I jestem......
Oczywiście musiałam wystać swoje żeby się zarejestrować ehhh no, ale w końcu odbębniłam wizytę....
mamaPaulinki, _Kasik_ chodzę do Lemańskiego i mam zamiar rodzić na PCK, co do tych reklamówek to coś mi się obiło ale nie byłam pewna no ale chyba dla świętego spokoju zapakuje żeby później przepakowywania nie było. Ale to mają być zrywki czy zwykłe reklamówki??? zresztą trochę dziwne że takie coś wprowadzili no ale jak trzeba się przystosować to nic się nie poradzi.
Co do wizyty i gin doczłapałam się pod gabinet, jak na razie cisza, na stan dzisiejszy wszystko jeszcze jest wysoko. Jestem umówiona z gin do szpitala, przed terminem porodu powiedział, że zbadamy i zobaczymy co robić dalej.... Ja coś czuję że przechodze i to ostro
chociaż w tej sytuacji nie da się nic przewidzieć, wyniki mam w porządku więc można powiedzieć że wizyta udana.
_Kasik_ żebym to ja mogła jeszcze spać ;( jak w dzień prześpię to mi się poprzestawia noc z dniem i wtedy już totalna katastrofa, oczywiście urządzam sobie drzemki w dzień
A tu ciągle pada, pada, pada i końca nie widać ;/
Kamu Maksiu najwidoczniej też ta aura za oknem dokucza, zresztą jak większości.....
U mnie w mieszkaniu aż tak zimno nie jest, ale za ciepło też nie, jest coś koło 23 stopnie, ale będzie palone dzisiaj chyba
więc będzie ciepluteńko
uffff chyba wszystko napisałam
acha co do obiadu też mam gotowca hehe zupa została kto będzie chciał to sobie zjem a jak nie pasuje to do restauracji