reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Adaśko już śpi, oczywiście na syropkach przeciwgorączkowych. Póki co najwyższa gorączka to była 39,3 stopnie....zobaczymy jak jutro będzie...może lekarza zaliczymy:eek::eek::eek:

Co do domku to zamawialiśmy przez neta, miejscowość mieliśmy obcykaną więc wiemy gdzie co leży....Wzieliśmy domek holenderski o podwyższonym standardzie, czyli wszystko w nim jest...tu masz adres...
http://www.kwateryprywatne.net.pl/uradka/index.html#

My jedziemy 12 a wracamy 20

reklama
A jak tam walentynki:confused::confused::confused:
My po kolacyjce z szampanem....
Co prawda mężuś już śpi ale liczy się pamięć i to żeo różach pamiętał i w ogóle:tak::tak:

Ostatnio jestem tak zmęczona albo przemęczona tą codziennością że pierdolca dostaje............Albo to ja albo dzieciaki przechodzą jakieś przesilenie wiosenne...szooooook:szok::szok::szok::szok:
Jutro muszę zaliczyć solarium to się odprężę, w ogóle ostatni jakaś chodzę znerwicowana, może to przez to prawko, a może brak mi już słońca, lata i w ogóle:eek:

Ewelina ja mam to samo, brak słońca, zimno daje się we znaki:baffled: A jeszcze na solarkę nawet nie mam kiedy pójść:baffled:

My też walentynkowaliśmy się przy kolacyjce, którą zrobił mój mężuś:-) i o róży nie zapomniał:-)

A jak Adaś, mam nadzieję, że już z nim lepiej:tak:

Ja dzisiaj spotkałam się na spacerku z Agatą:tak: zmarzłyśmy jak diabli:baffled: a wydawało się w tym słoneczku, że jest ciepło. A jeszcze jakby tego było mało to wracając złapałam gumę, nawet nie wiem kiedy, nie najechałam na szkło, ani nic innego przez co mogłoby się to stać fak:confused:

Hej dziewczyny !!! Mieszkam w Legnicy od niedawna i mam prośbę napiszcie co sądzicie o tutejszej porodówce

Hej dziewczyny !!! Mieszkam w Legnicy od niedawna i mam prośbę napiszcie co sądzicie o tutejszej porodówce

Hej banbino:-) Witam serdecznie i mam nadzieję, że popiszesz z nami od czasu do czasu:tak:

Co do porodówki to opinie są bardzo różne, więcej jest tych negatywnych, ale ja akurat nie mogę powiedzieć złego słowa. Miałam poród rodzinny, akurat tak trafiłam, że nie było więcej rodzących, położne bardzo sympatyczne, lekarz przyszedł praktycznie tylko na sam koniec, żeby mnie zszyć:tak: Później na położniczym też nie było źle, zwłaszcza jak już dostałam pokój jednoosobowy:-)

Jakbyś miała jakieś bardziej konkretne pytania to pisz:tak: I opowiedz coś o sobie, wnioskuję, że jesteś w ciąży:-);-)

Banbino witaj wśród legniczanek!!!! No i oczywiści pisz pisz pisz!!:tak::tak::tak:

Tak jak napisała Agnieszka odnośnie legnickiej porodówki zdania są różne....ja pamiętam porodówkę za czasów rządów R. Zasławskiego i raczej wspomnienia są dość traumatyczne......na dzień dzisiejszy w życiu bym się tam nie dała położyć, chociaż nie mam pojęcia jak jest teraz:baffled:

Agnieszka no widać że ci nasi faceci to jednak nie od parady.....fiu fiu a twój to nawet kolacyjkę zrobił...super!!!!!

Adaśko dziś rano jeszcze z gorączką, jednak po południu zaliczył 4-5 śmierdzące kupy i gorączki nie widać, no i zaczął normalnie jeść, podejrzewam że jednak to może zatrucie pokarmowe które przetrzymało go od ostatnich wymiotów.....najważniejsze że obyło się bez antybiotyków:tak::tak::tak:

A pogoda to rzeczywiście daje się we znaki.....marzy mi się już ciepłe słoneczko:tak::tak::tak: A na solarium dziś nie dotarłam bo mężuś dłużej w pracy a Adaśkia nie chciałam na dwór wywlekać...jednak co się odwlecze...może jutro się uda:tak:

jeszcze chciałam napisać że jedna rybeczka - paletka chora, wygląda jakby już miała paść, dziś zarzuciliśmy chemię, oby pomogło:tak::tak: No i kolejna nowa zakupiona przez męża....czyli w sumie pięć pływa..................

właśnie ta chora zdechła...teraz patrzymy i nie oddycha:-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Hej , mieszkam w Legnicy od kilku miesięcy wczesniej mieszkałam w Wałbrzychu i mam dylemat co do wyboru porodówki . Wiele złego słyszałam na temat tutejszej pozatym sam wygląd szpitala mnie przeraża po prostu idzię się w nim zgubić :-) Myślałam o Feminie jednak to za droga przyjemność jak na moją kieszeń pozatym nie mają sprzetu do ratowania noworodków no i co ważne moja ciąża nie jest ksiązkowa , mam założony pessar no i mase leków do łykania :( . Zastanawiam się nad porodówką w Wałbrzychu tam warunki są naprawde dobre , cały szpital po remoncie mają odpowiedni sprzet sale dla mam z dzieckiem są po prostu luksusowe jak na polskie standarty poród rodzinny za darmo i tak samo jeśli ktoś sobie życzy ZOO jest bezpłatne . Pozatym znam ten szpital i czułabym się tam lepiej jednak nie wiem czy ewentualnie zdąrze dojechać . No i powrót do domu z dzieciaczkiem ...
Jeszcze jedna sprawa co sądzicie o dr Janidze ?? chodze do niego prywatnie jednak nie znalazłam o nim żadnych opinii
Pozdrawiam

Do góry