naprawdę ładne masz te dzieciaki!!!!!!!!!!!!
A co do dziwactw naszych pociech, to Macias ma takie, że nie pozwala nam chodzić bez kapci, ba! On nam nie pozwala nawet na chwilę ich zdjąć jak np. chcemy zarzucic sobie nogi na kanapę to przybiega z okrzykiem KAPCE!!! i nie ma szans trzeba włożyć
Nie wiem skąd mu się to wzięło...
A propos Maćka, to coś go dzisiaj źle znoszę. Wściekam się o byle co! Potem będę ryczeć, że dziecko ma matke psychopatkę. On nic aż tak złego nie robi, wylał herbatkę, potem wodę z kubka, powyrzucał wszystko z szuflad, pobił kota, ale to naprawdę dzień jak co dzień... Ale ja to wyjątkowo dziś źle znoszę i strasznie się wkurzam! Najbardziej mnie drażni, że on chce się bawić ze mną! Marzy mi się, żeby on jak niektóre dzieci w jego wieku zajął się klockami czy samochodzikami i żeby się odczepił ode mnie, a on się wcale sam nie bawi
Na szczęście zaraz kładę go spać, to trochę nabiorę sił. Czasem mam takie dni, że mam wrażenie, że jest go w domu za dużo
Jak Ty sobie radzisz z dwójką?! O teściowej już pisałaś, a na swoją mamę możesz liczyć, czy dzieci są na Twojej głowie cały czas? Ja chyba wiem czemu czasem dopada mnie taki "wściekły dzień", ja siedzę cały czas na tyłku w domu i nawet nie mam z kim wyskoczyć na piwko i poplotkować, poużalać się trochę nad sobą...
Gości na szczęście wczoraj nie było. Mariusza siostra ma synka, też Mariuszka i do niej wszyscy się zwalili, więc miałam spokój
Ja też się cieszę, że Maciek ma urodziny w Wigilię, bo wtedy nikt do nas nie przychodzi, tylko przy okazji wieczerzy daje mu się dodatkowe prezenty, jest tort itp. i organizowanie jakiejś imprezki mnie w ten sposób omija
Ringu, rzeczywiście nie oglądaj skoro zostajesz sama na noc, bo jest naprawdę straszny! Nie będę Ci nic zdradzać, powiem tylko tyle, że chodzi tam o krótki film, po obejrzeniu którego ludzie giną w dziwny sposób i na płycie dvd jest opcja, żeby ten krótki filmik sobie obejrzeć w całości. Mój mąż zapytał, czy go obejrzymy, juz po obejrzeniu całego filmu. Ja się zgodziłam. On już miał włączać i razem krzyknęlismy NIEEE!!!! Tacy jesteśmy odważni
Mariusz potem stwierdził, że po co kusić los...
ps. BRAWO JERO!!!! TAK TRZYMAJ CHŁOPIE!!!!!! TYŁEK W GÓRĘ I DO BOJU!!!!!
ps2. dziś zobaczyłam jak okropnie wyglądam. Mam starą, zniszczoną twarz! I ze zmęczenia i z braku świeżego powietrza i słońca. Mam odrosty na włosach, utyłam... wyglądam koszmarnie i tak się czuję. Muszę sobie kupić dobry krem na twarz i pod oczy, peeling i jakąś maseczkę nawilżającą. Chciałabym farbę do włosów, ale jeśli jestem w ciąży, to trochę boję się farbować włosy, co o tym myślisz?