reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

reklama
Aga a co z Tobą?? Ostatnio coś się nie odzywasz.. co u Oliverka??:confused:

Jestem, jestem - przez ten dłuuugi weekend jakoś na nic czasu nie ma, całe dnie spędzamy rodzinką to na spacerkach to na zakupach albo w gościach. W końcu taki pełen luzik nigdzie się nie śpieszymy i robimy co chcemy. Przez ostatnie dwa dni była u mnie moja siostra, a Oliverek strzelał taką pokazówę - jakie to grzeczne dziecko, z mężem się śmiejemy że zaadoptujemy siostrę i żadna niańka niepotrzebna. Oli wprost uwielbia swoją ciotkę Paulę, nie może od niej oderwać wzroku, np. wczoraj przez ok. godzinę wpatrywał się na nią tak intensywnie, że zasnął na siedząco :tak:.

Agata super fryzurka - ja też wybieram się do swojej fryzjerki, tylko nie wiem czy zdążę, bo pod koniec maja ma termin porodu :-).
Agnieszka świetnie wyglądałaś w ciąży - służy ci ;-)
Ewelina zdjęcia fajowe i dzieciaczków i twoje
Mariola podoba mi się pomysł z robieniem zdjęć, a raczej z opisem - ja ostatnio właśnie siedziałam i opisywałam tygodniami "ciężarne" zdjęcia.

Hmmm, co tu jeszcze - a zapomniałam się wam "pochwalić", że po grillu 1 maja trochę mnie rozłożyło, tzn. gardło i struny głosowe - mam teraz trochę "przepity" głos i pieję jak kogut. Oby tylko Oliver się nie zaraził - w przyszłym tygodniu mamy szczepienie - o zgrozo :szok:

Na razie tyle - dobranoc, idę spać

My mamy szczepienie 10 maja :baffled: ale zaopatruje się w tą maść o której wam mówiłam i mam nadzieje że mała nie poczuje ukucia:no:

Przez weekend mam szkołę więc rzadziej będę się udzielać na forum, ale na pewno was podglądnę :tak::-)

A więc miłego weekendu Wam życzę
:-)

My mamy szczepienie 10 maja :baffled: ale zaopatruje się w tą maść o której wam mówiłam i mam nadzieje że mała nie poczuje ukucia:no:

My też idziemy jakoś po 9 maja i też kupujemy tą maść, słyszałam jeszcze o plasterkach, ale skąd mam wiedzieć gdzie przykleić, w którym miejscu będzie kłucia. Ostatnio szczepionka była w lewą rękę i prawą nóżkę.

reklama
Cześć:-)
Kiedy wy znajdujecie czas na klikanie:confused: ja nie nadążam:baffled:

Dziękujemy za wszystkie komplementy:tak: Dobrze was mieć, od razu człowiekowi raźniej:tak::tak:

Agnieszka twój brzusio i ty w ciąży po prostu rewelacja, zawsze tak chciałam wyglądać z brzuszkiem, no ale...:baffled: A teraz śladu po ciąży u ciebie nie ma...super:tak:

Mariola twoimi przemianami to się zszokowałam:szok::szok::szok: Na każdym zdjęciu wyglądasz inaczej, ale jednak to z brzuszkiem przebija wszystkie inne:tak: Super!!!

Agata cóż za miła przemiana, fajnie ci w pasemkach. A te zdjęcia z zakończenia roku...chyba nie poznałabym cię na ulicy:szok::szok:

Do góry