reklama
Oliverku
Z okazji Twoich pierwszych w życiu imieninek życzymy Ci, abyś każdą wylaną łezkę odpłacił rodzicom tysiącem uśmiechów i żeby każdy dzień Waszego wspólnego życia był uroczysty jak dzisiejsze święto.
Ciocia Mariola i Oliwierek ))
Z okazji Twoich pierwszych w życiu imieninek życzymy Ci, abyś każdą wylaną łezkę odpłacił rodzicom tysiącem uśmiechów i żeby każdy dzień Waszego wspólnego życia był uroczysty jak dzisiejsze święto.
Ciocia Mariola i Oliwierek ))
Oliwierku i Oliverku...
życzę Wam
spełnienia marzeń pod puchową poduchą,
namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej świńce,
wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem,
komety Haleya z jasnym warkoczem i anielskich przyjaciół....
życzę Wam
spełnienia marzeń pod puchową poduchą,
namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej świńce,
wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem,
komety Haleya z jasnym warkoczem i anielskich przyjaciół....
Dziewczyny mam w domu sajgon....
Paula przytargała ospę z przedszkola i jednym słowem znów akcja szpital w domu...przechodzi ją z wysoką gorączką a co za tym idzie jest marudna jak....
Czekam aż Adaśka wysypie i już całkiem....
Najgorzej żal Pauli bo we wtorek miała brać udział w przedstawieniu przedszkolnym, 1 czerwca mieli jechać do ZOO i nici z tego. 9 czerwca idziemy na wesele i tylko się modlę aby Adaśko do tego czasu już się wykurował...
Ehhh szkoda gadać....uziemieni na maksa i to w takie upały...
Paula przytargała ospę z przedszkola i jednym słowem znów akcja szpital w domu...przechodzi ją z wysoką gorączką a co za tym idzie jest marudna jak....
Czekam aż Adaśka wysypie i już całkiem....
Najgorzej żal Pauli bo we wtorek miała brać udział w przedstawieniu przedszkolnym, 1 czerwca mieli jechać do ZOO i nici z tego. 9 czerwca idziemy na wesele i tylko się modlę aby Adaśko do tego czasu już się wykurował...
Ehhh szkoda gadać....uziemieni na maksa i to w takie upały...
Ewelina współczucia, biedne dzieciaczki, zresztą tobie pewnie też nie jest lekko. Oby jak najprędzej się wykurowały i życzę im żeby jak najmniej je swędziało ( sama pamiętam jak to było) A co do przedszkola to dosłownie istna wylęgarnia choróbsk
Ewelina rzeczywiście masz sajgon.. eh.. ty to się namęczysz z tymi choróbskami dzieciaczków.. Jestem tego samego zdania co Agnieszka- przedszkola to ostatnio wylęgarnie chorób (choć nie mam nic do instytucji przedszkola- sama wiele lat chodziłam). Zresztą szkoły z tego co widzę u bratanka to samo..
Co do ospy nawet nie wyobrażam sobie co czuje Paulinka bo sama nie przechodziłam do tej pory.. Uciumaj Paulinkę ciumakiem-ozdrowicielem !!!
U nas dziś dzień był pod hasłem IMIENINKI )) Już wkrótce pokażę Wam zdjęcia.. HURA!!! Ewelina dla Ciebie za to wieeeeelki buziak..;-)
Co do ospy nawet nie wyobrażam sobie co czuje Paulinka bo sama nie przechodziłam do tej pory.. Uciumaj Paulinkę ciumakiem-ozdrowicielem !!!
U nas dziś dzień był pod hasłem IMIENINKI )) Już wkrótce pokażę Wam zdjęcia.. HURA!!! Ewelina dla Ciebie za to wieeeeelki buziak..;-)
reklama
Oliwierku z okazji imienin dostałeś już piękne życzenia ... wszystkiego najlepszego od innych-ja więc życzę Ci tego samego ale ... 2 x więcej !
Oliver baaardzo dziękuje za wszystkie życzonka ;-)
Mariola wyobraź sobie że wczoraj mąż kupił synkowi taki sam basenik jak ty w Auchanie - dla zainteresowanych, jak coś to jest w Carrefurze po ok. 17 zł
Mariola wyobraź sobie że wczoraj mąż kupił synkowi taki sam basenik jak ty w Auchanie - dla zainteresowanych, jak coś to jest w Carrefurze po ok. 17 zł