Mada80
Fanka BB :)
Jo przepraszam:-)moje trzy kolezanki sa w ciacy z chłopcami i tak jakos mi sie ubzdurało..ech,nie gniewaj sie,wiem,ze pisałas o tym ze to coreczkaPoza tym taka jestem zamotana,bo Julci ida znow 3ki i ma od dwoch dni katar a od dzis kaszel..akurat na długi weekend.Zobacze jak sprawa bedzie wygladała do jutra i najwyzej wezwe pediatre prywatnie.Podaje jej syrop i flegamine,moze to cos da.taka ładna pogoda a my w domu bedziemy siedziec:-(
A wy jak dziewczyny?zawsze chodzicie do lekarza z kaszelkiem czy tez porbujecie leczyc na własna reke na poczatku?Bo ja nie mam doswiadczenia i za kazdym razem szłzm,bo sie bałam.A oni za kazdym razem antybiotyk.na szczescie mała nie choruje za czesto.pech,bo za tydzien miałam szczepic na meningokoki.
A wy jak dziewczyny?zawsze chodzicie do lekarza z kaszelkiem czy tez porbujecie leczyc na własna reke na poczatku?Bo ja nie mam doswiadczenia i za kazdym razem szłzm,bo sie bałam.A oni za kazdym razem antybiotyk.na szczescie mała nie choruje za czesto.pech,bo za tydzien miałam szczepic na meningokoki.