reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

reklama
Cześć Myszka na Blachowni rodziła mojego kuzyna żona oraz koleżanka,obie w tym roku.Bardzo były zadowolone jedna rodziła przez cc druga naturalnie.Mówiły że dobra opieka i ogólnie jest ok.Ja słyszałam ostatnio dobre opinie na temat tego szpitala.Najważniejsze jest pozytywne nastawienie.Ja rodziłam na Mickiewicza słyszałam różne opinie na temat tego szpitala przed moim porodem.A jednak jestem zadoolona i wybrałabym ten szpital po raz drugi.Także nie słuchaj innych tylko idź rodzić z pozytywnym nastawieniem.Jeśli chciałabyś się dowiedzieć jakiś bardziej konkretnych informacji to daj znać zapytam o co trzeba.
Wszystkim Częstochowianką i ich rodzinką życzymy sokojnych i pogodnych świąt!!!!!!
Witam!Już myślałam ze tylko ja tam będę rodzić i że nie uzyskam żadnych informacji:))Czy mogłabyś sie dowiedzieć jak jest tam z porodem rodzinnym bo moze coś wiedzą na ten temat oraz z czego musi sie składac wyprawka do szpitala bo ztego co iwem to kazdy szpital ma jakies swoje wymagania.A czy Twoje znajome chodziły do jakiegos lekarza ktoruy przyjmuje w Blachowni?Pozdrawiami czekam naodpowiedz

Cześć dziewczyny!mam do Was pytanie czy moze wiecie gdzie w Częstochowie można wykonać USG 3d??MOże podacie mi jakieś namiary?pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz

Jednej z moich koleżanek męża wujek jest ordynatorem ginekologii na blachowni więc to jest zrozumiałe że miała super opiekę,chociaż akurat ona chodziła do lekarza z mickiewicza całą ciążę.Oni mieli poród rodzinny i nie było z tym żednego problemu Natomiast żona mojego kuzyna która tam rodziła( ona miała cc) miała lekarza z blachowni ale nie wiem jak się nazywał.
Doweim się o tą wyprawkę i ci przekażę.
Ja robiłam 3d na ul. zajączka w olmedzie akurat moja lekarka się tym zajmuje.Jo-anna-on też do niej chodziła,byłam bardzo zadowolona z tego badania

Jednej z moich koleżanek męża wujek jest ordynatorem ginekologii na blachowni więc to jest zrozumiałe że miała super opiekę,chociaż akurat ona chodziła do lekarza z mickiewicza całą ciążę.Oni mieli poród rodzinny i nie było z tym żednego problemu Natomiast żona mojego kuzyna która tam rodziła( ona miała cc) miała lekarza z blachowni ale nie wiem jak się nazywał.
Doweim się o tą wyprawkę i ci przekażę.
Ja robiłam 3d na ul. zajączka w olmedzie akurat moja lekarka się tym zajmuje.Jo-anna-on też do niej chodziła,byłam bardzo zadowolona z tego badania
Bardzo Ci dziekuje za info:))A dawno temu robilas to usg??Jaki jest koszt??Masz moze jakis nr tel??A czy ja tam bede mogla isc jak nie chodze do niej?pozdrawiam czekam na odpowiedz.milego wieczorku

Ja płaciłam 250 zł ,bardzo fajne jest to badanie,bardzo dokładne.Spokojnie możesz się zapisać.Wpisz w wyszukiwarkę Olmed ul Zajączka i tam będzie telefon

Myszka ja robilam usg 3 d tez w omledzie z tym ze mnie Olek prowadzil i szczerz byla bardzo zawiedziona.Kobieta ktora mi to usg robila pokazywala mi reke i nozke co juz u Olka widzialam wiec to mnie nie interesowalo.Interesowaly mnie pomiary przeplywy czyli czy dziecko zdrowe niestey tego nie potrafila.Z usg mam jedna fotke jakosci zdjecia z gazety wyborczej gdzie nic odroznic nie idzie.Nie mam nic nagrane bo wlaczyc nie umiala.Po prostu porazka.Byl;am szczerze zawiedzioan gdyz myslalam ze bedzie to tak jak na reklamowce ktora daja a reklamowke maja sciagnieta z 4 d.Nie polecam.Zato plecam 4d w krakowie tam mialam dziecko pomierzone wszystko w czasie rzeczywistym .Lekarz robil mi to usg kolo godziny mam zdjecia i plyte na blyszczacym papierze fotogtaficznym a nie jak olmedu na kartce ksero.Mam pamiatke i pewnosc zedziecko rozwija sie prawidlowo.
Zreszta tamta Pani byla bardzo niemila mozedlatego ze nie bylam jej pacjentka ale jak sie z czyjegos sprzetu kozysta to trzebaby odrobine szacunku okazac jego pacjentce a nie traktowac czlowieka z gory .Wogole poklucila sie z moim mezem ze az wyszedl bo nie chcial sie z nia dochodzic a ja sie ubralam i za nim wyszlam.Totalna porazka.

kamu,squomage bardzo Wam dziekuje za odpowiedzi:)Cały czas się zastanawiam co mam zrobić czy iść na to usg.Bardzo chciaalbym sie dowiedziec rzeczy ktorych nie dowiedzialam sie ze zwyklego usg.Zastanawiam się ponieważ to badanie troszkę kosztuje a za te pieniążki mogłabym juz cos kupić dzidziusiowi.Poradźcie mi dziewczyny.Pozdrawiam io milego dnia zycze

reklama
Czesc

Mialam nadzieje ze sie bedzie cieplej robic a tu sniegu nasypalo.Ble ja chce juz wiosne.

Myszka mysle ze sama musisz decyzje podjac.Badanie ogolnie jest fajne ale nie w czestochowie.

Do góry