reklama
jo-anna-on
Pindory i godody
Witaj Myszka. Większość z nas jest już mamami a niektóre nawet wielokrotnymi :-).Witam wszystki przyszłe mamusie:-)Ja jestem z okolic Częstochowy i zamierzam rodzic na Blachowni.Moze cos słyszałyście o tej porodówce??pozdrawiam
Niestety nie wiem nic na temat porodówki w Blachowni.
squomage
Fanka BB :)
Witam
Myszka ja 3 dzieci na mickiewicza rodzilam wiec o blachowni nic nie wiem ale moze ktos inny cos podpowie.
Myszka ja 3 dzieci na mickiewicza rodzilam wiec o blachowni nic nie wiem ale moze ktos inny cos podpowie.
squomage
Zdrowych wesolych swiat Bozego Narodzenia i szczesliwego nowego roku wam zycze kochane.:-)
Cześć Myszka na Blachowni rodziła mojego kuzyna żona oraz koleżanka,obie w tym roku.Bardzo były zadowolone jedna rodziła przez cc druga naturalnie.Mówiły że dobra opieka i ogólnie jest ok.Ja słyszałam ostatnio dobre opinie na temat tego szpitala.Najważniejsze jest pozytywne nastawienie.Ja rodziłam na Mickiewicza słyszałam różne opinie na temat tego szpitala przed moim porodem.A jednak jestem zadoolona i wybrałabym ten szpital po raz drugi.Także nie słuchaj innych tylko idź rodzić z pozytywnym nastawieniem.Jeśli chciałabyś się dowiedzieć jakiś bardziej konkretnych informacji to daj znać zapytam o co trzeba.
Wszystkim Częstochowianką i ich rodzinką życzymy sokojnych i pogodnych świąt!!!!!!
Wszystkim Częstochowianką i ich rodzinką życzymy sokojnych i pogodnych świąt!!!!!!
jo-anna-on
Pindory i godody
Radości - spokoju - miłości - pokoju w Te święta Bozego Narodzenia i po wszystkie czasy życzą Joanna Ania Natali Darek
squomage
Wszystkiego najlepszego w nowym roku.
Dziewczyny co tak milczycie ?Pewnie modly na Jasnej Gorze odprawiacie.
U nas wsio oki wszyscysmy zdrowi alez jak mogloby byc inaczej .Ja przymierzam sie do jakiegos kursiku ale sama jeszcze nie wiem jakiego.Napewno u Bornego oczyszczanie karmy na wiosne zalicze i mysle jeszcze o reiki i o kursiku w ramach poszerzenia wiedzy w medycynie chinskiej.
Pozdrawiam i odmeldowywac sie tu szybciutko w nowym roku.
Dziewczyny co tak milczycie ?Pewnie modly na Jasnej Gorze odprawiacie.
U nas wsio oki wszyscysmy zdrowi alez jak mogloby byc inaczej .Ja przymierzam sie do jakiegos kursiku ale sama jeszcze nie wiem jakiego.Napewno u Bornego oczyszczanie karmy na wiosne zalicze i mysle jeszcze o reiki i o kursiku w ramach poszerzenia wiedzy w medycynie chinskiej.
Pozdrawiam i odmeldowywac sie tu szybciutko w nowym roku.
jo-anna-on
Pindory i godody
Witam w Nowym Roku. Pomyślności i zdrowia życzę.
squomage ciekawe plany na ten rok. Życzę ich realizacji.
Co do moich planów to nie zastanawiałam się nad nimi . Czas pokaże .
U mnie też wszyscy zdrowi. Natalka dzisiaj była szczepiona na WZWB. Waży 7,5 kg.
Chyba nam łącza zmroziło trochę ;-). I dlatego taka cisza.
A na Jasnej Górze byłam, owszem, jakoś po świętach. Była masa ludzi ale jakoś przebrnęliśmy przez szopkę.
squomage ciekawe plany na ten rok. Życzę ich realizacji.
Co do moich planów to nie zastanawiałam się nad nimi . Czas pokaże .
U mnie też wszyscy zdrowi. Natalka dzisiaj była szczepiona na WZWB. Waży 7,5 kg.
Chyba nam łącza zmroziło trochę ;-). I dlatego taka cisza.
A na Jasnej Górze byłam, owszem, jakoś po świętach. Była masa ludzi ale jakoś przebrnęliśmy przez szopkę.
reklama
Ja czasem zagadałam ale nikt nic nie pisze to sama się nie udzielałam.Ja teraz w styczniu i w lutym na pół etatu wróciłam do pracy.Nawet fajnie jest tak wyjść do ludzi:-)
A Maksiu już 9 kg waży,chociaż już z wagą stopuje.Bo jak przybierał 600g na miesiąc tak teraz tylko 300g ale ja się z tego powodu cieszę
A Maksiu już 9 kg waży,chociaż już z wagą stopuje.Bo jak przybierał 600g na miesiąc tak teraz tylko 300g ale ja się z tego powodu cieszę