reklama
Noooo nareszcie nieco nadrabiać zaczynasz Ewelina z wklejaniem zdjęć!!! Ale myślę, że to dopiero początek..:-)
A co do wielkości brzucha.. hmm.. no nie powiem.. spory.. ale mnie nie dorównasz nigdy.. postaram się i ja wkleić Wam porównanie mojego brzucholka..
Mam pytanie.. a gdzie Wy tą działkę macie?? czy dobrze się dopatrzyłam że w Koskowicach??
A co do wielkości brzucha.. hmm.. no nie powiem.. spory.. ale mnie nie dorównasz nigdy.. postaram się i ja wkleić Wam porównanie mojego brzucholka..
Mam pytanie.. a gdzie Wy tą działkę macie?? czy dobrze się dopatrzyłam że w Koskowicach??
No to teraz już chyba widać dlaczego obecnie wyglądam tak jak wyglądam... Dla porównania jeszcze są zdjęcia ślubne parę "kartek" wcześniej
Agata co raz widzę, że w galerii są nowe zdjęcia Twoich dziewczynek.. dlaczego nam ich tu nie pokazujesz ostatnio??
Agata co raz widzę, że w galerii są nowe zdjęcia Twoich dziewczynek.. dlaczego nam ich tu nie pokazujesz ostatnio??
Mariola długo mi się coś ładują zdjęcia i nie zawsze mam czas i chęć żeby tyle czekać aż się załączą
To jak wspominamy stare dobre czasy kiedy byłyśmy szczuplejsze to ja też wkleje kilka fotek na których byłam piękna i w miare szczupła:-) to jest zdjęcia z czerwca 2005r z zakączenia Technikum po ciąży z Sandrunią hmm stare dobre czasy;-) Chciałabym znów tak wyglądać:-(
E.. nooo.. Agata.. laska z Ciebie jak się patrzy... Ja aż tak odległych czasów nie pokazuję bo to byłby szok.. Ale i tak z tego co widzę to tylko my dwie zmieniłyśmy się po ciąży.. Ewelina prawie nie ma śladu po dwóch ciążach.. Aga i Agnieszka to wogóle jak "nietknięte"...;-) eh.. tylko nam zostało wiele.. sory.. mnie zostało wiele... za wiele
No właśnie.. Agnieszka nie pokazała nam jeszcze jak Ona wyglądała z brzuszkiem.. :-) Agnieszko jak możesz wklej jakieś swoje zdjęcie choć jedno z Majeczką w formie 2w1.. please...
Miłego dnia dziewczynki.. i te małe i te duże.. panowie także..
No właśnie.. Agnieszka nie pokazała nam jeszcze jak Ona wyglądała z brzuszkiem.. :-) Agnieszko jak możesz wklej jakieś swoje zdjęcie choć jedno z Majeczką w formie 2w1.. please...
Miłego dnia dziewczynki.. i te małe i te duże.. panowie także..
reklama
No dokładnie Mariola zgadzam się z Tobą w 100%:-(Musimy coś z Tym w końcu zrobić tylko żeby to było takie prosteeh.. tylko nam zostało wiele.. sory.. mnie zostało wiele... za wiele