reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

No fakt banbino, ostatnie tygodnie są już trochę męczące, ale jeszcze troszkę i już będziesz tulić maleństwo w ramionach:tak:
Ech... mi też się już marzy drugi bejbik, ale jeszcze trochę trzeba poczekać...

Agata witaj w klubie, ja też mam katar, boli mnie gardło i mam doła:baffled: A jeszcze jutro ma padać a ja mam jazdę fak:baffled:

reklama
Hej...ależ pogoda paskudna:sorry2:

Dziewczyny kurujcie się.....kurczę tak to jest jak raz zimno raz ciepło....jakieś cholerstwa się zawsze przypałętają:baffled:

O, a co się stało? A może i lepiej, dzisiaj chyba dosyć ślisko na drodze:tak: Ciekawe jaką ja jutro będę miała pogodę:confused:

Nie wiem co się stało. Rano dostałam sms-a że musi odwołać jazdę z przyczyn od niego niezależnych...miał zadzwonić i umówić się na inny termin ale jakoś nie zadzwonił:angry::no:
No a tobie pogoda jak widać nie dopisze chyba....:sorry2::sorry2: No ale - dasz radę!!

A jak tam sprzęcik do pazurków, dotarł??

Co do doła to też zaczyna mnie brać:-:)-( Nie mam chęci na nic, a jeszcze ostatnio dzieciaki urządzają sobie akcje nic niejedzenia, i szlak mnie trafia , bo kombinuję jak mogę z posiłkami a i tak ciągle słyszę że "nie chcę, nie dobre, nie lubię" i tak w koło:angry::angry:

Hej.. no, pogoda łokropna:baffled: już drugi dzień siedzimy w domu bez spacerku:baffled: Z jazdą jakoś to będzie, dobrze, że nie ma mrozu to ślisko nie jest:tak:

Sprzęt jeszcze nie dotarł, chociaż już powinien, przez to też jestem zła:angry:

Ewelina a co Adaśkowi też się udzieliło niejedzenie? Pewnie bierze przykład ze starszej siostry;-) Oby im szybko minęło:tak:

Agnieszka jak tam po jeździe...przeżyłaś;-):confused:
Do mnie wciąż nie zadzwonił, więc chyba jutro na wykładzie swój zły nastrój wyładuję na nim:-p:tak:

No przeżyłam:-) Dzisiaj przez godzinę jeździłam po mieście:szok: dopiero później pojechaliśmy przez Lubin do Prochowic i z powrotem do Legnicy. Zaliczyłam i mżawkę na trasie i ciemności nas już złapały, ale i tak podoba mi się coraz bardziej:tak::-D
A umówi się z Tobą pewnie jutro, bo mówił, że dzisiaj będzie miał grafik z pracy i będzie wtedy wiedział co i jak:tak:

Banbino a co tam u Ciebie, jak samopoczucie:-)

Hej matko jaki ja mam dziś nastrój :baffled:wrrr
Ale jest jeden plus dzisiejszego dna zaliczyłam ten egzamin na który nieposzła ze stachu z braku wiedzy :tak:
Kurcze dziewczyny jak ja niemoge doczekać sięjuż wiosny, mam dość tej cholernej pogody:angry:
Noi musze się przyznać żę wpadłam w szał zakupów na wakacje:cool2: dziś kupiliśmy wielką walizkę na kółkach i kilka koszulek dla dziewczynek, matko tak jużniemoge sie doczekać naszych walaci:tak: no i w marcu kupujemy kamere zeby uwiecznic nasze Pierwsze Wypasione Wakacje,ubiegłych rokitek nie licze bo było kiepsko:baffled:

Dziewczyny super macie z tym kursikiem na prawko, zazdroszcze wam :tak: ja moze sie zapisze na jesień lub w przyszłym roku na wiosne :tak:

Agata no to gratuluję zaliczonego egzaminu:-)
Fajnie, że się tak cieszysz z tych wakacji, jak tak Ciebie czytam, to sama się utwierdzam w przekonaniu, że jednak musimy gdzieś pojechać w tym roku:tak: A kamerę kupiliśmy zaraz jak się Majka urodziła i tak leży od jakiegoś czasu zapomniana i pokryta kurzem:-D może właśnie w wakacje się przyda:tak:

Agata no tak...jeszcze ode mnie przyjmij GRATULACJE!!:tak:

Kurczę a ja się czuję jak po caaaaaałym dniu na ostrym słońcu.....jestem spieczona jak raczek:sorry2::sorry2: Jedyne pocieszenie że jutro będę fajnie brązowa:tak::tak::tak: Ale takim sesjom w solarium mówię jednak NIE:no::no::no:

reklama
Dzięki dziewczyny za Gratulacje:tak: Jestem z siebie dumna żę daje rade, z dwójką dzieci na karku:tak:

Ewelina wariacie to na ile minut poszłaś żę jak raczek wyglądasz:szok:

Do góry