Witam. Właśnie się chłodzimy w domu. Piszę jedną ręką, na drugiej Natalka.
Witajcie chciałabym do was dołączyć jako kolejna częstochowianka.
Mieszkam na Rakowie Zachodzie.Termin mam na 23 lipca.Rodzić mam w szpitalu na Mickiewicza.
Widzę że Jo-anna-on tam rodziła to może jak będzie miała chwilkę to mi coś napisze o tamtejszej porodówce.Co mi potrzebne jest do tamtego szpitala.
Witam kolejną Częstochowiankę.
Masz lekarza na Mickiewicza?
To Ci się przyda do szpitala:
Karta ciąży, lepiej weź też dokumenty, dla Ciebie kosmetyki, koszule do karmienia i na poród, podkłady poporodowe kilka paczek, coś do czytania, woda do picia niegazowana, klapki pod prysznic, ręczniki, termometr, sztućce, kubek, talerz płytki, papier toaletowy.
Dla dzidzi: ubranka (jak będą upały weź body krótki rękaw), rożek, pampersy, mydełko, ręcznik, spirytus, ja miałam swoje tetry kilka sztuk.
Krzywo patrzą na biustonosze do karmienia, trzeba wietrzyć mleczarnię. Majtki zakazane. Komórki chowamy na obchód. Do higieny pupci malucha mydełko i ciepła woda, będą Cię uczyć chwytu malucha. Właściwie to z kosmetyków tylko mydełko, w domu możesz stosować co chcesz.
Jak będziesz miała jakies pytania to pisz.
Widze ze wkleiłas nowe zdjecia..szukałam wczoraj na NK ale nie było nic a bardzo byłam ciekawa Natalki
Dziewczynki macie sliczne:-)Ania jak sie zmieniła..a Natalia jaka kruszynka:-)
Na NK jeszcze nic nie ma, jak znajdę czas i zrobię nowe fotki to wkleję i tam.
Tak, moje dziewczynki cud-miód :-)
. A Ania chyba wydoroślała, tak mi się wydaje. Poza tym poczyniła postępy w wołaniu na nocnik, malowaniu i rysowaniu. Oprócz tego niestety robi na złość, stawia się i jest strasznie uparta.
Joanna - Niestety Nie Kojarzę Cię Bo Nie Widzialam Twoich Zdjęć - Z Kim Chodzilaś Do Klasy?
Wkleję jakąś fotkę w takim razie. Nie wiem, kogo znasz z mojej klasy ale napiszę Ci, do kogo chodziłam - do p. Klimkiewicz.