reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

Kamu jak na razie widzę że jemu pasuje w brzuszku i nie ma zamiaru się tak szybko z niego wydostac ;)

Pogoda paskudna :/ niby juz sie wypogodziło a tu znow tak szaro i ponuro :( jesień juz powoli mamy.....

reklama
Hej dziewczyny :-) a co tu dziś tak pusto? poczytać nawet nie ma co.

Moje dziecko oszalało. Już spał pięknie po 8h a od dwóch dni zaczął się budzić na jedzenie o 2 :crazy:
Głupia taka nocka, bo potem się już non stop budzi a ja w dzień chodzę jak neptyk :-(

A co tam u Was?

Kasik - takie maluchy czesto robia takie numery. Najprawdopodobniej ma skok wzrostowy, wiec potrzebuje wiecej mleczka....Musisz się uzbroić w cierpliwość, bo tak sie bedzie jeszcze zdarzać

U mnie pracy co niemiara......Zajrze później, pa

Witaj _Kasik_ i inne nieobecne :baffled: Miałaś już może skok rozwojowy ze swoim dzidziolkiem? jak to się objawia bo podejrzewam to u Paulinki, no już nie mam siły do tego łobuza :sorry2:

Ja juz odwaliłam mega pranie sznurków mi zabrakło i musiałam dodatkowo suszarkę rozstawić. Teściowa dalej w szpitalu ale może dziś ją puszczą. :no: Mam ochotę na jajeczka sadzone z kefirkiem i ziemniaczkami i taki dziś obiad wydumałam ;-) Grunt to się nie narobić :sorry2:

Miłego dnia, w końcu słoneczko zaczyna się przebijać :-)

Witam i ja :D
Jakiś taki dziwny dzień ehhh no ale nawet wyspana jestem :D jakoś brak weny do pisania :( Widzę że jak na razie tylko ja jedyna jeszcze w oczekiwaniu na malca :D

Doradźcie mi kupywac przewijak na łóżeczko?? bo już sama nie wiem co zrobic, czy da się funcjonowac bez niego :D bo tak szczerze to bym wolała co innego za to kupic.....

Ja nie kupowałam, bo jak dzidzia na najwyższym poziomie w łóżeczku leży to nie ma problemu, ale jak będziesz obniżać materac to schylanie się powoduje ból kręgosłupa. Możesz przewijać na łóżku i też będzie ok. Ja poprosiłam o przewijak kiedy w pracy szykowali nam prezent. ;-) Mnie się przydaje bo mam chory kręgosłup i czasem wyję z bólu, jak się schylę to potem nie mogę sie wyprostować. Poza tym karmię małą na leżąco i schylanie przez pół godz nad łóżeczkiem okupiłam niesamowitym bólem. Tabletki już mi nie pomagały, Jacek załatwił mi maść po której jest lepiej. :-)

Rozumiem. Dzięki. Właśnie myślę i chyba nie zakupię.... mam podkłady do przewijania w razie czego to zawsze można podłożyc....
U mnie jak na razie z kręgosłupem nie jest źle ;) zobaczymy jak długo...
Dobrze, że chociaż ta maśc Tobie w jakimś stopniu pomaga, wiem że to niesamowity ból :/

reklama
Marta - a ja przewijak uznaję za jeden z najlepszych wynalazków dla młodych mam. On leży w poprzek łóżeczka, więc nie ma nic wspólnego z obniżaniem poziomu. Polecam każdej mamie. Bardzo długo go używałam. Może jak ktoś będzie pytał o prezent to popros o przewijak własnie?

Do góry