reklama
jo-anna-on
Pindory i godody
Tutaj... no comments. Napiszę coś więcej jak będę w lepszym humorze...Jo-anna-on jestes jeszcze tutaj czy juz na Mickiewicza
Mada80
Fanka BB :)
Asia uszka do goryWszystko bedzie dobrze,moja kolezanka tez ma 3 dni do porodu i nic..w piatek ma zadzwonic do lekarza gdyby nic sie nie działo,a tobie nie sugerowali przyspieszenia akcji?Dbaj o siebie i zbieraj siły!Zadnych dołow:-)
jo-anna-on
Pindory i godody
Ja też mam 3 dni. W piątek mi się kończy L4 więc muszę jutro do lekarki iść, będę więcej cos wiedziała co się tam dzieje.Asia uszka do goryWszystko bedzie dobrze,moja kolezanka tez ma 3 dni do porodu i nic..w piatek ma zadzwonic do lekarza gdyby nic sie nie działo,a tobie nie sugerowali przyspieszenia akcji?Dbaj o siebie i zbieraj siły!Zadnych dołow:-)
A może nie będę musiała iść...
Mada80
Taka sama sytuacje ma moja kolezankakonczy jej sie w piatek L4 a akcji zero..i zgaga ja pali straszna
Zycze ci zeby maluszek juz chciał sie z toba zobaczyc w cztery oczy:-)i niech nie czeka do piatku bo weekendowe maluszki to leniuszki;-)
Julii wyrzynaja sie kły i ma juz popekane dziasełko..w dzien jest spokojna ale w nocy popłakuje..niech juz wyjda te zeby bo mam dosc:-(
Zycze ci zeby maluszek juz chciał sie z toba zobaczyc w cztery oczy:-)i niech nie czeka do piatku bo weekendowe maluszki to leniuszki;-)
Julii wyrzynaja sie kły i ma juz popekane dziasełko..w dzien jest spokojna ale w nocy popłakuje..niech juz wyjda te zeby bo mam dosc:-(
Mada80
Jo dłuugo juz nic nie piszesz i na gg tez nieobecna to pewnie juz sie rozdwoiłasMam nadzieje,ze poszło szybko i w miare bezbolesnie:-)Pozdrawiam goraco i trzymam kciuki.
AlicjaG76
Aktywna w BB
witam , a też z czewy,
termin porodu mam na 10 lipca a mam już 3,5 letnirgo brzdąca Jaśka, oczywiście jak wszystkie dzieci chyba teraz jest chory, mało tego zaraził mie i tez chyrlam jak gruźlik ostatni.
Ja będę rodzić w łodzi w CZMP bo tam też sie leczę, niestety o "naszych" lekarzach nie mogę powiedziec nic dobrego...
termin porodu mam na 10 lipca a mam już 3,5 letnirgo brzdąca Jaśka, oczywiście jak wszystkie dzieci chyba teraz jest chory, mało tego zaraził mie i tez chyrlam jak gruźlik ostatni.
Ja będę rodzić w łodzi w CZMP bo tam też sie leczę, niestety o "naszych" lekarzach nie mogę powiedziec nic dobrego...
jo-anna-on
Pindory i godody
Witam nową mamusię. Mam nadzieję, ze się będziesz udzielać na forum. Mamy dzieci z tych samych roczników - 2005 i 2008 :-).witam , a też z czewy,
Życzę zdrowia. Ja jakieś 3 tygodnie przed porodem przechodziłam przeziębienie, oczywiście córa sprzedała ale na szczęście nie wpłynęło to na dzidzię.
W CZMP chyba fajnie ale ja jestem bardzo zadowolona z obsługi porodu i opieki na Mickiewicza. Trafiłam na super dyżur.
Mada, halo, sprawdź moje suwaczki ;-).Jo dłuugo juz nic nie piszesz i na gg tez nieobecna to pewnie juz sie rozdwoiłasMam nadzieje,ze poszło szybko i w miare bezbolesnie:-)Pozdrawiam goraco i trzymam kciuki.
W środę o 18tej odeszło mi część wód i czop. Pojechaliśmy do szpitala ale jeszcze nie było silnych skurczy i rozwarcia więc mnie zostawili na obserwację nie wiadomo do kiedy. Położyli na porodówce o 22giej. O 23ciej odeszły mi wody i pojawiła się krewka, Natalka wyskoczyła o 1.20. I faza porodu to 2h 10 minut, druga faza 10 minut, potem łozysko szybciutko i byłam po... Potem 3 dni w szpitalu ustawowo, bo byly miejsca i mała zdrowa. Natalka miała 3520 i 55 cm więc musieli mnie naciąć. AKtualnie walczę z rwa kulszową, bo to ona mi teraz najbardziej dokucza.
Siedzimy na dworze bo tu chłodniej niż w domu.
Pozdrawiam.
Mada80
Wielkie gratulacje z powodu urodzenia dorodnej coreczkiNiech sie zdrowo chowa
Alicja Witamy
Alicja Witamy
reklama
Mada80
Jo to szybko sie uwinełas ze wszystkimWczoraj byłam juz padnieta wiec nie pisałam ale nie sprawdzałam suwaczkow bo myslałam ze jak wrocisz to sie pochwalisz a ty suwaczek zrobiłas ale nowin na Czewie nie chciałas ogłaszacnie ładnie,oj nie ładnie.Jak malutka?Grzeczna,spi ładnie?Podoba sie Ani siostrzyczka?I co to jest ta rwa kulszowa???
Alicja napisz cos wiecej o sobie.W ktorej czesci miasta mieszkasz(osiedle) itp.
ja ci powiem ze ja mam tu swietnego lekarza a tez musiałam sie troche leczycJest naprawde dokładny i kompetentny.Jeszcze miesiac do porodu a pewnie chciałabys juz?Ten ostatni miesiac daje w kosca synek sie cieszy ze bedzie miał rodzenstwo?Wiadomo juz co bedzie?Pozdrawiamy:-)
Alicja napisz cos wiecej o sobie.W ktorej czesci miasta mieszkasz(osiedle) itp.
ja ci powiem ze ja mam tu swietnego lekarza a tez musiałam sie troche leczycJest naprawde dokładny i kompetentny.Jeszcze miesiac do porodu a pewnie chciałabys juz?Ten ostatni miesiac daje w kosca synek sie cieszy ze bedzie miał rodzenstwo?Wiadomo juz co bedzie?Pozdrawiamy:-)