reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

reklama
Cześć Ilonka.
Twoja czcionka jest raczej bycza niż mała :-D.
Ania na spektaklu siedziała grzecznie, na tatusia kolanach coby lepiej widzieć. Obserwowała i dopiero w 2. zaczęła się odzywać na sali. Chyba najcięższa chwila była jak Jasio chajcował Babę Jagę :-D:-D:-D. W przerwie zjadła kilka ciasteczek i tak posilona przebrnęła przez całą sztukę. Ogólnie nie spodziewałam się, że przesiedzi tak spokojnie. Dopiero odreagowała w domu i poszła szybko spać z nadmiaru wrażeń.
Dzieci bardzo gadały, trochę to przeszkadzało ale uszło. Pełna sala była.

A my przed teatrem wybraliśmy się na przejażdżkę rowerową (pewno się teraz pukasz w głowę nad moją głupotą). Ale pogoda była przednia i powolutku dojechaliśmy na plac zabaw za Arsem i z powrotem.

c.d.n. idę na film.....

Rzeczywiscie nas tu mało.Ja juz co nieco o sobie napisałam...Widze,ze dzieciaczki u Was juz odchowane..Moja corcia to taki łobuz,ze do teatru moze za jakies 15lat z nia pojde..Wczesniej by mnie z nia wyrzucili jak nic;-):-D
Ciezko sie chyba jezdzi na rowerze w kurtce zimowej?nigdy nie probowałam:baffled:

Rzeczywiscie nas tu mało.Ja juz co nieco o sobie napisałam...Widze,ze dzieciaczki u Was juz odchowane..Moja corcia to taki łobuz,ze do teatru moze za jakies 15lat z nia pojde..Wczesniej by mnie z nia wyrzucili jak nic;-):-D
Ciezko sie chyba jezdzi na rowerze w kurtce zimowej?nigdy nie probowałam:baffled:
Eeee tam, nie wyrzuciliby Cię, no chyba, żeby Ci córa na scenę weszła ;-).

Jeździłam na rowerze w polarze więc nie było mi ciężko od tego. Tylko były nas 3 osoby na jednym rowerze :-D:-D:-D:-D. Dziecko z tyłu, dziecko z przodu i ja pośrodku ;-);-);-):-D:-D:-D. Ale jakoś rower przeżył.... Pooglądaj sobie moje suwaczki to zrozumiesz ;-).

Ilonka Daruś widać zadowolony z wyprawy do Olsztyna. Ten plac zabaw to sobie tak postawili pod zamkiem? Z której strony? Widać dawno tam nie byłam.
A synek siostry już taaaki duzi :-). Niedawno co się urodził.

Pozdrawiam Was. Mam nadzieję, że uda nam się niedługo spotkać.

reklama
No nie wiem..mnie lekarz juz w pierwszym trymestrze uprzedził,zebym rower schowała do piwnicy..Odwazna jestes..nie ma co:tak:

Do góry