reklama
Aga dzięki za zabawy rytmiczne a ciuszki Majkowe niektóre są dobre a do innych musi trochę urosnąć :-)
Co do spotkania to nie wiem, bo mój też trochę kręcił nosem jak mu kiedyś wspomniałam, zobaczymy...
Co do spotkania to widzę, że nie mój jeden taki odludek..;-)
A jeśli chodzi o zakupy przez allegro pochwalę sie Wam, że dziś dostałam ostatnio zakupiony bezrękawnik.. niestety jak zwykle nie doczytałam aukcji i jest na wzrost 128 czyli wg metki 7-8 lat.. No to sobie poleży..
A jeśli chodzi o zakupy przez allegro pochwalę sie Wam, że dziś dostałam ostatnio zakupiony bezrękawnik.. niestety jak zwykle nie doczytałam aukcji i jest na wzrost 128 czyli wg metki 7-8 lat.. No to sobie poleży..
He, he - no to Oliwier musi dużo jeść żeby szybko dorosnąć.
A wakacje planujemy na pierwszy tydzień lipca, lub drugi tydzień sierpnia. Fajnie by było gdybyśmy się spotkały nad morzem
Z tym spotkaniem to chyba jednak za szybko na takie zgranie rodzinne, no ale....kiedyś musi się udać No to, znów obstawiamy park, czy może spotkanie "U Kaczora" dużo miejsca dla dzieciaków i toalety i piwko;-) i soczki dla karmiących i dużo komarów wieczorem;-)(Agata:-):-);-))Mówcie, mówcie.....
Hyhyhyh...ja przyjdzie ci to założyć to już dawno niemodne będzieA jeśli chodzi o zakupy przez allegro pochwalę sie Wam, że dziś dostałam ostatnio zakupiony bezrękawnik.. niestety jak zwykle nie doczytałam aukcji i jest na wzrost 128 czyli wg metki 7-8 lat.. No to sobie poleży..
Proponuje wystawić na allegro i nabyć tyć mniejsze:-)
My dziś odebraliśmy przesyłki dla Pauli i wszystko jest super, a Paula jaka happy
reklama
My dziś odebraliśmy przesyłki dla Pauli i wszystko jest super, a Paula jaka happy
Ja też bym z takiej kiecki się cieszyła