reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

reklama
Hej laseczki:-) Widzę, że się weekendujecie. My po raz pierwszy od dłuższego czasu mieliśmy dzisiaj luźną sobotę, bez imprezki u nas i bez wyjścia do kogoś:-) Przynajmniej miałam czas zrobić sobie pazurki, bo wczoraj jednak nie zdążyłam. Wyszły nawet nieźle, ale do doskonałości jeszcze im daleko:-D

Teraz rodzinka śpi a ja idę polukać na allegro:cool2:

Ewelina jak tam dzisiejsza jazda?

Hej
My po weekendzie raczej nie mamy przyjemnych wrażeń:baffled: W sobotę od rana u mnie to biegunka to wymioty:baffled::baffled::baffled: Jazdę przeżyłam, chociaż ciężko było. No dopiero dzisiaj czuję żołądek już normalnie. Za to męża od nocy wzięło i właśnie pojechał do lekarza po zwolnienie jakieś:dry: Wniosek jeden - chyba wszystkich nas po kolei łapała jelitówka.

Agata daj znać jak przesyłka dotrze, to jakoś się rozliczymy:tak:

Agnieszka pochwal sie pazurkami, ciekawość mnie zżera:tak:

Łoj Ewelina no to współczuję Wam takiego weekendu:baffled: A zdjecie pazurów na serio mi nie wychodzi:no: ja nie wiem Agata jak Ty je robisz, że są takie wyraźne:confused: Tu co nieco widać, ale nie za wiele:

A my wczoraj byliśmy sobie w parku, tak cieplutko było, że niektórzy chodzili w koszulkach:baffled: A to wczorajsze foteczki:-)

A ja dzisiaj miałam jazdę i jestem niezadowolona z siebie:no: Ciągle za szybko puszczam to pieprzone sprzęgło i mi gaśnie auto:zawstydzona/y: Ja nie wiem kiedy ja się tego nauczę:wściekła/y: Następna jazda w czwartek, a Ty Ewelina kiedy masz?

Ale fajna Maja na zdjęciach....super foteczki i widać że spacerek udany:tak::tak:]

Agnieszka zdjęcie pazurków rzeczywiście mało wyraźnie, zresztą skąd ja to znam, u mnie ten sam problem:baffled:
Co do jazdy to nie przejmuj sie sprzęgłem, w końcu je wyczujesz i będziesz pomykać niczym Kubica;-):tak:
Jazdę też mam w czwartek na 12, miałam mieć dzisiaj ale odwołał.....a swoją drogą gościu jest debeściarski, w sobotę mimo bardzo kiepskiego samopoczucia rozbawił mnie nieziemsko:-D

No a ja w czwartek idę do lekarza neurologa (wiadomo po co;-)). A w przyszłym tygodniu 6-go gin-endokrynolog....aż się boję:cool2:
Tyle że 5,6,7 mam próbne matury (obecność obowiązkowa) i nie wiem jak mi się to rozłoży:dry::sorry2:

Dzisiaj byłam z mężem w Jeleniej Górze (musiał pomierzyć jakieś mieszkania itp, itd:dry:) No i wracając zaliczyliśmy sklep zoologiczny....i znów mam nowe 2 paletki....cuuuuudne:tak::tak: A swoją drogą gościu miał zrobione akwarium z rybkami morskimi 450 litrów....szok.....:szok::szok::szok: Jak zrzucę z kom to wkleję - rybki nemo, rybki jak z reklamy kawy Prima;-):tak:, rozgwiazdy, meduzy, koralowce.....w ogóle to wszystko w środku się ruszało....:szok::szok::szok::szok::szok:

Agata a co u ciebie i dziewczynek:confused::confused::confused:

Banbino a ty gdzie nam się zapodziałaś:confused::confused::confused:

Agnieszka jutro przyjdzie Avon, może jak będzie ciepło to razem z Agatą zrobimy sobie spacerek....a jak nie to jak ci pasuje to podrzucę ci to kiedyś:tak:
No dziś też taki wiosenny dzionek:tak:

No Hej Hej jestem tylko ze ostatnio niemam coś dobrego samopoczucia , ciągle się doluje i niechcialam wam psuc nastroju na forum:-(
Ewelina za bluzki jeszcze niezapłaciłam ale w tym tygodniu obiecuje ze sie wezme za to :tak:

Co do fotek to ustawiałam na mikro i wychodzily super :-)

Agnieszka zdjecia super :tak:

reklama
:-D:-D:-D:-D No mam i ja wakacyjny suwaczek:-):-):-):-) Dzisiaj zarezerwowałam nam miejsce i jedziemy na tydzień od 30 czerwca do 6 lipca:tak::tak: Ale się cieszę jak głupia:-D:-D:-D

Ewelina faktycznie to akwarium musiało robić wrażenie:tak: no i fajnie, że Wasze coraz pikniejsze:-) Z lekarzem nic się nie bój, będzie dobrze:tak: I trzymam kciuki za próbną:-)

Jak będzie jutro ładnie to jak najbardziej ja się piszę na spacerek:tak: a jak nie to się jakoś zmówimy, bo nie ukrywam, że już się nie mogę doczekać tych kosmetyków;-)

Dzisiaj fakt, było wiosennie, aż zrobiłam sobie spacer na Kopernika, na rynek, żeby kupić Majci jakąś lżejszą czapeczkę. W rezultacie kupiłam dwie, bo mi się obie podobały i nie mogłam się zdecydowac:-)

Agata co za dołki Cię łapią, pewnie chodzi o zdrówko:confused: Ja wierzę, że będzie dobrze, jesteś młoda, silna i nie dasz się jakimś choróbskom:tak:
No i dzięki za podpowiedź co do zdjęć, faktycznie spróbowałam i jest ok:tak:

Do góry