reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

PAULA z okazji 5 urodzin

Życzenia już Ci na
pewno składali
twarz twoja była uśmiechnięta ale jest jeszcze jedna osoba, która o Tobie pamięta Ona właśnie Tobie życzy wiele szczęścia i słodyczy wiele wspomnień, miłych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń

reklama
Agata gratuluję zaliczenia..:tak: reszta też pójdzie jak z płatka..:tak:
Aga dzięki za maila..:-) a co do obecności na bb to myślę, że wkrótce to się zmieni.. a jak z wczasami u Was.. wybraliście coś??:confused: i w jakim terminie??:confused:
Agnieszka gratisy to normalka.. sama czasem coś dokładam..;-) ja kiedyś licytowałam ogrodniczki jeansowe (cena zabójcza- 1 PLN :-)) i dostałam gratisik w postaci rajstopek..
Ewelina dzięki za załatwienie sprawy..:tak: poczekamy cierpliwie..:tak: a co do spotkania całymi rodzinami to muszę męża zapytać bo jak mu kiedyś coś wspomniałam o tym to nie był jakoś przekonany.. postaram się jakby co..bo pomysł mi się bardzo podoba..:tak:

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!
Paula wszystkiego najlepszego z okazji 5 urodzin życzy Oliver z familją.

Ewelina ja i młody jesteśmy jak najbardziej ZA takim spotkaniem (a starego się przekręci w razie czego ;-)). A tak na poważnie to co do mojego męża to zawsze wielka niewiadoma (chodzi o pracę). Np. dzisiaj jest czwartek i nadal nie wie czy sobotę ma wolną czy do pracy. Ale w razie czego ja i Oli - możecie na nas liczyć.
Tylko dajcie znać kiedy i gdzie - a my pakujemy się w autko i jesteśmy :tak:.

Sory ale jakoś nie zakumałam..:baffled:

luzik ;-)

A co do wczasów - to jeszcze w lesie, tzn. nie mieliśmy czasu podjechać do biura podróży - może jak jutro będzie na dworze w miarę to podskoczę, bo przez te deszcze nawet mi się z domu nie chce wyłazić.

Właśnie skończyłam czytać zabawy rytmiczne.. SUPER !!! Wielki buziak Aga dla Ciebie.. :tak::-)
A co do wczasów.. a w ogóle macie już jakiś termin?? Lipiec ?? sierpień?? Bo myślałam, że może byśmy się tam spotkały.. blisko by było tylko czy w tym samym terminie będziemy.. a do Świnoujścia i tak się na wycieczkę wybieramy..:cool2:
Agnieszka i dla Ciebie buziak za prezentację..:tak::-) sory, że dopiero teraz..:baffled:

reklama
Do góry