My dzisiaj pół dnia spędziliśmy na działce, bo mój mąż wymyślił sobie malowanie felg w samochodzie Majka spała sobie na świerzym powietrzu a ja myślałam, że się trochę poopalam, ale jak wylazłam na słońce, to ono zaszło, ciekawe dlaczego :-) a od jutra ponoć ma się zepsuć pogoda, mam nadzieję, że nie na długo:-(
Aga Oliverek pięknie wyglądał w tym wielkim dniu
Co do spotkania to mówiłam, że się dostosuję... ale teraz trochę pomarudzę. U mnie niedziele też odpadają a sobota 5 maja też nie bardzo, bo jest to tydzień z wolnym 1 i 3, mój mąż w piątek bierze urlop i ten weekend chcemy spędzic razem. Szczerze mówiąc, to myślałam, że spotkanie zaproponujecie w tygodniu, bo przecież żadna z nas nie pracuje...
Aga Oliverek pięknie wyglądał w tym wielkim dniu
Co do spotkania to mówiłam, że się dostosuję... ale teraz trochę pomarudzę. U mnie niedziele też odpadają a sobota 5 maja też nie bardzo, bo jest to tydzień z wolnym 1 i 3, mój mąż w piątek bierze urlop i ten weekend chcemy spędzic razem. Szczerze mówiąc, to myślałam, że spotkanie zaproponujecie w tygodniu, bo przecież żadna z nas nie pracuje...