reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Ja też się cieszę na nasze jutrzejsze święto :-) normalnie aż jestem wzruszona :tak: powtarzam za Agą : jak fajnie być mamą!!!

reklama
Oliverku
Z okazji Twoich pierwszych w życiu imieninek życzymy Ci, abyś każdą wylaną łezkę odpłacił rodzicom tysiącem uśmiechów i żeby każdy dzień Waszego wspólnego życia był uroczysty jak dzisiejsze święto.

Ciocia Mariola i Oliwierek :)))

Oliwierku i Oliverku...
życzę Wam
spełnienia marzeń pod puchową poduchą,
namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej świńce,
wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem,
komety Haleya z jasnym warkoczem i anielskich przyjaciół....
cartoon93jm9.gif

Dziewczyny mam w domu sajgon....
Paula przytargała ospę z przedszkola i jednym słowem znów akcja szpital w domu...przechodzi ją z wysoką gorączką a co za tym idzie jest marudna jak....:baffled:
Czekam aż Adaśka wysypie i już całkiem....

Najgorzej żal Pauli bo we wtorek miała brać udział w przedstawieniu przedszkolnym, 1 czerwca mieli jechać do ZOO i nici z tego. 9 czerwca idziemy na wesele i tylko się modlę aby Adaśko do tego czasu już się wykurował...

Ehhh szkoda gadać....uziemieni na maksa i to w takie upały...:baffled:

OLIWIERKU I OLIVERKU

Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok!

Ewelina współczucia, biedne dzieciaczki, zresztą tobie pewnie też nie jest lekko. Oby jak najprędzej się wykurowały i życzę im żeby jak najmniej je swędziało ( sama pamiętam jak to było) :tak: A co do przedszkola to dosłownie istna wylęgarnia choróbsk :szok:

Ewelina rzeczywiście masz sajgon.. eh.. ty to się namęczysz z tymi choróbskami dzieciaczków.. Jestem tego samego zdania co Agnieszka- przedszkola to ostatnio wylęgarnie chorób (choć nie mam nic do instytucji przedszkola- sama wiele lat chodziłam). Zresztą szkoły z tego co widzę u bratanka to samo..:baffled:
Co do ospy nawet nie wyobrażam sobie co czuje Paulinka bo sama nie przechodziłam do tej pory.. :dry: Uciumaj Paulinkę ciumakiem-ozdrowicielem !!!:tak:

U nas dziś dzień był pod hasłem IMIENINKI :))) Już wkrótce pokażę Wam zdjęcia.. HURA!!! Ewelina dla Ciebie za to wieeeeelki buziak..;-)

reklama
Oliwierku z okazji imienin dostałeś już piękne życzenia ... wszystkiego najlepszego od innych-ja więc życzę Ci tego samego ale ... 2 x więcej !

Oliver baaardzo dziękuje za wszystkie życzonka ;-)

Mariola wyobraź sobie że wczoraj mąż kupił synkowi taki sam basenik jak ty w Auchanie - dla zainteresowanych, jak coś to jest w Carrefurze po ok. 17 zł

Do góry