jo-anna-on
Pindory i godody
Odnośnie pani dr - pozytywne wrażenie. Ma babka głowę na karku, co najważniejsze. Nie była przy moim porodzie (rodziłam w nocy i akurat nie miała dyżuru), chociaż jak bym się umówiła to pewno by była. Ale trafiłam też na fajną lekarkę i położne. Poród suma-sumarum trwał 2h 20 min, z czego I faza 2h 10 min. A urodzenie łożyska to już formalność. Pierwszy poród był 2 h dłuższy, z czego większość spędziłam w domu.Jo-anna-on być może spotkałyśmy się u p.Kasi,ja tez do kwietnia chodziłam do komedu a od kwietnia do Olmedu.Jakie wrażenia jeśli chodzi o panią doktor.Moje narazie bardzo pozytywne.Ogólnie nie znoszę szpitali a lekarze mnie stresują, u niej czuję się zawsze rozluźniona.Długi miałaś poród?
Była przy twoim porodzie,tzn chodzi mi o to czy zajrzała do ciebie chociaż raz.
Czyli to mydełko muszę kupić i polecasz bambino.Częściowo torbę spakowałam.Jesli chodzi o ubranka dla małego to spakowałam 3 pary kaftaników i 3 pary śpioszków ,2 pary skarpetek,1 czapeczkę i rękawiczki niedrapki i 2 szt body z krótkim rękawem.Te majtki mam firmy baby-one.
Polecam bambino, stara i sprawdzona przez pokolenia firma.
Ciuszki ok....
... chociaż czapeczek na Mickiewicza nie zakładają po kąpieli a tam raczej ciepło jest cały czas. Niedrapków też nie stosowałam bo by się dziecko zapociło.kamu -czpeczki to weź ze 2-3 bo po kąpieli zawsze trzeba założyć, a i w dzień różnie bywa, koz=smetyki to najlepiej bambino - reszta uczula. ja mam oliwkę i mydełko z Bambino. Majtki Canpol - wypróbowałam w poprzedniej ciąży, są OK.