reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Kilka nowych zdjęć moich księżniczek

Ale chłopcy będą mieli na czym oko zawiesić :tak:, śliczne cukiereczki. Już współczuję rodzicom upilnować tych pannic w przyszłości.
To samo jeżeli chodzi o Paulę i Maję - same cudeńka.

A propo's - Niuńka pewnie koło Pauli już kręcą się panowie.
Ja też pamiętam tego pierwszego narzeczonego z przedszkola :-D - miał na imię tak jak teraz mój mąż - Paweł.

reklama
Eh.. zakręcona dziś jestem na maxa..
Agata zapomniałam Cię pochwalić za zdjęcia.. wreszcie częściej nam pokazujesz swoje księżniczki.. i tak trzymać bo miło się ogląda takie cukiereczki..:tak:

:-D:laugh2::-D hehe ale mnie rozśmieszyłaś :-) dlatego częściej wklejam fotki bo w końcu dorobiliśmy się własnego aparatu:tak:

Bo Oli to tylko je, śpi i rośnie

Moja Julia też je, śpi, rośnie i mega kupki wali :tak::-) a i tak jest mniejsza :tak: No ale twój Oli jest na butli a moja Julcia tylko cycuszek:-) A na butli dzieci szybciej tyją:cool2: A kuzynka faktycznie mniejsza tak bardziej wielkością podobna do Julci :-) No ale to są dziewczynki i one powinny być szczuplutkie i malutkie ;-)

U nas spacerek mimo nie najlepszej pogody był, tylko nieco krótszy. Po południu pojeździliśmy też z mężem po sklepach w poszukiwaniu telewizora, bo stary się już trochę zużył:tak:
Co do spotkania to dobrze, że stanęło na piątku, bo 26 w czwartek mamy z Majką szczepienie:-( A tym bardziej piątek mi pasuje, bo mój mąż ma w tym dniu jakąś imprezę w pracy, więc dlaczego ja mam siedzieć w domu:-) :tak:

Dzieciaczki cudne, a moja Majka i tak jest najmniejsza:-)

No to fajnie termin mamy już ustalony:-) jeszcze tylko godzina i miejsce:tak: i czekać do piątku:-) Mi wydaje się że możemy umówić się gdzieś na godzinę 12 w parku koło lwa:tak: a potem pójdziemy z dziećmi na fontanny i plac zabaw, bo moja Sandrunia nie popuści zresztą będzie miała towarzystwo do wariacji bo będzie Adaś i Paula Niuńki:happy:
Wiecie co dziewczyny aż głupio bo mamy się spotkać a ja nie wiem nawet jak niektóre z Was się nazywają:zawstydzona/y: znam tylko imię Marioli(hehe głupio to zabrzmiało) a przecież nie bede mówiła do Was np.Niuńka cz Agula :-(Moje i Fanti imię znacie więc teraz kolej na Was:-)

Agnpro a do ciebie mówimy Aga a to skrót od Agnieszki czy jak bo na mnie też wołają Aga:cool2:
dobra ide spać bo dziś to pobiłam samą siebie w siedzeniu na komputerze:eek: Dobranoc

Wiecie co dziewczyny aż głupio bo mamy się spotkać a ja nie wiem nawet jak niektóre z Was się nazywają:zawstydzona/y: znam tylko imię Marioli(hehe głupio to zabrzmiało) a przecież nie bede mówiła do Was np.Niuńka cz Agula :-(Moje i Fanti imię znacie więc teraz kolej na Was:-)

Agnpro a do ciebie mówimy Aga a to skrót od Agnieszki czy jak bo na mnie też wołają Aga:cool2:

:tak:tak jestem Agnieszka i pewnie Agula też ma na imię Agnieszka :-) - zostaje nam tylko imie Niuńki :-)

Spotkanie legnickich mamuś i ich pociech:
No to mamy dzień: 26 kwietnia piątek
Miejsce spotkania: w parku koło Lwa
godzina spotkania: 12.00
Czyli wszystko ustalone..:-) Super.. już się nie mogę doczekać.. tylko jak my wstaniemy na tak wczesną porę..:baffled: no jakoś budziki nastawimy i wstaniemy.. hehe..:-p

reklama
Do góry