Mada80
Fanka BB :)
Dziewczyny czy ktoras zna moze jakiegos fachowca od montazu paneli podłogowych godnego polecenia?Jesli tak to poprosze o namiary
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój D. z moim tatą sobie z tym doskonale poradzili (dokładnie z dechami barlineckimi) dlatego też nie jestem Ci w stanie pomóc.Dziewczyny czy ktoras zna moze jakiegos fachowca od montazu paneli podłogowych godnego polecenia?Jesli tak to poprosze o namiary
Mam jedno okno umyte od środka, wymienione firanki w tym oknie i wyprane zasłony. Reszta czeka na czwartek albo na późniejszy termin. Trzeba będzie jeszcze posprzątać standardowo jak na niedzielę, nie zamierzam się przemęczać.U nas oki,pogode mamy paskudna ale kaszelek nam przeszedł z czego sie cieszymy.Jutro zabieram sie do prania firan i mycia okien mimo pogody bo juz sie raczej nie poprawi.A jak u Was ze sprzataniem?Mnie jeszcze w czwartek kłada panele w pokoju wiec zdaze sie nasprzatac;-)
darus juz zdrowy?
szczepiłyscie dziewczyny maluszki na meningo i pneumokoki?A na ospe?
Cos nie dosc,ze mało nas tu to jeszcze słabo u nas z postami