reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

reklama
Eeee.. no super bryka.. i co mi się jeszcze podoba to to, że ma dodatkowy daszek przy budzie.. przy śniegu i zimnicy mi strasznie tego brakowało.
Aga i Agula wysłałam Wam prywatne wiadomości a'propos naszej wcześniejszej dyskusji o przekarmianiu

A oto kolejne porównanie mamy i synka.. Ja stale szukam podobieństwa i o ile w starych zdjęciach widzę je tak teraz wogóle..

Jak pogrzebię u rodziców w albumie to może jeszcze coś znajdę..

My wkoncu po pierwszej szczepionce,Julcia plakala tak bardzo ze ja razem z nia:-( (Sandrunia przy rzadnej szczepionce nawet niepisnela) Teraz jest tak niespokoja, ciagle placze:-( wogle spac niemoze, robie jej oklady na racke i nozke ale to g...o daje:wściekła/y: cale szczesce niegoraczkuje:no: mam tylko nadzieje ze jak sie jutro obudzi to juz niebedzie pamietala o szczepionce i bedzie wszystko oki:cool2:

Zapomnialam dodac ze Julca wazy już 5450 g i miezy 63 cm:szok: lekarz powiedzial ze dlatego mniej na wadze przybrala bo ja wyciagnelo w gore:-)

Marola te zdjecia tylko potwierdzaja moja teze ze Oli to skora zciagnieta z mamy:tak: :-)

Mariola podobieństwo niesamowite, zarówno w starych zdjęciach, jak i teraz:tak:
Bidulka Juleńka, ucałuj ją od nas Agatko, znamy ten ból:tak:

A to bryka Majulki

Agula super bryka.. szczerze przyznam, że gondola bardziej mi się podoba niż spacerówka.. Głęboki jest super!!!:tak: Nie wiem ale jakoś spacerowy z dzieckiem na 3 kółkach- mam złe skojarzenia.. :baffled:
Agata.. bidulka Juleczka.. Przekaż jej gorące całuski od cioci i Oliwierka.. I koniecznie częściej się odzywaj na forum!!!

Mariola wbrew pozorom zarówno gondola jak i spacerówka są bardzo stabilne. Mąż wieszał się całym ciężarem ciała na boku spacerówki i ani drgnęła:tak: Będzie oki:-) A dodam, że prowadzi się rewelacyjnie:tak:

ufff przespana noc:tak: :-) Julcia wkoncu wczoraj usnela i spala jak zawsze:-) Dzis sie obudzila radosna jak zawsze, chyba zapomniala o wstretnej szczepionce:wściekła/y: Niestety nastepna juz za 6 tyg. czyli 10 maja:baffled:

Julcia dziękuje za wspułczucie i buziaczki, równiez calujemy wszystkie cioteczki i ich pociechy :-)

reklama
Do góry