reklama
Wiecie co dziewczyny aż głupio bo mamy się spotkać a ja nie wiem nawet jak niektóre z Was się nazywają znam tylko imię Marioli(hehe głupio to zabrzmiało) a przecież nie bede mówiła do Was np.Niuńka cz Agula :-(Moje i Fanti imię znacie więc teraz kolej na Was:-)
Agnpro a do ciebie mówimy Aga a to skrót od Agnieszki czy jak bo na mnie też wołają Aga
Hmmmm....tajniak ze mnie;-);-);-)
A na poważnie to ja ni w cholere nie moge zapamietać która z Was to Mariola, a która Agata, no ale na spotkaniu bede to trenować;-)
Niuńka ja także się cieszę strasznie na nasze spotkanie..:-):-):-) już obmyślam jak to zrobić z jedzeniem małego bo mikrofali nie zabiorę z sobą a mleko jakoś przygotować muszę.. hehe.. ale damy radę.. najwyżej ta mama co będzie miała najwięcej pokarmu małego mi nakarmi..;-);-) Ależ nam będzie dobrze.. jedna nakarmi mi dziecko, inna weźmie Adasia do wózka.. a my się piwka napijemy.. A te mamusie co karmią to niestety..
A właśnie Niuńka co z Twoim imieniem??
Niuńka powiedz że w końcu jak masz na imię my z Mariolą obstawiamy na Ewelinę
Ktoś tu już przeszpiegował profil Niuńki nie tylko na BB ale i na GG też;-);-);-);-);-);-)
Wow.. Kinga.. fajnie, że się odezwałaś.. Niezły awatarek..;-)
Uściski dla Filipka.. Czy już doszłaś do siebie po zabawie na weselu?? Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście..
Agata ja myślę, że Agnpro będzie dalej Agą a Agula-Agnieszką..:-) w ten sposób nie będzie pomyłek.. Co Wy na to dziewczyny??
My dziś mieliśmy dzień pełen wrażeń.. Najpierw byliśmy u ortopedy.. hmm.. Agata chyba spodobałaś się temu lekarzowi bo 10 min u niego to chyba wieczność.. normalnie z USG i tysiącem pytań o poród, i tłumaczeniem po wszystkim co z bioderkami małego nie trwało to dłużej jak 5 min.. Nie wiem jakim cudem aż tak długo udało Ci się u niego zabawić..;-) No chyba, że nas tak krótko trzymał ze względu na obecność męża..
Potem pojechaliśmy jeszcze na zakupy do auchanu.. mały pierwszy raz był w supermarkecie.. normalnie nie mógł się napatrzeć i nadziwić co to jest.. oczy miał jak 5 zł i rozglądał się wokoło cały czas.. Potem jeszcze odwieźliśmy tatę do pracy, jeszcze w aptece musieliśmy leki odebrać dla babci i do biedronki wstąpiliśmy..
Wiecie co jestem wstrząśnięta chamstwem jakie panuje w naszym narodzie.. Byłam z małym w aptece na jaworzyńskiej.. byłam z nim sama i niosłam go w foteliku samochodowym.. nie dość, że baba wcisnęła się dosłownie tuż przede mnie w drzwiach to jeszcze mimo dość dużej kolejki nikt nie przepuścił nas byśmy tylko odebrali maści robione na zamówienie i zapłacone już.. to poprostu przechodzi ludzkie pojęcie.. na moje pytanie czy mogłabym tylko odebrać maść nie zareagował nikt a farmaceutka tylko wzruszyła ramionami, że skoro nikt się nie odezwał to ona mnie też nie zauważy..
A w biedronce to samo.. poszłam tam tylko po takie siedziska na krzesła ogrodowe.. wczoraj wzbogaciliśmy się o komplet mebli ogrodowych (wreszcie!) i wypatrzyłam sobie w biedronce takie siedziska tańsze niż gdziekolwiek.. (15 zł za 2 szt a nie jak wszędzie 12-14 zł za sztukę) Stoję więc w kolejce tylko z tymi dwiema paczkami.. oczywiście z wózkiem na zakupy a w nim mały w foteliku i nawet już nie proszę by mnie ktoś przepuścił.. ale mały zaczyna jęczeć, kwękać.. cóż.. próbuję go uspokoić ale wiem, że to nic nie da bo mu zwyczajnie duszno w sklepie.. a ludzie w kolejce co. oglądają się i nawet grzecznie się uśmiechają do małego.. ale żadna kobieta (akurat same baby przed nami stały) nie pomyślała, żeby nas przepuścić mimo, że widziały że tylko to mamy.. Eh.. szkoda gadać..
A co do naszego spotkania.. czy wszystkim pasuje?? Czas, miejsce, data.. Agnieszka i Niuńka jeszcze się nie wypowiedziały.. Kinga jak masz czas to także zapraszam..;-)
Kobieto........to to mało Wyobraź sobie mnie w ósmym miesiącu ciąży z zakupami i z Paula w załadowanym autobusie ściśniętą między drzwiami i barierką.....
Od tamtej pory żadnej babci nie ustępuje miejsca w autobusie, no chyba że mojej własnej babci;-)
Akcje z kolejkami to normalka, nawet do kas dla matek z małymi dziećmi nie szło sie dopchać.....
Niuńka ja także się cieszę strasznie na nasze spotkanie..:-):-):-) już obmyślam jak to zrobić z jedzeniem małego bo mikrofali nie zabiorę z sobą a mleko jakoś przygotować muszę.. hehe.. ale damy radę.. najwyżej ta mama co będzie miała najwięcej pokarmu małego mi nakarmi..;-);-) Ależ nam będzie dobrze.. jedna nakarmi mi dziecko, inna weźmie Adasia do wózka.. a my się piwka napijemy.. A te mamusie co karmią to niestety..
Oj tak tego zimnego piwka to wam bardzo zazdroszczę:-( mam tak ochotkę na piwko że wam mówie czasami od męża małego łyczka wezmą bo bym chyba nieusneła ale nie wiecej bo bym dziecko upiła
Dziewczyny pomóżcie szybciutko który diadem jest najładniejszy bo niemoge się zdecydować
1. Super diadem akurat na ślub!!!! (185315820) - Aukcje internetowe Allegro
2. Super diadem akurat na ślub (186097819) - Aukcje internetowe Allegro
3. Super diadem akurat na ślub (186098097) - Aukcje internetowe Allegro
4. Super diadem akurat na ślub!!! (185777854) - Aukcje internetowe Allegro
Jejku wszystkie mi się podobają :-) ale chyba jednak najbardziej 1 sama nie wiem
Jejku wszystkie mi się podobają :-) ale chyba jednak najbardziej 1 sama nie wiem
reklama
jak dla mnie drugi...superDziewczyny pomóżcie szybciutko który diadem jest najładniejszy bo niemoge się zdecydować