reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

Jeśli chodzi o spotkanie to jestem za. Odpadają mi tylko poniedziałki, wtorki i czwartki...bo mam zajęcia.... Do tego na pewno nie mogę 18 i 30 maja.....No, poza tym mi pasi:tak:

Agnieszka, Agata zakupy na allegro świetne, widzę że jest nas kilka nałogowych allegrowiczów, ja ostatnio kupiłam Pauli coś takiego....
*M7* NOWY, CUDNY KOMPLET SUKIENKA+BOLERKO! 110/116 (194605924) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE BLUZKI MORO roz 110/116 cm LATO 2007 (191848032) - Aukcje internetowe Allegro
*M7* NOWE, ŚLICZNE DZWONY MORO Z HAFTAMI 116/122 (192452198) - Aukcje internetowe Allegro
KURTKI MORO NA POLARZE roz 116/122 WIOSNA 2007 z (190342914) - Aukcje internetowe Allegro

Brawo dla Julci za odwagę na szczepieniu. A ta maść jest rzeczywiście świetna, tylko cholernie droga za taką ilość....My ją często kupowaliśmy jak Adaśko miał zastrzyki w okresie swojego niemowlęctwa....

reklama
My też planujemy jakieś 7 dni nad morzem....miejsca jeszcze nie ustaliliśmy, terminu w sumie też, ale jechać na pewno jedziemy....
Myślę że będzie to chyba Ustka...:tak:

Bardzo, bardzo dziękujemy za życzenia - zaraz idę wycałować Oliczka :tak:.

Agnieszka i Agata ciuszki prześliczne - nie ma to jak cudne sukienusie. Mam nadzieję, że i ja za kilka lat będę kupowała takie słodkości dla swojej córeczki :-).

Ewelina współczucie z powodu choroby babci, wiem co to znaczy zanik błędnika - mój dziadek to ma. Ale bądź dobrej myśli i wszystko będzie ok.
No i fajowo, że Adaś na stałe rozstał się ze smoczkiem. Nas to też czeka.

Mariola ja się najbardziej obawiam podróży nad morze, bo to parę godzin i nie wiem jak Oliver to zniesie. Tym bardziej, że on teraz już przestał spać w samochodzie, bo kiedyś tylko odpaliło się silnik, a on już w kimke. Ale myślę, że damy radę.

Oliwierku wszystkiego naj słoneczko rośnij duży i zdrowiutki:-)

Adasiu Moje Gratulacje teraz to ty jesteś prawdziwy facio bez tego dydka:-)

Ewelina a ciuszki dla Pauli szałowe :tak: kurcze ja to się boje kupować dla niej na allegro że będzie coś za małe lub dużo za duże:baffled: A tej kiecki to ci naprawdę zazdroszczę:tak:;-):-) Ale chyba się skusze i pogrzebie może jednak coś dla niej znajdę fajowego:tak:
A niżej zdjęcie kiecki jaką kpiła moja przyjaciółka dla Sandruni na nasz ślub.Na zdjęciu jest w niej chłopczyk ale to tylko dla potrzeb sprawdzenia czy będzie dobra bo one są aż w Londynie i przylatują dopiero na ślub ok 3 czerwca

he, he ten chłopczyk to the beściak, a Sandra będzie wyglądała jak księżniczka - po prostu pięknie. Mama ty uważaj, bo będziesz miała konkurencję na ślubie ;-)

Ewelina współczucie z powodu choroby babci, wiem co to znaczy zanik błędnika - mój dziadek to ma. Ale bądź dobrej myśli i wszystko będzie ok.
No i fajowo, że Adaś na stałe rozstał się ze smoczkiem. Nas to też czeka.

Ewelina twoja pannica też będzie super wyglądała - a ta sukienka z bolerkiem, po prostu szałowa :tak:

Adasiu Moje Gratulacje teraz to ty jesteś prawdziwy facio bez tego dydka:-)

Dziękujemy bardzo za wszystkie dobre słowa!!!:tak:

Agata śliczna sukieneczka...Sandrunia będzie wyglądała jak aniołek...a ten chłopczyk no rewelacja....:-D:-D:-D:-D

Powiem, ci że ja już dużo rzeczy kupiłam dla Pauli na allegro i jeszcze sie nie przyjechałam, zazwyczaj są podane wymiary odzieży, wtedy zawsze Paule obmierzę wzdłuż i wszerz i wg tego kupuje:tak:

reklama
100 LAT DLA OLIVERKA

No faktycznie szalejemy na Allegro:tak: dziewczyny, wszystkie ciuszki cudne, zresztą każda z nas stroi swoje szkraby jak tylko może:tak: :-)
Agata piękną kreację będzie miała Sandrunia na Waszym ślubie:tak:

Ewelina współczucia z babcią. Ja też mam babcię bidulkę, w zeszłym roku w marcu złamała biodro i od tamtej pory leży unieruchomiona w łóżku:-( A do wypadku była bardzo sprawna, wszystko robiła sama w domu pomimo wieku (90 lat) dlatego tym gorzej jest jej znieść to unieruchomienie...
No i gratulacje z powodu rozstania ze smokiem:-)

Do góry