reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

reklama
Asia uszka do gory:tak:Wszystko bedzie dobrze,moja kolezanka tez ma 3 dni do porodu i nic..w piatek ma zadzwonic do lekarza gdyby nic sie nie działo,a tobie nie sugerowali przyspieszenia akcji?Dbaj o siebie i zbieraj siły!Zadnych dołow:tak::-)

Asia uszka do gory:tak:Wszystko bedzie dobrze,moja kolezanka tez ma 3 dni do porodu i nic..w piatek ma zadzwonic do lekarza gdyby nic sie nie działo,a tobie nie sugerowali przyspieszenia akcji?Dbaj o siebie i zbieraj siły!Zadnych dołow:tak::-)
Ja też mam 3 dni. W piątek mi się kończy L4 więc muszę jutro do lekarki iść, będę więcej cos wiedziała co się tam dzieje.
A może nie będę musiała iść...

Taka sama sytuacje ma moja kolezanka:tak:konczy jej sie w piatek L4 a akcji zero..i zgaga ja pali straszna:baffled:
Zycze ci zeby maluszek juz chciał sie z toba zobaczyc w cztery oczy:-)i niech nie czeka do piatku bo weekendowe maluszki to leniuszki;-):-D
Julii wyrzynaja sie kły i ma juz popekane dziasełko..w dzien jest spokojna ale w nocy popłakuje..niech juz wyjda te zeby bo mam dosc:-(

Jo dłuugo juz nic nie piszesz i na gg tez nieobecna to pewnie juz sie rozdwoiłas:tak:Mam nadzieje,ze poszło szybko i w miare bezbolesnie:-)Pozdrawiam goraco i trzymam kciuki.

witam , a też z czewy,
termin porodu mam na 10 lipca a mam już 3,5 letnirgo brzdąca Jaśka, oczywiście jak wszystkie dzieci chyba teraz jest chory, mało tego zaraził mie i tez chyrlam jak gruźlik ostatni.

Ja będę rodzić w łodzi w CZMP bo tam też sie leczę, niestety o "naszych" lekarzach nie mogę powiedziec nic dobrego...

witam , a też z czewy,
termin porodu mam na 10 lipca a mam już 3,5 letnirgo brzdąca Jaśka, oczywiście jak wszystkie dzieci chyba teraz jest chory, mało tego zaraził mie i tez chyrlam jak gruźlik ostatni.

Ja będę rodzić w łodzi w CZMP bo tam też sie leczę, niestety o "naszych" lekarzach nie mogę powiedziec nic dobrego...
Witam nową mamusię. Mam nadzieję, ze się będziesz udzielać na forum. Mamy dzieci z tych samych roczników - 2005 i 2008 :-).
Życzę zdrowia. Ja jakieś 3 tygodnie przed porodem przechodziłam przeziębienie, oczywiście córa sprzedała ale na szczęście nie wpłynęło to na dzidzię.
W CZMP chyba fajnie ale ja jestem bardzo zadowolona z obsługi porodu i opieki na Mickiewicza. Trafiłam na super dyżur.

Jo dłuugo juz nic nie piszesz i na gg tez nieobecna to pewnie juz sie rozdwoiłas:tak:Mam nadzieje,ze poszło szybko i w miare bezbolesnie:-)Pozdrawiam goraco i trzymam kciuki.
Mada, halo, sprawdź moje suwaczki ;-).
W środę o 18tej odeszło mi część wód i czop. Pojechaliśmy do szpitala ale jeszcze nie było silnych skurczy i rozwarcia więc mnie zostawili na obserwację nie wiadomo do kiedy. Położyli na porodówce o 22giej. O 23ciej odeszły mi wody i pojawiła się krewka, Natalka wyskoczyła o 1.20. I faza porodu to 2h 10 minut, druga faza 10 minut, potem łozysko szybciutko i byłam po... Potem 3 dni w szpitalu ustawowo, bo byly miejsca i mała zdrowa. Natalka miała 3520 i 55 cm więc musieli mnie naciąć. AKtualnie walczę z rwa kulszową, bo to ona mi teraz najbardziej dokucza.
Siedzimy na dworze bo tu chłodniej niż w domu.

Pozdrawiam.

reklama
Jo to szybko sie uwinełas ze wszystkim:tak:Wczoraj byłam juz padnieta wiec nie pisałam ale nie sprawdzałam suwaczkow bo myslałam ze jak wrocisz to sie pochwalisz a ty suwaczek zrobiłas ale nowin na Czewie nie chciałas ogłaszac:confused:nie ładnie,oj nie ładnie.Jak malutka?Grzeczna,spi ładnie?Podoba sie Ani siostrzyczka?I co to jest ta rwa kulszowa???
Alicja napisz cos wiecej o sobie.W ktorej czesci miasta mieszkasz(osiedle) itp.
ja ci powiem ze ja mam tu swietnego lekarza a tez musiałam sie troche leczyc:tak:Jest naprawde dokładny i kompetentny.Jeszcze miesiac do porodu a pewnie chciałabys juz?Ten ostatni miesiac daje w kosc:baffled:a synek sie cieszy ze bedzie miał rodzenstwo?Wiadomo juz co bedzie?Pozdrawiamy:-)

Do góry