reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

My dzisiaj pół dnia spędziliśmy na działce, bo mój mąż wymyślił sobie malowanie felg w samochodzie:baffled: Majka spała sobie na świerzym powietrzu a ja myślałam, że się trochę poopalam, ale jak wylazłam na słońce, to ono zaszło, ciekawe dlaczego:confused: :-) a od jutra ponoć ma się zepsuć pogoda, mam nadzieję, że nie na długo:-(

Aga Oliverek pięknie wyglądał w tym wielkim dniu:tak:

Co do spotkania to mówiłam, że się dostosuję... ale teraz trochę pomarudzę. U mnie niedziele też odpadają a sobota 5 maja też nie bardzo, bo jest to tydzień z wolnym 1 i 3, mój mąż w piątek bierze urlop i ten weekend chcemy spędzic razem. Szczerze mówiąc, to myślałam, że spotkanie zaproponujecie w tygodniu, bo przecież żadna z nas nie pracuje...

reklama
Aga zapomniałam dodać że Oliwierek wyglądał bajkowo w dniu chrzcin :tak: Zresztą rodzice też super wyglądali :tak: A Dumny tatuś mało sufitu nie rozwalił głową tak urósł z dumy ;-):-)

No dobra.. rzucam konkretny termin.. a Wy laski mówić szybko i szczerze co sądzicie o tym..:confused:
26 kwietnia czyli następny czwartek..
Jak przyjmie się termin to miejsce dokładnie ustalimy.. czy to będzie park czy może gdzieś w mieście i do tego parku dojdziemy.. Na razie ustalmy termin.
Na razie zakładam że na naszym spotkaniu będą Agata, Niuńka, Aga, Agula no i ja..:-p Jeśli czytasz nas Basiu (Maribas) to także zapraszamy z Amelką i Dominikiem..:tak:

Kilka nowych zdjęć moich księżniczek:-)

1.mały króliczek:-)
2.Sandrunia w parku karmi kaczuszki:-)
3.Kolacja śpiącej królewny :laugh2:
4. Czy są choć troszkę do siebie podobne :confused:
5. Julia bankier
:-)

Jak ja nie lubię takiej ciszy i pustki:-( Dziewczyny gdzie Wy się podziewacie,przecież dziś zimno to na pewno nie poszłyście na długiii spacer :baffled:

jestem :tak: - dzisiaj nici ze spacerku bo pogoda do kitu, a Oli cosik zaczyna pokasływać, tak więc odpuszczamy wyjście z domu.

Co do spotkania w przyszły czwartek, to na dzień dzisiejszy jesteśmy z Olim za i jeżeli nie macie nic przeciwko, to proponuję spotkanie w parku przy fontannach (koło muszli koncertowej) :-).

A co do chrzcin to faktycznie Oliver wyglądał cudownie, zdjęcia nie odzwierciedlają wszystkiego realnie, ale i tak jest git.
Dumny tatuś?? - to mało powiedziane. Mój mąż jest bardzo ale to bardzo za Olim, w kościele mimo że mieliśmy fotelik to całą mszę trzymał go na rękach, ba nawet do komunii z nim poszedł.
Po prostu w każdej chwili nadrabia czas, kiedy jest w pracy i nie może z nim być.

reklama
No dobra.. rzucam konkretny termin.. a Wy laski mówić szybko i szczerze co sądzicie o tym..:confused:
26 kwietnia czyli następny czwartek..
Jak przyjmie się termin to miejsce dokładnie ustalimy.. czy to będzie park czy może gdzieś w mieście i do tego parku dojdziemy.. Na razie ustalmy termin.
Na razie zakładam że na naszym spotkaniu będą Agata, Niuńka, Aga, Agula no i ja..:-p Jeśli czytasz nas Basiu (Maribas) to także zapraszamy z Amelką i Dominikiem..:tak:

Mi niestety nie pasuje. W poniedziałki, wtorki i czwartki mam zajęcia. Środa, 25 kwietnia też mi odpada bo mąż ma imieniny i znając życie zejdzie się część rodzinki:baffled:
A co z 27 kwietnia???? Piątek???

Do góry