reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

reklama
Agnieszka co tam z jazdą?
U mnie oki....w sumie myślałam że jazda po mieście wyjdzie mi gorzej, a tu miłe zaskoczenie i pochwały pana instruktora że niektórzy po przejechaniu dwudziestu paru godzin tak nie jeżdżą....no i dziś w drodze Legnica-Lubin i na odwrót mogłam depnąć gazu, no i deptałam, max 85km/h:-):-):-):-)

Adaśko w nocy dał mi tak popalić, od 1 rzyganko, przebieranko itp.....:eek:
Rano 3 razy śmierdząca kupa, ale na szczęście jest wszystko ok:tak:

Ano stresowałam się dzisiaj niepotrzebnie, przed 15 instruktor zadzwonił, przeprosił i przełożył jazdę na sobotę. Powiedział, że jest po nocce, jeździ od rana i jest już wykończony:tak: No nic, co się odwlecze..

Super, że Tobie tak dobrze idzie:tak: kiedy ja tak będę śmigać..

Dobrze, że z Adaśkiem już w porządku:tak: a co mu właściwie było, pewnie coś niezidentyfikowanego;-) A jak Paula, chodzi już do przedszkola?

A ja dzisiaj w końcu wystawiłam Majkowy komplet do chrztu na allegro, zobaczymy co z tego będzie, mam nadzieję, że się sprzeda:tak:

Mój szatan mały jeszcze nie śpi, ja nie wiem skąd ona ma tyle energii:baffled:

Dzień radosny zaświtał w złotej zorzy iskierce,
Przyjmijcie więc w podarunku
walentynkowe serce!

winnie9akrc9.gif

Agnieszka jak tam komplet na allegro....są chętni?

Adaśko coś mi dzisiaj od rana gorączkuje, no i w sumie żadnych innych objawów nie ma...może to trzydniówka, bo chyba nie przechodził...teraz śpi jak nigdy:-(

A wczoraj zamówiliśmy już na 12 lipca domek nad morzem, no i najważniejsze że możemy już być spokojni:tak:

reklama
Komplet na razie 4 osoby obserwują, ale jeszcze nikt nie licytuje. Zobaczymy, aukcja kończy się dopiero za 11 dni, może się coś ruszy:confused:

Biedny Adaśko, zdrówka dla niego:tak:

A jak zamawialiście domek, przez internet? Bo my też myślimy, żeby jednak pojechać, chociaż na tydzień. A Wy na jak długo się wybieracie?

Do góry