reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

PS. Czy bardziej doświadczone mamusie powiedzą mi gdzie mogę kupić Miśkowi kurteczkę jesienną? bo i ile kombinezony w sklepach są, to na teraz czy na typową jesień nic nie znalazłam :no:

Mnie udało sie jeszcze latem kupić w Galerii Jurajskiej, ale teraz to może byc bardzo drogo. Jak bedziesz miała mozliwość sprawdź na Wałach Dwernickiego, może w Jagiellończykach. Bo Galeria może zabić ceną. Ale na przykład w C&A ceny nie powalały.....Trzeba troche połazić ;-)

A w weekend na forach zawsze jest spokojniej....zazwyczaj czas spędzamy z rodzinką, prawda? Korzystałyście z ostatnich ciepłych chwil? Ja nawet męża zaciągnęłam za spacer - aż musiałam zdjecia zrobić, żeby taka chwilę upamiętnić :p

Marta - zdrówka życzę:tak::tak: Dużo pij, może herbatka z sokiem malinowym? Na gardło polecam tabletki Isla (do ssania), wapno - do rozpuszczenia w wodzie....Kuruj się, bo kaszel po porodzie to mało przyjemna sytuacja....:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie...widzieliśmy kurteczki w C&A, tak samo jak kombinezony zresztą...ale wtedy było lato i jakoś wydawało nam się, że to za wcześnie...a teraz plujemy sobie w brodę strasznie, bo naprawdę ceny były świetne

Witajcie w poniedziałkowy poranek....
Widzę że wątek zamarł :(
A ja chora :( na szczescie nie mam goraczki, ale katar, kaszel i gardło boli :/ jak na zlosc na samej koncowce... Noc cięzka była przez to wszystko, nie bede sie dzisiaj za bardzo udzielała chce wylezec w łóżku moze przejdzie. Pozdrawiam

No to się kuruj bo u mnie przeziębienie przyczyniło się do wcześniejszego porodu. No tobie to nie grozi bo i tak końcówka ale dla dzidziolka lepiej nie chorować. czosnek cytryna miód i leż w łóżku. Buziaki

Ja nie kupuję ciuszków bo mam wszystko to nawet nie wiem gdzie :sorry: a ja miałam roboty bo mój w sobotę grzybów mi nawiózł i wczoraj słoiki i suszenie miałam. Jeszcze pranie jak zwykle. ;-)
Dziś byliśmy z małą na pobraniu krwi, udało nam się też złapać sporo moczu do badania. :-) A Paulinka była taka grzeczna że panie w lab nie mogły się nadziwić. Dopiero jak usłyszały ile przeszła to zrozumiały, że dla niej ukłucie w paluszka to pikuś ;-):tak: No bo wenflony miała non stop przez 2,5 miesiąca a i 2 dojścia centralne zaliczyła. Rozglądała się tylko zaciekawiona, przyglądała się paniom i nawet uśmiechała :-D Kochane dziecko :tak:

Dziękuje, pije dużo ile sie tylko da :D za to mam co chwile spacer do WC :D ale to dobrze bo chociaz szybciej moze przejdzie.... Kuruje się czym się tylko da :D nie powiem bo już lepiej jest, oby przeszło jak najszybciej... a tu trzeba siły zbierac na godzine 0 :D
Ide dalej leżakowac. Miłego popołudnia ;)

Melduje się jeszcze w dwupaku...
Co tam u was słychac???
Ja juz lepiej sie czuje, gardło ustepuje, kaszlu prawie nie ma tylko katar został :/ i podejrzewam że bedzie sie jego najciezej pozbyc... ale dobrze ze chociaz schodzi z zatok...
Jutro rano czeka mnie wizyta w szpitalu az jestem ciekawa co ten moj doktorek wymysli.... i jak tam maleństwo sobie żyje moze sie dowiem...
Pozdrawiam!!!

No właśnie miałam pytać jak się czujesz dobrze, że juz lepiej. Zakopałam się na wątku dla wcześniaków :sorry: Trzymajcie kciuki za wizytę u neurologa dziś po południu. :-(

Coś czuję, że skoro Marta nie odezwała się po wizycie to znaczy, że ginek ją zostawił w szpitalu i jej maluszek już jest na świecie :D

reklama
Witam :D
hehehe kochana musze Cie rozczarowac :D bo jestem w domu :D w sumie to i dobrze.... jak na razie u mnie cisza, dzidziolek wysoko jest i nie ma zamiaru jak na razie wychodzic na ten swiat :D w piatek czyli w dzien terminu musze sie pojawic znow w szpitalu.... zero skurczy i mam sie kurowac... bp jak na razie nos zapchany od kataru :/ ale juz mi przechodzi.... za to moja mame chyba zarazilam bo ja rozłozyło, lepiej niech jej tez przejdzie bo kto będzie sie nami opiekowal jak bede w szpiatlu :|
Tak sobie po cichu tłumacze ze mały chyba czeka na tate az zjedzie w sobote :D i dlatego ma w nosie wychodzenie :D

Do góry