reklama
Hej laseczki:-) Widzę, że się weekendujecie. My po raz pierwszy od dłuższego czasu mieliśmy dzisiaj luźną sobotę, bez imprezki u nas i bez wyjścia do kogoś:-) Przynajmniej miałam czas zrobić sobie pazurki, bo wczoraj jednak nie zdążyłam. Wyszły nawet nieźle, ale do doskonałości jeszcze im daleko
Teraz rodzinka śpi a ja idę polukać na allegro
Ewelina jak tam dzisiejsza jazda?
Teraz rodzinka śpi a ja idę polukać na allegro
Ewelina jak tam dzisiejsza jazda?
Hej
My po weekendzie raczej nie mamy przyjemnych wrażeń W sobotę od rana u mnie to biegunka to wymioty Jazdę przeżyłam, chociaż ciężko było. No dopiero dzisiaj czuję żołądek już normalnie. Za to męża od nocy wzięło i właśnie pojechał do lekarza po zwolnienie jakieś Wniosek jeden - chyba wszystkich nas po kolei łapała jelitówka.
Agata daj znać jak przesyłka dotrze, to jakoś się rozliczymy
Agnieszka pochwal sie pazurkami, ciekawość mnie zżera
My po weekendzie raczej nie mamy przyjemnych wrażeń W sobotę od rana u mnie to biegunka to wymioty Jazdę przeżyłam, chociaż ciężko było. No dopiero dzisiaj czuję żołądek już normalnie. Za to męża od nocy wzięło i właśnie pojechał do lekarza po zwolnienie jakieś Wniosek jeden - chyba wszystkich nas po kolei łapała jelitówka.
Agata daj znać jak przesyłka dotrze, to jakoś się rozliczymy
Agnieszka pochwal sie pazurkami, ciekawość mnie zżera
Łoj Ewelina no to współczuję Wam takiego weekendu A zdjecie pazurów na serio mi nie wychodzi ja nie wiem Agata jak Ty je robisz, że są takie wyraźne Tu co nieco widać, ale nie za wiele:
A my wczoraj byliśmy sobie w parku, tak cieplutko było, że niektórzy chodzili w koszulkach A to wczorajsze foteczki:-)
A ja dzisiaj miałam jazdę i jestem niezadowolona z siebie Ciągle za szybko puszczam to pieprzone sprzęgło i mi gaśnie auto Ja nie wiem kiedy ja się tego nauczę Następna jazda w czwartek, a Ty Ewelina kiedy masz?
A my wczoraj byliśmy sobie w parku, tak cieplutko było, że niektórzy chodzili w koszulkach A to wczorajsze foteczki:-)
A ja dzisiaj miałam jazdę i jestem niezadowolona z siebie Ciągle za szybko puszczam to pieprzone sprzęgło i mi gaśnie auto Ja nie wiem kiedy ja się tego nauczę Następna jazda w czwartek, a Ty Ewelina kiedy masz?
Ale fajna Maja na zdjęciach....super foteczki i widać że spacerek udany]
Agnieszka zdjęcie pazurków rzeczywiście mało wyraźnie, zresztą skąd ja to znam, u mnie ten sam problem
Co do jazdy to nie przejmuj sie sprzęgłem, w końcu je wyczujesz i będziesz pomykać niczym Kubica;-)
Jazdę też mam w czwartek na 12, miałam mieć dzisiaj ale odwołał.....a swoją drogą gościu jest debeściarski, w sobotę mimo bardzo kiepskiego samopoczucia rozbawił mnie nieziemsko
No a ja w czwartek idę do lekarza neurologa (wiadomo po co;-)). A w przyszłym tygodniu 6-go gin-endokrynolog....aż się boję
Tyle że 5,6,7 mam próbne matury (obecność obowiązkowa) i nie wiem jak mi się to rozłoży
Agnieszka zdjęcie pazurków rzeczywiście mało wyraźnie, zresztą skąd ja to znam, u mnie ten sam problem
Co do jazdy to nie przejmuj sie sprzęgłem, w końcu je wyczujesz i będziesz pomykać niczym Kubica;-)
Jazdę też mam w czwartek na 12, miałam mieć dzisiaj ale odwołał.....a swoją drogą gościu jest debeściarski, w sobotę mimo bardzo kiepskiego samopoczucia rozbawił mnie nieziemsko
No a ja w czwartek idę do lekarza neurologa (wiadomo po co;-)). A w przyszłym tygodniu 6-go gin-endokrynolog....aż się boję
Tyle że 5,6,7 mam próbne matury (obecność obowiązkowa) i nie wiem jak mi się to rozłoży
Dzisiaj byłam z mężem w Jeleniej Górze (musiał pomierzyć jakieś mieszkania itp, itd) No i wracając zaliczyliśmy sklep zoologiczny....i znów mam nowe 2 paletki....cuuuuudne A swoją drogą gościu miał zrobione akwarium z rybkami morskimi 450 litrów....szok..... Jak zrzucę z kom to wkleję - rybki nemo, rybki jak z reklamy kawy Prima;-), rozgwiazdy, meduzy, koralowce.....w ogóle to wszystko w środku się ruszało....
Agata a co u ciebie i dziewczynek
Banbino a ty gdzie nam się zapodziałaś
Agnieszka jutro przyjdzie Avon, może jak będzie ciepło to razem z Agatą zrobimy sobie spacerek....a jak nie to jak ci pasuje to podrzucę ci to kiedyś
No dziś też taki wiosenny dzionek
Banbino a ty gdzie nam się zapodziałaś
Agnieszka jutro przyjdzie Avon, może jak będzie ciepło to razem z Agatą zrobimy sobie spacerek....a jak nie to jak ci pasuje to podrzucę ci to kiedyś
No dziś też taki wiosenny dzionek
No Hej Hej jestem tylko ze ostatnio niemam coś dobrego samopoczucia , ciągle się doluje i niechcialam wam psuc nastroju na forum:-(
Ewelina za bluzki jeszcze niezapłaciłam ale w tym tygodniu obiecuje ze sie wezme za to
Co do fotek to ustawiałam na mikro i wychodzily super :-)
Agnieszka zdjecia super
Ewelina za bluzki jeszcze niezapłaciłam ale w tym tygodniu obiecuje ze sie wezme za to
Co do fotek to ustawiałam na mikro i wychodzily super :-)
Agnieszka zdjecia super
reklama
No mam i ja wakacyjny suwaczek:-):-):-):-) Dzisiaj zarezerwowałam nam miejsce i jedziemy na tydzień od 30 czerwca do 6 lipca Ale się cieszę jak głupia
Ewelina faktycznie to akwarium musiało robić wrażenie no i fajnie, że Wasze coraz pikniejsze:-) Z lekarzem nic się nie bój, będzie dobrze I trzymam kciuki za próbną:-)
Jak będzie jutro ładnie to jak najbardziej ja się piszę na spacerek a jak nie to się jakoś zmówimy, bo nie ukrywam, że już się nie mogę doczekać tych kosmetyków;-)
Dzisiaj fakt, było wiosennie, aż zrobiłam sobie spacer na Kopernika, na rynek, żeby kupić Majci jakąś lżejszą czapeczkę. W rezultacie kupiłam dwie, bo mi się obie podobały i nie mogłam się zdecydowac:-)
Agata co za dołki Cię łapią, pewnie chodzi o zdrówko Ja wierzę, że będzie dobrze, jesteś młoda, silna i nie dasz się jakimś choróbskom
No i dzięki za podpowiedź co do zdjęć, faktycznie spróbowałam i jest ok
Ewelina faktycznie to akwarium musiało robić wrażenie no i fajnie, że Wasze coraz pikniejsze:-) Z lekarzem nic się nie bój, będzie dobrze I trzymam kciuki za próbną:-)
Jak będzie jutro ładnie to jak najbardziej ja się piszę na spacerek a jak nie to się jakoś zmówimy, bo nie ukrywam, że już się nie mogę doczekać tych kosmetyków;-)
Dzisiaj fakt, było wiosennie, aż zrobiłam sobie spacer na Kopernika, na rynek, żeby kupić Majci jakąś lżejszą czapeczkę. W rezultacie kupiłam dwie, bo mi się obie podobały i nie mogłam się zdecydowac:-)
Agata co za dołki Cię łapią, pewnie chodzi o zdrówko Ja wierzę, że będzie dobrze, jesteś młoda, silna i nie dasz się jakimś choróbskom
No i dzięki za podpowiedź co do zdjęć, faktycznie spróbowałam i jest ok