reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

A swoją drogą Agata muszę Ci powiedzieć, że coraz lepiej wyglądasz.. mam wrażenie że Ty nie przybrałaś w święta a wręcz przeciwnie.. Zdradź mi przepis na taką poprawę..;-)

Dziękuje Ci bardzo za komplemencik :-) ale uwierz mi ze tylko ci sie tak wydaje:zawstydzona/y:

A z rolek nici bo tak mnie dziś straszne boli głowa że nie mogę normalnie funkcjonować :baffled:

Oliwierek jak zwykle słodziach:-):tak:

Agula gdzie te zdjęcia:confused:

reklama
Wiem, że dziś wszystkie czekamy na zdjęcia Majeczki z chrztu ale chciałam się Wam pochwalić osiągnięciem Oliwierka.. :tak: Dziś pierwszy raz sam się obsłużył.. hehe.. dawałam mu herbatkę a on zabrał mi butlę i sam pił niemal całą zawartość.. zrobiłam w tym czasie wiele zdjęć i nawet mały filmik nakręciłam..:tak:
Oto kilka zdjęć..:-)

Mariola gratuluję tak samodzielnego synka, pomyśleć, że jeszcze tak niedawno nasze pociechy były takie nieporadne...

Agata, dziewczynki przesłodkie w tych sukienusiach:tak:

A to moja księżniczka:
1. Jadę do kościoła
2. Tatuś poprawia mi kapelusik
3. Aaaa... polewają mnie wodą
4. No, nareszcie po wszystkim
5. Zmęczyłam się, więc śpię

Ale te nasze dzieciaczki rosną i z dnia na dzień coraz piękniejsze :tak: i mądrzejsze.

Agula twoja maleńka princeska cudnie wyglądała na chrzcie.

Mam nadzieję, że Olik w niedzielę na chrzcie też będzie spokojny i nie zagłuszy organisty ;-)

Na razie tyle - idę spać. Dobranoc :happy:

No proszę jaka "zdolna bestia" z tego Olika;-):-) Dopiero to takie małe było a już takie samodzielne i butle sam trzyma:szok:

Agula Maja ślicznie wyglądała:tak: i co diabełek wytępiony czy nadal siedzi;-):confused::-) Bo my z mężem się śmiejemy że Sandrunie jeszcze raz ochrzcimy razem z Julią bo diabeł nie opuścił jej przy chrzcie:laugh2::-D;-)

Szkoda że nie mam skanera to bym wam pokazała jak moja Sandrunia ślicznie wyglądała na chrzcinach:zawstydzona/y:

Niuńka a ty gdzie znów znikłaś:confused:

Fotki Olivera

1. z mamą - przed wyjściem do babci i dziadka
2. śpię sobie u dziadków
3. gugi gagi - śpiewam
4. hi hi
5. ha ha - ale śmieszne

reklama
Do góry