reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

Joanna alez ci dziewczynki rosna:tak:Ogladałam zdjecia na Nk i wygladacie super,a co słychac u was?Kiedy wracasz do pracy?
Dziękujemy za pochwały. Dziewczyny faktycznie super wyglądają ;-) Oj rosną, jak na drożdzach ;-). Natalka raczkuje od dnia babci a Ania jak to Ania - szaleje, krnąbrna i nieposłuszna.
Mam urlop do końca sierpnia i mam nadzieję, że Ania się dostnanie do przedszkola, bo wtedy będę mogła wrócić do pracy. U nas w dzielnicy dostać się do przedszkola to jak trafić 5 w totka. Big problem.

reklama
Joanno nie pamietam dlatego nie pisalam jak sie nazywa.

Ja narazie malego do przedszkola nie zapisuje wiec nie mysle czy sie dostanie czy tez nie.A Joasiu ktory rocznik Ania jest?

Joanno nie pamietam dlatego nie pisalam jak sie nazywa.

Ja narazie malego do przedszkola nie zapisuje wiec nie mysle czy sie dostanie czy tez nie.A Joasiu ktory rocznik Ania jest?
Zastanawiałam się nad tą lekarką ale skoro nie pamiętasz, to moze to było dawno i to nie była moja prowadząca 2 ciaże, bo mi jakoś Twoja relacja do niej nie pasuje. A właśnie teraz (nie wiem od kiedy) ona zajmuje się w olmedzie usg..

Ania jest rocznik 2005 i już w zeszłym roku mogła iśc do przedszkola.

Cześć dziewczyny!!!A znacie moze inne miejsce w Częstochowie gdzie można zrobić to usg?Ja dzwoniłam do Olmedu ale nikt tam nie odbiera:((Dzwonilam tam o różnych porach i nic:(Jo-anna-on a Twoja lekarka jak sie nazywa??Robiłaś tez to usg?pozdrawiam

Cześć dziewczyny!!!A znacie moze inne miejsce w Częstochowie gdzie można zrobić to usg?Ja dzwoniłam do Olmedu ale nikt tam nie odbiera:((Dzwonilam tam o różnych porach i nic:(Jo-anna-on a Twoja lekarka jak sie nazywa??Robiłaś tez to usg?pozdrawiam
Ponoć gdzieś na Waszyngtona można i jest taniej ale to musisz sobie w sieci coś poszukać. Ja takiego usg nie robiłam. To zmartwiłaś mnie z tym olmedem, bo właśnie miałam zadzwonić i się umówić na "przegląd" do mojej lekarki p.Kasi. Może zmienili numery albo co? Dzwoniłam w piątek jakoś po południu i pomyślałam sobie, że po prostu już weekend mają. Hmmm...

Joasiu to rok starsza.Przyedz kiedy z dziewczynami puki nie pracujesz bo potem to wiesz jak sie juz do pracki ruszy to d.... sie wyrwac nie idzie.

Ja dzis stawiam jade na tego kursa w kwietniu najprawdopodbiej ale i w lutym bedzie uzdrawianie i wtedy juz rusze pierwszy raz.Ale mam dzis power.Cud miod.

Myszka wazne by dziadzia byla zdrowa a takie badanie i zdjecia to pamiatka na cale zycie choc kosztowna.A co bedziesz miala dziewczynke czy chlopca?

Joasiu widze ze ty zadomowiona na tym forum.La tylko na regionalnym i troche na alergiku dziewczyna pomagam choc ona na gg pisza.
Ja siedzialam na maluchach ale nasz watek rownolatkowy sie rozlecial widac tak mialo byc.zalozylysmy nowe forum tzn jedna z nas zalozyla zanim jej komp padl.Jak jej w koncu komp nowy maz zmontowal to juz forum sie rozlecialo bo sie laski pozarly.Jedna z nas zaloztyla forum takie male i tam siedze i troche na maluchach bo po tym drugim rozpadzie czesc dziewczyn tam odeszla.a ta trzecia klutliwa czesc zalozyla sobie wlasne forum ktore mi sie nie podoba bo nadal sie zra.oj sie wyzalilam na to wyglada.
Na te rownolatki tez sie zapisalam ale nie umiem sie wgrac w te dziewczyny jakos i zrezygnowalam za to z wami czestochowiankami mi sie super gada

dobra juz nie przynudzam ...to tak przy tym opijaniu tego kursu:rofl2:

hejka mozna niesmiało zapukac i dołączyć :rofl2:
mieszkam w cz-wie (co jakiś czas w Holandii) chętnie poznam inne mamy
MIeszkam na tysiącleciu

reklama
Dziewczyny mam pytanko dotyczace zerowki dla rocznika 2005, czy to weszlo i czy dziala? Za rok mamy sie przeprowadzic do Czewy a moja corcia jest wlasnie z 2005. Jesli wiecie cokolwiek na ten temat to bardzo prosze o jakies wskazowki. Z gory dziekuje!

Do góry