Hmm.. ja też jestem śpiochem a jakoś moje dziecko nie śpi za długo.. ja się tak nie bawię.. Po kaszce miał spać dłuugo ale na nic się to zdało. Spał od 22.30 do 5.00. Czasem bez kaszki sypał tyle. Potem dostał znów mieszankę i miałam nadzieję, że pośpi do 10 ale nie.. o 8.00 znów pobudka i tak po małym co nie co (tylko 50ml zjadł) z nami w łóżku doleżał do 9.30. Eh.. co ja się mam z moim synkiem..
Agula śliczna z Was rodzinka.. A Majeczka jaka śliczniutka.. i jakaś taka duża..
Aga sama się czaję na ten program raz jeszcze bo wczoraj nie od początku widziałam- mama zadzwoniła, że jest teraz o cc więc włączyłam ale nie widziałam przygotowań do operacji, znieczulenia..
A co się dzieje z Agatą?? Jakoś nie odzywa się za wiele.. Agata nie obawiaj się, to ja tu jestem największą gadułą..
Agula śliczna z Was rodzinka.. A Majeczka jaka śliczniutka.. i jakaś taka duża..
Aga sama się czaję na ten program raz jeszcze bo wczoraj nie od początku widziałam- mama zadzwoniła, że jest teraz o cc więc włączyłam ale nie widziałam przygotowań do operacji, znieczulenia..
A co się dzieje z Agatą?? Jakoś nie odzywa się za wiele.. Agata nie obawiaj się, to ja tu jestem największą gadułą..