reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

reklama

Wiecie co dziewczyny aż głupio bo mamy się spotkać a ja nie wiem nawet jak niektóre z Was się nazywają:zawstydzona/y: znam tylko imię Marioli(hehe głupio to zabrzmiało) a przecież nie bede mówiła do Was np.Niuńka cz Agula :-(Moje i Fanti imię znacie więc teraz kolej na Was:-)

Agnpro a do ciebie mówimy Aga a to skrót od Agnieszki czy jak bo na mnie też wołają Aga:cool2:

:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: Hmmmm....tajniak ze mnie:cool2::cool2::cool2:;-);-);-)
A na poważnie to ja ni w cholere nie moge zapamietać która z Was to Mariola, a która Agata, no ale na spotkaniu bede to trenować:tak::-p;-)

Niuńka ja także się cieszę strasznie na nasze spotkanie..:-):-):-) już obmyślam jak to zrobić z jedzeniem małego bo mikrofali nie zabiorę z sobą a mleko jakoś przygotować muszę.. hehe.. ale damy radę.. najwyżej ta mama co będzie miała najwięcej pokarmu małego mi nakarmi..;-):-p;-) Ależ nam będzie dobrze.. jedna nakarmi mi dziecko, inna weźmie Adasia do wózka.. a my się piwka napijemy..:cool2: A te mamusie co karmią to niestety..:-p
A właśnie Niuńka co z Twoim imieniem??:confused:

Co się będe przedstawiać jak juz zostałam przedstawiona....:-):-):-)
Jeśli to był strzał...to powinniście w totka grać:tak::tak::tak:

Wow.. Kinga.. fajnie, że się odezwałaś..:tak: Niezły awatarek..;-)
Uściski dla Filipka.. Czy już doszłaś do siebie po zabawie na weselu??:confused: Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście..:tak:
Agata ja myślę, że Agnpro będzie dalej Agą a Agula-Agnieszką..:-) w ten sposób nie będzie pomyłek.. Co Wy na to dziewczyny??:confused:
My dziś mieliśmy dzień pełen wrażeń..:-D Najpierw byliśmy u ortopedy.. hmm.. Agata chyba spodobałaś się temu lekarzowi bo 10 min u niego to chyba wieczność..:-D normalnie z USG i tysiącem pytań o poród, i tłumaczeniem po wszystkim co z bioderkami małego nie trwało to dłużej jak 5 min.. Nie wiem jakim cudem aż tak długo udało Ci się u niego zabawić..;-) No chyba, że nas tak krótko trzymał ze względu na obecność męża..:-p
Potem pojechaliśmy jeszcze na zakupy do auchanu.. mały pierwszy raz był w supermarkecie.. normalnie nie mógł się napatrzeć i nadziwić co to jest.. oczy miał jak 5 zł i rozglądał się wokoło cały czas..:-D Potem jeszcze odwieźliśmy tatę do pracy, jeszcze w aptece musieliśmy leki odebrać dla babci i do biedronki wstąpiliśmy..
Wiecie co jestem wstrząśnięta chamstwem jakie panuje w naszym narodzie..:no: Byłam z małym w aptece na jaworzyńskiej.. byłam z nim sama i niosłam go w foteliku samochodowym.. nie dość, że baba wcisnęła się dosłownie tuż przede mnie w drzwiach to jeszcze mimo dość dużej kolejki nikt nie przepuścił nas byśmy tylko odebrali maści robione na zamówienie i zapłacone już.. to poprostu przechodzi ludzkie pojęcie.. na moje pytanie czy mogłabym tylko odebrać maść nie zareagował nikt a farmaceutka tylko wzruszyła ramionami, że skoro nikt się nie odezwał to ona mnie też nie zauważy..
A w biedronce to samo.. poszłam tam tylko po takie siedziska na krzesła ogrodowe.. wczoraj wzbogaciliśmy się o komplet mebli ogrodowych (wreszcie!) i wypatrzyłam sobie w biedronce takie siedziska tańsze niż gdziekolwiek.. (15 zł za 2 szt a nie jak wszędzie 12-14 zł za sztukę) Stoję więc w kolejce tylko z tymi dwiema paczkami.. oczywiście z wózkiem na zakupy a w nim mały w foteliku i nawet już nie proszę by mnie ktoś przepuścił.. ale mały zaczyna jęczeć, kwękać.. cóż.. próbuję go uspokoić ale wiem, że to nic nie da bo mu zwyczajnie duszno w sklepie.. a ludzie w kolejce co.:confused: oglądają się i nawet grzecznie się uśmiechają do małego.. ale żadna kobieta (akurat same baby przed nami stały) nie pomyślała, żeby nas przepuścić mimo, że widziały że tylko to mamy.. :baffled: Eh.. szkoda gadać..

A co do naszego spotkania.. czy wszystkim pasuje??:confused: Czas, miejsce, data.. Agnieszka i Niuńka jeszcze się nie wypowiedziały.. :dry: Kinga jak masz czas to także zapraszam..;-)

Kobieto........to to mało:baffled::baffled::baffled::baffled: Wyobraź sobie mnie w ósmym miesiącu ciąży z zakupami i z Paula w załadowanym autobusie ściśniętą między drzwiami i barierką.....
Od tamtej pory żadnej babci nie ustępuje miejsca w autobusie, no chyba że mojej własnej babci;-)
Akcje z kolejkami to normalka, nawet do kas dla matek z małymi dziećmi nie szło sie dopchać.....:baffled:

Niuńka ja także się cieszę strasznie na nasze spotkanie..:-):-):-) już obmyślam jak to zrobić z jedzeniem małego bo mikrofali nie zabiorę z sobą a mleko jakoś przygotować muszę.. hehe.. ale damy radę.. najwyżej ta mama co będzie miała najwięcej pokarmu małego mi nakarmi..;-):-p;-) Ależ nam będzie dobrze.. jedna nakarmi mi dziecko, inna weźmie Adasia do wózka.. a my się piwka napijemy..:cool2: A te mamusie co karmią to niestety..:-p
A właśnie Niuńka co z Twoim imieniem??:confused:

Oj tak tego zimnego piwka to wam bardzo zazdroszczę:-( mam tak ochotkę na piwko że wam mówie:tak: czasami od męża małego łyczka wezmą bo bym chyba nieusneła:-D ale nie wiecej bo bym dziecko upiła:laugh2:

reklama
Do góry