Mada80
Fanka BB :)
Udało mi sie wkleic zdjecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udało mi sie wkleic zdjecie?
Do Chorzowa do Zoo jest około 85 km. Pociagiem dojedziesz do Katowic a później tramwajem, który przejeżdża koło Zoo, najpierw przez rondo katowickie a potem Chorzowską. Nie orientuję się, jakie numery jeżdżą ale możesz sprawdzić na stronie KZK GOP. Autobusy chyba też tam jeżdżą. Najlepiej jednak jechać własnym samochodem, ale jak takowego nie posiadasz to pozostaje pociąg i myślę, ze jakiś PKS też. Polecam Zoo, Ania była zachwycona .Alez sie tu cisza zrobiła...a na dworze zimno..szkoda gadac..
Jo-anna-on ile jest km do Chorzowa?Moze wiesz czy do zoo da sie dojechac pociagiem albo autokarem?Mam ochote na mała wycieczke wiosna(ciepła a nie taka jak teraz).
Mam nadzieję, że pomogłam. Dojazd jest prosty w sumie. Warto jechać jak się ciepło zrobi ale jeszcze przed upałami, bo przed niektórymi klatkami/wybiegami może się zrobić nieprzyjemnie ;-). I trzeba zarezerwować kilka godzin na zwiedzanie.Jo dziekuje ci bardzo za tak szczegołowa instrukcjeNiestety samochodu jeszcze sie nie dorobilismy ale moze uda mi sie namowic kogos ze znajomych:-)jesli nie to poswiece sie i pojade jakims PKSem albo pociagiem-ponoc dzieci lubia takie przygody Moja Julia uwielbia zwierzatka,dlatego mysle ze warto jechac.
To jest w miarę świeże zdjęcie, bo robione w Wlką Sobotę. To w podpisie pochodzi z wakacji, jakoś tak mam do niego sentyment, przedstawia Anię w sztormową niedzielę (niezły czad był na plaży, zawsze chciałam zobaczyć sztorm na własne oczy i mam ).Jo zauwazyłam ze masz Anie w awaterze zupełnie inaczej wyglada na kazdym zdjeciuJaka juz duza!