reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

No fakt banbino, ostatnie tygodnie są już trochę męczące, ale jeszcze troszkę i już będziesz tulić maleństwo w ramionach:tak:
Ech... mi też się już marzy drugi bejbik, ale jeszcze trochę trzeba poczekać...

Agata witaj w klubie, ja też mam katar, boli mnie gardło i mam doła:baffled: A jeszcze jutro ma padać a ja mam jazdę fak:baffled:

reklama
Hej...ależ pogoda paskudna:sorry2:

Dziewczyny kurujcie się.....kurczę tak to jest jak raz zimno raz ciepło....jakieś cholerstwa się zawsze przypałętają:baffled:

O, a co się stało? A może i lepiej, dzisiaj chyba dosyć ślisko na drodze:tak: Ciekawe jaką ja jutro będę miała pogodę:confused:

Nie wiem co się stało. Rano dostałam sms-a że musi odwołać jazdę z przyczyn od niego niezależnych...miał zadzwonić i umówić się na inny termin ale jakoś nie zadzwonił:angry::no:
No a tobie pogoda jak widać nie dopisze chyba....:sorry2::sorry2: No ale - dasz radę!!

A jak tam sprzęcik do pazurków, dotarł??

Co do doła to też zaczyna mnie brać:-:)-( Nie mam chęci na nic, a jeszcze ostatnio dzieciaki urządzają sobie akcje nic niejedzenia, i szlak mnie trafia , bo kombinuję jak mogę z posiłkami a i tak ciągle słyszę że "nie chcę, nie dobre, nie lubię" i tak w koło:angry::angry:

Hej.. no, pogoda łokropna:baffled: już drugi dzień siedzimy w domu bez spacerku:baffled: Z jazdą jakoś to będzie, dobrze, że nie ma mrozu to ślisko nie jest:tak:

Sprzęt jeszcze nie dotarł, chociaż już powinien, przez to też jestem zła:angry:

Ewelina a co Adaśkowi też się udzieliło niejedzenie? Pewnie bierze przykład ze starszej siostry;-) Oby im szybko minęło:tak:

Agnieszka jak tam po jeździe...przeżyłaś;-):confused:
Do mnie wciąż nie zadzwonił, więc chyba jutro na wykładzie swój zły nastrój wyładuję na nim:-p:tak:

No przeżyłam:-) Dzisiaj przez godzinę jeździłam po mieście:szok: dopiero później pojechaliśmy przez Lubin do Prochowic i z powrotem do Legnicy. Zaliczyłam i mżawkę na trasie i ciemności nas już złapały, ale i tak podoba mi się coraz bardziej:tak::-D
A umówi się z Tobą pewnie jutro, bo mówił, że dzisiaj będzie miał grafik z pracy i będzie wtedy wiedział co i jak:tak:

Banbino a co tam u Ciebie, jak samopoczucie:-)

Hej matko jaki ja mam dziś nastrój :baffled:wrrr
Ale jest jeden plus dzisiejszego dna zaliczyłam ten egzamin na który nieposzła ze stachu z braku wiedzy :tak:
Kurcze dziewczyny jak ja niemoge doczekać sięjuż wiosny, mam dość tej cholernej pogody:angry:
Noi musze się przyznać żę wpadłam w szał zakupów na wakacje:cool2: dziś kupiliśmy wielką walizkę na kółkach i kilka koszulek dla dziewczynek, matko tak jużniemoge sie doczekać naszych walaci:tak: no i w marcu kupujemy kamere zeby uwiecznic nasze Pierwsze Wypasione Wakacje,ubiegłych rokitek nie licze bo było kiepsko:baffled:

Dziewczyny super macie z tym kursikiem na prawko, zazdroszcze wam :tak: ja moze sie zapisze na jesień lub w przyszłym roku na wiosne :tak:

Agata no to gratuluję zaliczonego egzaminu:-)
Fajnie, że się tak cieszysz z tych wakacji, jak tak Ciebie czytam, to sama się utwierdzam w przekonaniu, że jednak musimy gdzieś pojechać w tym roku:tak: A kamerę kupiliśmy zaraz jak się Majka urodziła i tak leży od jakiegoś czasu zapomniana i pokryta kurzem:-D może właśnie w wakacje się przyda:tak:

Agata no tak...jeszcze ode mnie przyjmij GRATULACJE!!:tak:

Kurczę a ja się czuję jak po caaaaaałym dniu na ostrym słońcu.....jestem spieczona jak raczek:sorry2::sorry2: Jedyne pocieszenie że jutro będę fajnie brązowa:tak::tak::tak: Ale takim sesjom w solarium mówię jednak NIE:no::no::no:

reklama
Dzięki dziewczyny za Gratulacje:tak: Jestem z siebie dumna żę daje rade, z dwójką dzieci na karku:tak:

Ewelina wariacie to na ile minut poszłaś żę jak raczek wyglądasz:szok:

Do góry