaków:sorry2: No i w związku z tym że ucierpiało nasze łóżko to miałam przymusowe pranie no i spanie na podłodze, przez co kości mam jak połamane:dry:

Agnieszka i jak przesyła dotarła? Bo do mnie wczoraj zapukał listonosz...nareszcie:tak:
Agata dzięki za linka, a ty już zamawiałaś czy jak bo może byśmy jedną przesyłką na połowę wzięły. Ja bym chciała i różowe i zielone w tym rozmiarze co w linku.

Hehe przesyłka dotarła i już nie mogąc się doczekać zrobiłam sobie na próbę jednego pazura:-D Mam nadzieję, że Majcia pójdzie zaraz spać i może machnę sobie resztę:-)

reklama
Hehe przesyłka dotarła i już nie mogąc się doczekać zrobiłam sobie na próbę jednego pazura:-D Mam nadzieję, że Majcia pójdzie zaraz spać i może machnę sobie resztę:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAAHAH............wiedziałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiedziałam że nie wytrzymasz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry