jo-anna-on
Pindory i godody
Mada zapomniałam o tych sandałkach. Kupiłam je w CCC (z serii Walky WALKY - www.ccc.eu model CP 10-42, czwarte w 1szym rzędzie)za 39,99 zł, aj kupiłam odkryte ale Tobie bym radziła z zakrytą piętą jeszcze kupić. Takie miałam kupione w zeszłym roku. Mojej Ani bardzo spodobały się chodaczki w Deichmanie i z lubością je mierzyła rozmiar 28, śmiesznie było. W efekcie kupiłam jej tam szmaciaki. CHodaki to w przyszłym roku raczej.
Nie chcę Cię straszyć ale w zeszłym roku było tragicznie z miejscami nad morzem w okresie letnim, no chyba że się wybierzecie w 2.połowie sierpnia lub września.
Jestem w szoku, 4300 dzidziek, nieźle i to jeszce jej nie nacinali i w całości jest, ho ho. A gdzie? Na Tysiącleciu?
Z tąhuśtawką to myślała o ogrodowej, bo ostatnio w niedzielę na niej spała z tatusiem. A i ze mną się często huśta. I sama też.
A nie wybierasz się do Walii?
Pozdrawiam.
Nie chcę Cię straszyć ale w zeszłym roku było tragicznie z miejscami nad morzem w okresie letnim, no chyba że się wybierzecie w 2.połowie sierpnia lub września.
Jestem w szoku, 4300 dzidziek, nieźle i to jeszce jej nie nacinali i w całości jest, ho ho. A gdzie? Na Tysiącleciu?
Z tąhuśtawką to myślała o ogrodowej, bo ostatnio w niedzielę na niej spała z tatusiem. A i ze mną się często huśta. I sama też.
A nie wybierasz się do Walii?
Pozdrawiam.