reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może Czę-100-chowa???:)

Dziewczyny czy ktoras zna moze jakiegos fachowca od montazu paneli podłogowych godnego polecenia?Jesli tak to poprosze o namiary:tak:

reklama
U nas oki,pogode mamy paskudna ale kaszelek nam przeszedł z czego sie cieszymy.Jutro zabieram sie do prania firan i mycia okien mimo pogody bo juz sie raczej nie poprawi.A jak u Was ze sprzataniem?Mnie jeszcze w czwartek kłada panele w pokoju wiec zdaze sie nasprzatac;-)
darus juz zdrowy?
szczepiłyscie dziewczyny maluszki na meningo i pneumokoki?A na ospe?
Cos nie dosc,ze mało nas tu to jeszcze słabo u nas z postami:baffled:

U nas oki,pogode mamy paskudna ale kaszelek nam przeszedł z czego sie cieszymy.Jutro zabieram sie do prania firan i mycia okien mimo pogody bo juz sie raczej nie poprawi.A jak u Was ze sprzataniem?Mnie jeszcze w czwartek kłada panele w pokoju wiec zdaze sie nasprzatac;-)
darus juz zdrowy?
szczepiłyscie dziewczyny maluszki na meningo i pneumokoki?A na ospe?
Cos nie dosc,ze mało nas tu to jeszcze słabo u nas z postami:baffled:
Mam jedno okno umyte od środka, wymienione firanki w tym oknie i wyprane zasłony. Reszta czeka na czwartek albo na późniejszy termin. Trzeba będzie jeszcze posprzątać standardowo jak na niedzielę, nie zamierzam się przemęczać.
Współczuję tych paneli, tak na ostatnią chwilę przed świętami.

Nie szczepiłam Ani na te dodatkowe rzeczy, tylko na Hiba.
Pozdrawiam.

Ja na HIB tez szczepiłam ale mocno sie zastanawiam nad meningo i pneumokokami.Ospe sobie chyba daruje.A ja sie ciesze na te panele:tak:Zrobia raz dwa trzy,posprzatam i bede miała spokoj.Mam wykładzine dywanowa i moje dziecko co chwile ja czyms zalewa...

Zeby smiały sie pisanki
Usmiechały sie baranki
Mokry Dyngus zraszał skronie
Duuzoo szczescia sypiac w dłonie...Oraz duzo zdrowia,spokoju i Bożego błogosławienstwa dla Was i Waszych rodzin..

wesolychswiatlf7.jpg

reklama
Niechaj Wielkanocne życzenia
pełne nadziei i miłości
przyniosą sercu radość w te święta
i w przyszłości.
Życzymy:
Wielkanocy jak bajka
i smacznego jajka,
tęczowych pisanek
i dyngusa cały ranek,
słońca wiosennego