reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

Hej,dziewczyny,jeszcze nie doszłyscie do siebie po swietach,ze nic nie piszecie?U nas wyszły cztery czworki na raz i mam nadzieje,ze wrescie skoncza sie chorobska a zacznie wiosna:tak::-D
A we wtorek idziemy na szczepienie:crazy::szok::szok::szok::szok:

reklama
Hallo-Czestochowianki?Gdzie sie podziałyscie?My dzis po szczepieniu ktorego bardzo sie bałam ale nie było az tak zle:tak:Troche płaczu i po sprawie.Za 6 tygodni meningokoki.A jak Ania i darus?Zdrowi?

Mada jestem. Miałam problemy z netem, jak na 1go kwietnia przystało ;-).
Pogoda sięchwilowo zrobiła więc siedzimy po pracy na dworze.
Ania zdrowa. Czekamy na 5-ki ;-).
Ilonka odezwij się.
Pozdrawiam

Asia a jak u ciebie z samopoczuciem?Bo na suwaczku widze ze juz koncowka:tak:prawie..Do jakiego lekarza chodzisz?Gdzie bedziesz rodzic?Czemu ty jeszcze kobieto pracujesz???Chce ci sie?Chyba ze masz lekka prace...

Asia a jak u ciebie z samopoczuciem?Bo na suwaczku widze ze juz koncowka:tak:prawie..Do jakiego lekarza chodzisz?Gdzie bedziesz rodzic?Czemu ty jeszcze kobieto pracujesz???Chce ci sie?Chyba ze masz lekka prace...
Z samopoczuciem w porządku, tym bardziej, że już niedługo finisz i wiosna idzie wielkimi krokami.
Chodzę do dr Buzdygan, która pracuje na Mickiewicza. Tam też planuję urodzić (tam po raz drugi).
Pracuję chyba do końca miesiąca. Z Anią też podobnie długo pracowałam. Pracę mam niezbyt ciężką (jestem technologiem żywności, ale pracuję nie tylko główką, nieraz się zdarza sprzątać czy pracować na produkcji), poza tym nie przemęczam się choćbym musiała. Nieraz się człowiek narobi ale w miarę sił wszystko. Tylko ciut daleko pracuję, bo w Chorzowie i te dojazdy mnie troszeczkę dobijają.
Pracuję, bo mam jeszcze możliwość na Śląsku zaliczyć jakąś galerię handlową (bo w Czwie wiadomo....) i pobyć z ludźmi powyżej 3 lat ;-);-);-)

Jo-anna-on a ten suwaczek to twoj???????Bo jak widze zdjecie ze swieconki to brzuszka tam nie masz:baffled:Chyba ze to nie ty jestes na zdjeciu:rofl2:
he he to ja na zdjęciu. Akurat w tym polarku i lekko schylona i brzuszek zniknął. Postaram sięwkleić coś bardziej przypominającego mój stan ;-):tak::-D. Ale nie teraz. Korzystając z chwili, że Ania z babcią w sklepie, myję podłogi.

Pozdrawiam

Oj,Chorzow to daleko dosc...masz pare,nie ma co,mnie by sie nie chciało tak jezdzie:tak:Nic dziwnego,ze tak ładnie i szczuplutko wygladasz:tak:skoro jestes technologiem zywienia to wiesz jak o swoja figure zadbac:-)Ale jestem i tak w szoku-ja w tak zaawansowanej ciazy wygladałam jak słon:tak:We wszystkim!!A u ciebie nic nie widac:szok:Mieszkam nie daleko Mickiewicza(na Trzech Wieszczow) ale o tym szpitalu nie mam najlepszej opinii:no:A o tym lekarzu nic nie słyszałam.Ja rodziłam na Tysiacleciu i mam tam swojego lekarza-dr.Najmana-cudowny człowiek,lekarz z powołania.jak bedziesz chciała kiedys to dam namiary:tak:
Ja tez chciałam wam wkleic zdjecia ale sa za duze a ja nie umiem zmniejszyc:sorry2:
Trzymam kciuki za maluszka-wiadomo juz co bedzie i jak bedzie miało na imie?naprawde slicznie wygladasz:tak::-)
A gdzie Ilona?

Czesc dziewczyny,
jestem wreszcie, u nas wszystko w porzadku, tylko wczesniej nie bylo zbytnio czasu, bo wiecie jak to jest trzeba bylo posprzatac na swieta, popiec ciasta itp.

Teraz tez za czesto nie wchodze, bo ladna pogoda to sie wykorzystuje. W niedziele bylismy w Mirowie, Darus testowal swoj nowy rowerek, ale leniuszek z niego nie ma ochoty pedalowac, woli zeby go pchac, wkleje kilka zdjec.

Wczoraj podrzucilismy malego do dziadkow, zeby mu zmienic otoczenie, gdyz obydwoje mamy w tym tygodniu drugie zmiany i mu sie nudzi, ale jeszcze tylko dzisiaj i weekend nasz, oby bylo ladnie to tez bysmy gdzies skoczyli.

Asiu, faktycznie swietnie wygladasz, mow no nam tu natychmiast Ania bedzie miala braciszka czy siostrzyczke, co mowi pani doktor??

reklama
Dziewczyny dziękuję za komplementa :zawstydzona/y::tak::-). Aż tak wspaniale nie wyglądam, zresztą zaczynam sięczuć jak słoniątko ;-).
Czekamy na dziewczynkę, imienia jeszcze nie mamy :baffled:.
Co do szpitala na Mickiewicza to może idealnie nie jest ale już tam rodziłam i wiem mniej-więcej czego się mozna spodziewać. A lekarza prowadzącego Mada już nie zmienię i trzeciej dzidzi też już nie chcę ;-).

Ilonka dziękuję za fotki na mailu :-):tak::happy:. Widzę, ze niedzielna eskapada się udała. Właśnie się miałam pytać, czy Darek załapał jazdę na rowerze. Ania niestety nie zawsze pamięta, że trzeba kierownicą manewrować a z pedałów to sobie podpórkę pod nogi zrobiła. Może w końcu zajarzy, że trzeba kręcić nóżkami i kierować równocześnie. To przez te idiot-rowerki trójkołówki - rodzice popchają i jeszcze pokierują :wściekła/y:.

Weekend nie zapowiada się obiecujący pod względem pogody. Jutro wybieramy się do Jastrzębia na urodziny znajomej. Jakby co to niedzielę mamy wolną :-).

Pozdrawiam.

Do góry