reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

reklama
Agnieszka co tam z jazdą?
U mnie oki....w sumie myślałam że jazda po mieście wyjdzie mi gorzej, a tu miłe zaskoczenie i pochwały pana instruktora że niektórzy po przejechaniu dwudziestu paru godzin tak nie jeżdżą....no i dziś w drodze Legnica-Lubin i na odwrót mogłam depnąć gazu, no i deptałam, max 85km/h:-):-):-):-)

Adaśko w nocy dał mi tak popalić, od 1 rzyganko, przebieranko itp.....:eek:
Rano 3 razy śmierdząca kupa, ale na szczęście jest wszystko ok:tak:

Ano stresowałam się dzisiaj niepotrzebnie, przed 15 instruktor zadzwonił, przeprosił i przełożył jazdę na sobotę. Powiedział, że jest po nocce, jeździ od rana i jest już wykończony:tak: No nic, co się odwlecze..

Super, że Tobie tak dobrze idzie:tak: kiedy ja tak będę śmigać..

Dobrze, że z Adaśkiem już w porządku:tak: a co mu właściwie było, pewnie coś niezidentyfikowanego;-) A jak Paula, chodzi już do przedszkola?

A ja dzisiaj w końcu wystawiłam Majkowy komplet do chrztu na allegro, zobaczymy co z tego będzie, mam nadzieję, że się sprzeda:tak:

Mój szatan mały jeszcze nie śpi, ja nie wiem skąd ona ma tyle energii:baffled:

Dzień radosny zaświtał w złotej zorzy iskierce,
Przyjmijcie więc w podarunku
walentynkowe serce!

winnie9akrc9.gif

Agnieszka jak tam komplet na allegro....są chętni?

Adaśko coś mi dzisiaj od rana gorączkuje, no i w sumie żadnych innych objawów nie ma...może to trzydniówka, bo chyba nie przechodził...teraz śpi jak nigdy:-(

A wczoraj zamówiliśmy już na 12 lipca domek nad morzem, no i najważniejsze że możemy już być spokojni:tak:

reklama
Komplet na razie 4 osoby obserwują, ale jeszcze nikt nie licytuje. Zobaczymy, aukcja kończy się dopiero za 11 dni, może się coś ruszy:confused:

Biedny Adaśko, zdrówka dla niego:tak:

A jak zamawialiście domek, przez internet? Bo my też myślimy, żeby jednak pojechać, chociaż na tydzień. A Wy na jak długo się wybieracie?

Do góry