reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Hej dziewczyny w sklepie na pasażu Tesko (na piekarach) jest likwidacja sklepu z odzieżą dla dzieci i wyprzedają towar.

widzialam i juz mam kupione rozowe skarpetki i czapeczki:-)

Hej!
Aktualnie jestem z Legnicy :)
Przyjechałam tu rok temu z Krakowa :)
Przyjmiecie mnie do swego grona? :)

czesc:-)

dzień dobry chciałam się przywitać jestem mamą z legnicy pozdrawiam przyszłe i obecne mamusie :tak:

czesc:-):-)

reklama
Hej dziewczyny mam pytanie, gdzie w Legnicy można zrobić badanie na toksoplazmozę??
I huta i szpital są ok (wiem bo sama tam pracowałam w laboratorium) choć ja pewnie wybrałabym szpital jak już..:-p
Ale nie polecam prywatnych laboratoriów a w szczególności CEDLAB na Kościuszki. :cool:

Mi w szpitalu powiedzieli że nie robią wyników na toksoplazmozę. Znacie może cenę tego badania?? Tak czy siak zrobię ale żebym wiedziała ile kasy mam zabrać :-)

UWAGA, UWAGA!!
Od wtorku rusza na bb konkurs, na który należy przesłać świąteczne zdjęcie. Może być zdjęcie dziecięcia, może być rodziny - grunt aby świątecznie. Nagrodą jest zamieszczenie zdjęcia w interaktywnej kartce, która można rozsyłać do krewnych i znajomych:biggrin2: Dodatkowo jest do wygrania 5 zestawów kosmetyków J&J.

reklama
Do góry