reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może są jakieś mamusie lub przyszłe mamusie z Legnicy??

reklama
Nam się dziś udało ze spacerem.. troszkę pracy mieliśmy z Piotrkiem w domu (awaria kanalizacji- zalaliśmy piwnicę..:baffled: dobrze że mieszkamy na parterze) przyszedł mój tato a ponieważ obiad był jeszcze w trakcie przygotowywania to tato zabrał małego na godzinkę.. spacerowali blisko domu z obawy przed deszczem ale dzięki temu mały jednak był dziś na spacerze..:-)
Teraz zasnął, ja już wreszcie nieco "opanowałam dom" więc idę poćwiczyć.. Agata a co z Twoimi ćwiczeniami?? Robisz coś??:confused:

Hej dziewczyny..
Tak sobie pomyślałam, że może byśmy popracowały nad kolejnym terminem spotkania..:-) o ile macie na nie ochotę..:baffled: może jeszcze w maju..:confused:

A ja dzisiaj poszalałam na Allegro i kupiłam Majce trochę ciuszków na teraz i na lato, mówię Wam, śliczności:tak: :-) Teraz mykam spać, narka;-)

Jeśli chodzi o spotkanie to również jestem jak najbardziej za :tak: Żeby tylko pogoda była:tak::wściekła/y: No i mam nadzieje że nic mi nie wypadnie w wybrany termin spotkania, bo nie daj że mam teraz szał z przygotowaniami do ślubu to jeszcze sesja mi się zaczynać zaraz będzie:wściekła/y::baffled:

Dziewczyny ponoć w Legnicy jest sepsa:szok::szok: wiem ze są 2 dziewczynki w szpitalu na to chore jedna 10 miesięcy druga 6 lat:szok::-( boje sie:sick:

reklama
A nas dzisiaj z rana nawiedziła pielęgniarka z wizytą patronażową. Akurat byłam w trakcie przebierania Olika, dobrze że nie przyszła wcześniej, bo zastała by dziecko obsikane po pachy i obsrane po kolana ;-).
Pogadała, pooglądała i poszła. Czy was też nawiedzają te babki - najpierw położna była ze trzy razy, a dzisiaj pielęgniarka wypełniała jakieś deklaracje na zastrzyki w domu (w razie czego).

Ja też oczywiście jestem za spotkaniem ale od razu mówię, że nie piszę się na przyszły tydzień, bo prawie cały zajęty (m.in. wizyta u gina, szczepienie Olivera, PZU, itp.). Akurat wszystko złożyło się na następny tydzień, szkoda tylko że dni się nie zgrały, bo załatwiłabym wszystko za jednym zamachem. Dobrze, że mąż będzie w domu to nie będę dziecka ze sobą ciągać.
No i jeszcze czeka mnie wizyta w Biurze Podróży - trzeba się na wszczasy zdecydować w końcu:tak:.

Do góry