reklama
marta870
mama Igorka
Może aż tak źle nie będzie, zręszta co nie dasz dziecku mleka jak chce :/ nie wiem ile dzieci waża w poszczególnych miesiącach ale masz co nosic
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Ale numer to moja ważyła w sobotę 3820g, od wyjścia ze szpitala prawie 2 miesiące temu przytyła 1015g Jakbym chciała mieć takiego głodomorka, teraz tata walczy z butelką schodzi się już godzinę. :-( A ubranka na 56 jeszcze na nią wchodzą
marta870
mama Igorka
No to Paulinka kruszynka jest. A niech tata teraz zobaczy jak to jest z karmieniem..... Niech on sie troche podenerwuje a Ty sobie odpocznij
Masz kawał synka ja nie wiem nawet ile teraz moje maleństwo waży okaże się wszystko jak już po wszystkim będzie ehhh zawsze jakies głupoty to głowy przychodza
Masz kawał synka ja nie wiem nawet ile teraz moje maleństwo waży okaże się wszystko jak już po wszystkim będzie ehhh zawsze jakies głupoty to głowy przychodza
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Dobrze że masz pokarm, mnie leciało po kilka kropli z obu piersi mimo że maltretowałam cycki przez miesiąc laktatorem wiem że dziewczyny nawet przy wcześniakach mają pokarm a ja tak chciałam karmić piersią. Najlepsze jest to, że choć Paula nigdy w szpitalu nie dostała piersi (no bo pusta) to jak w domu jej pokazałam, że jest coś takiego, to dorwała się jak małpa do kitu a tam pusto ;-) nieraz jak ją trzymam na klatce piersiowej i tak sobie leżymy to szuka tego cyca, szkoda mi, że nie mamy tej bliskości. Ale na butelce też się chowa dzieci :-)
marta870
mama Igorka
hehe ale dziwnie mały tak się wierci i wyciaga, mam uczucie ze zaraz jakas częsc jego ciała mi wyjdzie :-) hehe zabawne uczucie szooook
Ja się bardzo bałam o karmienie bo niestety miałam cesarkę (zaczęłam rodzić sn a skończyłam cc) :-( i owszem na początku było ciężko, ale miałam ogromne parcie na karmienie i w koncu się udało
Hehe....jeśli chodzi o ubranka to mój już śmiga w 68 niektórych małych ciuchów w ogóle nie zdążył założyć
Marta może twój mały chce wyjść tylko mu się drogi pomyliły
A w ogóle jak będzie miał na imię twój malec?
Hehe....jeśli chodzi o ubranka to mój już śmiga w 68 niektórych małych ciuchów w ogóle nie zdążył założyć
Marta może twój mały chce wyjść tylko mu się drogi pomyliły
A w ogóle jak będzie miał na imię twój malec?
Ostatnia edycja:
marta870
mama Igorka
Każdy mówi, że małe dzieci strasznie szybko rosną i większosc ubranek nawet nie zdaży się założyc
Kasia całkiem możliwe że drogi się jemu pomyliły Igorek będzie :-)
Kasia całkiem możliwe że drogi się jemu pomyliły Igorek będzie :-)
reklama
MamaPaulinki nie denerwuj się tak bi dziecko to wyczuwa i może być jeszcze gorzej. Jedne dzieci przybierają mniej inne więcej, dziewczynki zazwyczaj są drobniejsze i mniej przybierają niż chłopcy,ja udzielam się na lipcówkach i tam dziewczynki to porównując z Maksem to drobinki. Uważam że kg w miesiąc to mieści się w normie.
A jak jesteś przemęczona i czujesz się pod denerwowana to magnes sobie zażyj,pomaga
Marta,no może Igorek faktycznie już do wyjścia się szykuje,daje o sobie chłopak znać.
Kasik mój to też był taki głodomor,że raz przytył 700g w 2 tyg!!! Zawsze był i jest większy od większości rówieśników,apetyt ma,słodyczy w ogóle nie dostaje,ale schudł,jest wysoki jak na swój wiek,dużo się rusza.Nawet żeberka mu widać,a pulpet to z niego był i miałam co nosić,teraz ok 15 kg waży,ale ubranka na 98 i większe
Ale dziś pogoda,ciemno jak nie wiem
A jak jesteś przemęczona i czujesz się pod denerwowana to magnes sobie zażyj,pomaga
Marta,no może Igorek faktycznie już do wyjścia się szykuje,daje o sobie chłopak znać.
Kasik mój to też był taki głodomor,że raz przytył 700g w 2 tyg!!! Zawsze był i jest większy od większości rówieśników,apetyt ma,słodyczy w ogóle nie dostaje,ale schudł,jest wysoki jak na swój wiek,dużo się rusza.Nawet żeberka mu widać,a pulpet to z niego był i miałam co nosić,teraz ok 15 kg waży,ale ubranka na 98 i większe
Ale dziś pogoda,ciemno jak nie wiem