reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

Olu witaj i smialo.

Madziu tak ma wejsc ale tylko dla chetnych.Ty bedziesz decydowac czy dac dzxiecko czy po staremu.Tak mi kuzynka tlumaczyla nauczycielka.

reklama
Olu witaj i smialo.

Madziu tak ma wejsc ale tylko dla chetnych.Ty bedziesz decydowac czy dac dzxiecko czy po staremu.Tak mi kuzynka tlumaczyla nauczycielka.

Maz wyczytal gdzies wlasnie ze od 2010 ma to byc obowiazkowa zerowka dla pieciolatkow i teraz nie wiemy co robic . Czy wracac za rok czy posiedziec jeszcze ze dwa. Niechcemy zeby mala jakies zaleglosci . Jakby ci sie cos obilo jeszcze o uszka to prosze pisz mi. Dziekuje ci bardzo!
Jaka macie pogode w Czestochowie? Strasznie tesknie za tym miastem i lodami z consoni porzeczkowymi :-):-):-)

Joasiu widze ze ty zadomowiona na tym forum.
Ja siedzialam na maluchach ale nasz watek rownolatkowy sie rozlecial widac tak mialo byc.zalozylysmy nowe forum tzn jedna z nas zalozyla zanim jej komp padl.Jak jej w koncu komp nowy maz zmontowal to juz forum sie rozlecialo bo sie laski pozarly.Jedna z nas zaloztyla forum takie male i tam siedze i troche na maluchach bo po tym drugim rozpadzie czesc dziewczyn tam odeszla.a ta trzecia klutliwa czesc zalozyla sobie wlasne forum ktore mi sie nie podoba bo nadal sie zra.oj sie wyzalilam na to wyglada.
Na te rownolatki tez sie zapisalam ale nie umiem sie wgrac w te dziewczyny jakos i zrezygnowalam za to z wami czestochowiankami mi sie super gada
Już kilka lat się tu udzielam :-). Na maluchy też kiedyś zaglądałam ale właściwie to nie pisałam. Byłam też krótko na noworodku ale tam się zamieszanie zrobiło i dziewczyny stamtąd wyniosły się na nowe forum, gdzie też zaglądam.
Cieszę się, że w Częstochowie Ci się dobrze gada, chociaż nie jest to wątek tętniący życiem, niestety. No ale od tego tu jesteśmy - piszmy.

hejka mozna niesmiało zapukac i dołączyć :rofl2:
mieszkam w cz-wie (co jakiś czas w Holandii) chętnie poznam inne mamy
MIeszkam na tysiącleciu
Zapraszamy, pisz dużo i często.

Dziewczyny mam pytanko dotyczace zerowki dla rocznika 2005, czy to weszlo i czy dziala? Za rok mamy sie przeprowadzic do Czewy a moja corcia jest wlasnie z 2005. Jesli wiecie cokolwiek na ten temat to bardzo prosze o jakies wskazowki. Z gory dziekuje!
Ehh, trochę zamieszania z tymi sześciolatkami. Ja też jestem mamą z 2005 roku i śledzę ten temat. Na razie temat wstrzymany na rok, kasa przeznaczona na to poszła na inne cele i zależy od miasta. Nie spotkałam siez wiadomościami dot. Częstochowy - jak to u nas będzie. Ale wolałabym, zeby sześciolatki przeniosły się do szkoły, bo wtedy zwolni się miejsce w przedszkolach dla młodszych dzieci. Właśnie jesteśmy na etapie próby zapisania siedo przedszkola i marzeń o przyjęciu :baffled:.

Jo a gdzie macie takie problemy z przyjeciem do przedszkola?Bo u mnie na osiedlu zapisy na wrzesien sa marzec kwiecien ale w srodku zimy raczej przyjmuja bez problemow bo im duzo dzieci z powodow zdrowotnych odpada.Ja wolałabym zeby do szkoły poszły dzieciaczki pozniej bo pracuje od 06-14(teraz jestem na wychowawczym ale mam zamiar wrocic nie długo) i ciekawe kto mi bedzie dziecko na rozne godziny prowadzał do szkoły?Bez sensu te ich pomysły:baffled:

ja tez chcę synka posłac od wrzesnia do przedszkola Zapiszę go na Broniewskiego i Kurpinskiego Mam nadzieję ze do któregoś się dostanie bo bardzo chce wracać do pracy a z dwójką mojej mamie ciężko by było siedzieć

Załączniki

• DSC00587 [640x480].jpg
    DSC00587 [640x480].jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Do góry