reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może Czę-100-chowa???:)

Witam wszystki przyszłe mamusie:-)Ja jestem z okolic Częstochowy i zamierzam rodzic na Blachowni.Moze cos słyszałyście o tej porodówce??pozdrawiam

reklama
Hej:-)jak narazie nikogo nie spotkałam na tym forum kto by rodzil na Blahowni ale bysć może w końcu ktoś sie znajdzie i co nie co mi powie:-)Pozdrawiam

Cześć Myszka na Blachowni rodziła mojego kuzyna żona oraz koleżanka,obie w tym roku.Bardzo były zadowolone jedna rodziła przez cc druga naturalnie.Mówiły że dobra opieka i ogólnie jest ok.Ja słyszałam ostatnio dobre opinie na temat tego szpitala.Najważniejsze jest pozytywne nastawienie.Ja rodziłam na Mickiewicza słyszałam różne opinie na temat tego szpitala przed moim porodem.A jednak jestem zadoolona i wybrałabym ten szpital po raz drugi.Także nie słuchaj innych tylko idź rodzić z pozytywnym nastawieniem.Jeśli chciałabyś się dowiedzieć jakiś bardziej konkretnych informacji to daj znać zapytam o co trzeba.
Wszystkim Częstochowianką i ich rodzinką życzymy sokojnych i pogodnych świąt!!!!!!

Wszystkiego najlepszego w nowym roku.

Dziewczyny co tak milczycie ?Pewnie modly na Jasnej Gorze odprawiacie:rofl2:.

U nas wsio oki wszyscysmy zdrowi alez jak mogloby byc inaczej .Ja przymierzam sie do jakiegos kursiku ale sama jeszcze nie wiem jakiego.Napewno u Bornego oczyszczanie karmy na wiosne zalicze i mysle jeszcze o reiki i o kursiku w ramach poszerzenia wiedzy w medycynie chinskiej.

Pozdrawiam i odmeldowywac sie tu szybciutko w nowym roku.

Witam w Nowym Roku. Pomyślności i zdrowia życzę.
squomage ciekawe plany na ten rok. Życzę ich realizacji.
Co do moich planów to nie zastanawiałam się nad nimi :baffled:. Czas pokaże :tak:.

U mnie też wszyscy zdrowi. Natalka dzisiaj była szczepiona na WZWB. Waży 7,5 kg.

Chyba nam łącza zmroziło trochę ;-). I dlatego taka cisza.

A na Jasnej Górze byłam, owszem, jakoś po świętach. Była masa ludzi ale jakoś przebrnęliśmy przez szopkę.

reklama
Ja czasem zagadałam ale nikt nic nie pisze to sama się nie udzielałam.Ja teraz w styczniu i w lutym na pół etatu wróciłam do pracy.Nawet fajnie jest tak wyjść do ludzi:-)
A Maksiu już 9 kg waży,chociaż już z wagą stopuje.Bo jak przybierał 600g na miesiąc tak teraz tylko 300g ale ja się z tego powodu cieszę

Do góry