reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

A nad morze jedziemy 6 lipca w nocy, czyli będziemy 7 w sobotę rano a będzie to chyba najprawdopodobniej Dziwnówek...no ale miejsce to w przeciągu najbliższych dni będzie wiadomo.

Sandrunia 7 lipca 3 latka kończy :-) Fajnie wam z tym morzem:tak: my się w tym roku wybieramy tylko do Rokitek:tak: i to nie jest jeszcze pewne:baffled: Za dużo kasy nas Wesele wyniesie:baffled:

reklama
Kurcze suwaczek coś się zaciął....powinien być dzień do przodu, jak wklikuje datę urodzenia 16 to idzie dobrze......może jutro się naprawi:baffled:

Ale jestem padnięta, sprzątanie, pranie, prasowanie.. wolałam wszystko zrobić dzisiaj, żeby jutro mieć z głowy bo ma być ładna pogoda i pojedziemy posiedzieć sobie na działce :tak:
A Majce chyba znudziło się leżenie w wózku na spacerze, dopóki spała to było dobrze, ale jak się obudziła to od razu ryk :baffled: dopiero na rękach się uspokajała i tak musiałam targać w jednej ręce ją a w drugiej wózek. Mam nadzieję, że to jednorazowy epizod :tak: A do tego wszystkiego jeszcze zrobił mi się jakiś zator w cycku... błeeee :wściekła/y:

Wiecie co, tak szczerze mówiąc to ja nie wiem gdzie jest ten kaczor:confused:

Dobra idę spać pa :-)

A Majce chyba znudziło się leżenie w wózku na spacerze, dopóki spała to było dobrze, ale jak się obudziła to od razu ryk :baffled: dopiero na rękach się uspokajała i tak musiałam targać w jednej ręce ją a w drugiej wózek. Mam nadzieję, że to jednorazowy epizod :tak:
Agnieszka ona chce więcej widzieć..może czas pomyśleć o spacerówce??:confused: my już od poniedziałku jesteśmy na spacerówce.. mały wreszcie może siedzieć bo nie boję się, że mi wypadnie.. w razie co zawsze zapnę szelki. poza tym nóżki mu się już nie kulą bo ma miejsce.. ogólnie mi się bardzo podoba.. i nawet folia przeciwdeszczowa na spacerówkę pasuje..:tak: Jak już doczekamy sie ...;-) to pokażę Wam nowe fotki..:tak:

Ewelina to może zrobimy spotkanie nad morzem trzech bb mamuś z mężami??:confused::tak: o ile będziesz chciała..;-)
A co do tej "starości".. no może stara jestem ale na żartach znam sie czasami..:-p

Jak Aga wybierze lipiec to na pewno będziemy się widziały a jak i Ty byś była gdzieś blisko to i z Tobą się zmówimy..
A co do tutejszego spotkania.. ja jestem za.. dostosuję się do Was..:tak:

Ale Wam fajnie z tym spotkaniem nad morzem:tak: A my powoli szykujemy sie na jutrzejszą Komunię chrześnicy mojego męża :-) Bo mamy na 9.30 :szok::wściekła/y: dlatego muszę wszystko dziś przyszykować, żeby jutro tylko wstać ubrać się i wyjść :tak::-)

Hej dziewczyny..:-) ale tu pustki od wczoraj...:baffled:
Agata opowiadaj jak było na komunii.. ciekawa jestem co wymyśliliście na prezent..:confused: W naszej parafii w zeszłym tyg była komunia i jak można się zorientować głównym pomysłem na prezent były rolki bo na moim osiedlu niemal wszystkie te dzieciaki jeżdżą teraz namiętnie na rolkach..:tak: Parę lat temu jak mieliśmy komunię w jednym roku chrześnicy męża i naszego wspólnego chrześniaka to także kupiliśmy rolki ale to dzieci same zadecydowały, że chcą to dostać.. a też mieliśmy nie lada problem co kupić.. nie jesteśmy zwolennikami dawania kasy..:baffled:
Agnieszka jestem ciekawa jak Majka wygląda w nowym krzesełku..:-) czy mogę prosić o fotkę??:confused:

Hej:-) Widzę, że nie za wiele się tu działo podczas weekendu:tak: ale nic dziwnego, taka pogoda... My wczoraj byliśmy na działeczce a dzisiaj trochę u mojej mamy a później w parku, Majka dotleniona, że szok :-)

Mariola ze spacerówką jeszcze poczekam, bo z tego co czytałam to dzidzioł powinien samodzielnie siedzieć do spacerówki a Maja jeszcze nie siedzi ( chociaż bardzo się do tego rwie :-)) :tak: A miejsce w gondoli jeszcze ma :tak:

reklama
Agnieszka o ile dobrze liczę to Maja jutro kończy 5 miesięcy..:-)
Pozwolę sobie być pierwszą, która złoży jej życzenia..

Majeczko wszystkiego naj.. naj.. naj.. z okazji 5 mini urodzinek.. bądź zdrowa jak dotychczas i kochana z każdym dniem coraz mocniej..
100 lat kruszynko !!!

Do góry