reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

reklama
Dobra kolejne pytanie ode mnie :-D
Gdzie w okolicach Legnicy można zrobić dobre badanie USG 3d/4d wiecie z robieniem fotek i nagrywaniem filmu?? :-)

Ostatnio w moje ręce wpadła ulotka klubu "Edifit" który na Piekarach A organizuje zajęcia dla ciężarnych kobiet. Słyszałyście coś o tym klubie??

Ja robiłam w 13 tc u Hercunia na ul. Tatrzańskiej - kosztowało 150,00 PLn z nagraniem płytki. Sprzet ma naprawde dobry. A drugie raz w 22 tc u Rojka na ul. Grunwaldzkiej. Koszt taki sam, też z płytką, tylko film może trochę gorszej jakości, ale dzidziuś za to przebadany i wymierzony pod każdym wzglądem, bardzo dokładnie. Także jeżeli komuś zależy przede wszystkim na płytce to polecam tego pierwszego, a jeżeli na bardzo dokładnym badaniu - to tego drugiego.

A moze jest ktoś, kto ostatnio rodził w naszym szpitalu?

reklama
:-)Witam

jestem w 34 tyg.
Mam male pytanie..może któras z dziewczyn rodziła niedawno lub dowiadywała sie na temat porodów w Legnicy?
A konkretnie-

Po pierwsze z tego co mi wiadomo w legnickim szpitalu jest zakaz odwiedzin jak i wstrzymane porody rodzinne.Bardzo zalezy nam na rodzinnym porodzie i zastanawiamy sie z mezem nad femina-jesli do czasu porodu zakaz w legnickim szpitalu nie zostanie zdjety.
Moze juz cos wiecie na temat tych rodzinnych w Legnicy?Czy wznowili?

Po drugie-co nalezy zabrac a co daja dla dziecka na czas jego pobytu w szpitalu w legnicy i w feminie?

po trzecie -co sadzicie o feminie? jakies konkretne opinie.
:confused:
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

Do góry