reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Aga dzięki za zabawy rytmiczne :tak: a ciuszki Majkowe niektóre są dobre a do innych musi trochę urosnąć :-)

Co do spotkania to nie wiem, bo mój też trochę kręcił nosem jak mu kiedyś wspomniałam, zobaczymy...

reklama
Aga dzięki za zabawy rytmiczne :tak: a ciuszki Majkowe niektóre są dobre a do innych musi trochę urosnąć :-)

Co do spotkania to nie wiem, bo mój też trochę kręcił nosem jak mu kiedyś wspomniałam, zobaczymy...

Co do spotkania to widzę, że nie mój jeden taki odludek..;-)
A jeśli chodzi o zakupy przez allegro pochwalę sie Wam, że dziś dostałam ostatnio zakupiony bezrękawnik.. niestety jak zwykle nie doczytałam aukcji i jest na wzrost 128 czyli wg metki 7-8 lat..:-D No to sobie poleży.. :cool2:

A jeśli chodzi o zakupy przez allegro pochwalę sie Wam, że dziś dostałam ostatnio zakupiony bezrękawnik.. niestety jak zwykle nie doczytałam aukcji i jest na wzrost 128 czyli wg metki 7-8 lat..:-D No to sobie poleży.. :cool2:

He, he - no to Oliwier musi dużo jeść żeby szybko dorosnąć.

A wakacje planujemy na pierwszy tydzień lipca, lub drugi tydzień sierpnia. Fajnie by było gdybyśmy się spotkały nad morzem :tak:

Cześć...pustki.....:baffled:
Paula Wam wszystkim i każdej z osobna kazała podziękować za życzenia w postaci kolorowych literek jak to nazwała. Macie buziaczki od niej...:*

Z tym spotkaniem to chyba jednak za szybko na takie zgranie rodzinne, no ale....kiedyś musi się udać:tak::tak: No to, znów obstawiamy park, czy może spotkanie "U Kaczora" dużo miejsca dla dzieciaków i toalety i piwko;-) i soczki dla karmiących:-D i dużo komarów wieczorem;-):-p(Agata:-):-);-))Mówcie, mówcie.....:tak:

Hyhyhyh...ja przyjdzie ci to założyć to już dawno niemodne będzie:-D:-D
Proponuje wystawić na allegro i nabyć tyć mniejsze:tak::-)

My dziś odebraliśmy przesyłki dla Pauli i wszystko jest super, a Paula jaka happy:-D

Mi pasi i park i kaczor:tak: tylko problem w tym czy akurat będę miała czas:zawstydzona/y: bo nie daj że ślub już tuż tuż i trzeba pozałatwiać jeszcze kilka spraw to na dodatek sesja będzie mi się zaczynać:wściekła/y:

A nad morze jedziemy 6 lipca w nocy, czyli będziemy 7 w sobotę rano a będzie to chyba najprawdopodobniej Dziwnówek...no ale miejsce to w przeciągu najbliższych dni będzie wiadomo.

reklama
Do góry