reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może Czę-100-chowa???:)

MamoPaulinki zaciskam kciuki z całych sił :) a żeby lepiej działało Mikołaj także zaciska ;)

Angelus ja też śmigam na jedną rękę bo na drugiej wisi młodzież i wcina :)

reklama
My już po, mała nie spała od 9 rano :szok:. Zapis się udał, opis będzie na wizytę u neurologa 14 września. Oby było dobrze to pomalutku odstawimy leki przeciwpadaczkowe :-)

Dorota dołączam sie do trzymania kciuków za wyniki!!!

Ja cos dzisiaj mało rozmowna jestem, nie wiem w sumie co pisac :( jakas taka ciagle spiaca i przybita jestem... mam nadzieje ze to przejsciowo ;)

Wstawajcie śpiochy, popadało i od razu się sennie zrobiło co ?
Mój śpi zajął całe łóżko i jak tu się wślizgnąć pod kołderkę? Jeszcze pomyśli, że co chce od niego :sorry2:
Dziecko się najadło, jęczy z przepełnienia :-D chyba się wezmę za porządki, rozruszam ten zbolały kręgosłup ;-)
Miłego popołudnia dziewczyny :-)

A my dzisiaj byliśmy u lekarza na szczepionce :D
Szczepionki co prawda nie było, bo doniosłam Pani doktor, że młodzieży zdarzało się ostatnio pokasływać, ale za to jesteśmy zważeni i obejrzani od stóp do głów :D przybyło nam kolejne 700 g :D

Witam i ja :D
Dzień fatalny pod tym względem że pogoda paskudna :/ najchetniej to bym cały dzień w łóżku przelezała a tu się nie da bo musze sie wziasc za jakis porzadek bo jutro mąż wraca i gosci przywozi.... Musze sie jakos zebrac i po trochu sobie ogarniac ;) pewnie i tak nie obedzie sie bez drzemki :D
Tak to nic sie nie dzieje, zreszta co moze sie dziac jak siedze ciagle w domu :/ dobrze ze chodziaz net jest bo bym juz calkowicie zdziczała :D

_Kasik_ gratulacje udaje wizyty i że młodzież rośnie :D

mamaPaulinki hehe zgonic męża i tyle :D

Ale pogoda leje i leje.
MamaPaulinki, trzymam kciuki oby wyniki wyszły pomyślnie, wyobrażam sobie jak się musicie stresować. Współczuję
KAsik rośnie Ci synuś jak na drożdżach.
A Maks przez tą pogodę szaleje , nie ma się gdzie wylatać to momentami jest nie znośny

Marta muszę dać mu pospać bo ma nocki w tym tyg i w nocy mam łóżko tylko dla siebie :-)
Jestem w coraz większym stresie, nie pamiętam kiedy miałam ostatnią @ ale to już dawno było a tu nic się nie zapowiada :baffled: poczekam jeszcze z tydzień może to jakieś opóźnienie ale ja nawet po cesarce idealnie 4 tyg później wróciłam do normalności i było ok i regularnie a tu klops :szok: Niestety raz sobie zaszaleliśmy ale z wyskokiem :sorry2: i co teraz?
Piję kolejną kawę, ogarnęłam troszkę bo jutro mam gości, a teraz odpoczywam ;-)

reklama
Dorota może nie ma @ z nerwow i ze stresu.... jak to co będzie.... dzieciaczek kolejny bedzie :szok::-) nie no nie ma co panikowac :sorry2: pozstaje czekac az @ zdecyduje sie przyjsc....
Ja też mam łóżko całe dla siebie :-) pewnie jak idzie na noc to niech sie wyspi a w taka pogode to napewno spanie ma jak nie wiem co.
A ja cos fatalnie sie czuje :baffled: jakies wypieki na buzi mam, brzuch mnie boli ehhh marudze tylko nic wiecej....:crazy:
Miałam wziasc sie za sprzatanie a nie mam weny, jutro goscie a tu nic nie zrobione, moze pozniej zbiore sie i ogarne...
Mały czkawke własnie dostał :-) biedaczek....

Do góry