reklama
jo-anna-on
Pindory i godody
Cześć Ilonka.
Twoja czcionka jest raczej bycza niż mała .
Ania na spektaklu siedziała grzecznie, na tatusia kolanach coby lepiej widzieć. Obserwowała i dopiero w 2. zaczęła się odzywać na sali. Chyba najcięższa chwila była jak Jasio chajcował Babę Jagę . W przerwie zjadła kilka ciasteczek i tak posilona przebrnęła przez całą sztukę. Ogólnie nie spodziewałam się, że przesiedzi tak spokojnie. Dopiero odreagowała w domu i poszła szybko spać z nadmiaru wrażeń.
Dzieci bardzo gadały, trochę to przeszkadzało ale uszło. Pełna sala była.
A my przed teatrem wybraliśmy się na przejażdżkę rowerową (pewno się teraz pukasz w głowę nad moją głupotą). Ale pogoda była przednia i powolutku dojechaliśmy na plac zabaw za Arsem i z powrotem.
c.d.n. idę na film.....
Twoja czcionka jest raczej bycza niż mała .
Ania na spektaklu siedziała grzecznie, na tatusia kolanach coby lepiej widzieć. Obserwowała i dopiero w 2. zaczęła się odzywać na sali. Chyba najcięższa chwila była jak Jasio chajcował Babę Jagę . W przerwie zjadła kilka ciasteczek i tak posilona przebrnęła przez całą sztukę. Ogólnie nie spodziewałam się, że przesiedzi tak spokojnie. Dopiero odreagowała w domu i poszła szybko spać z nadmiaru wrażeń.
Dzieci bardzo gadały, trochę to przeszkadzało ale uszło. Pełna sala była.
A my przed teatrem wybraliśmy się na przejażdżkę rowerową (pewno się teraz pukasz w głowę nad moją głupotą). Ale pogoda była przednia i powolutku dojechaliśmy na plac zabaw za Arsem i z powrotem.
c.d.n. idę na film.....
Mada80
Fanka BB :)
Rzeczywiscie nas tu mało.Ja juz co nieco o sobie napisałam...Widze,ze dzieciaczki u Was juz odchowane..Moja corcia to taki łobuz,ze do teatru moze za jakies 15lat z nia pojde..Wczesniej by mnie z nia wyrzucili jak nic;-)
Ciezko sie chyba jezdzi na rowerze w kurtce zimowej?nigdy nie probowałam
jo-anna-on
Pindory i godody
Eeee tam, nie wyrzuciliby Cię, no chyba, żeby Ci córa na scenę weszła ;-).Rzeczywiscie nas tu mało.Ja juz co nieco o sobie napisałam...Widze,ze dzieciaczki u Was juz odchowane..Moja corcia to taki łobuz,ze do teatru moze za jakies 15lat z nia pojde..Wczesniej by mnie z nia wyrzucili jak nic;-)
Jeździłam na rowerze w polarze więc nie było mi ciężko od tego. Tylko były nas 3 osoby na jednym rowerze . Dziecko z tyłu, dziecko z przodu i ja pośrodku ;-);-);-). Ale jakoś rower przeżył.... Pooglądaj sobie moje suwaczki to zrozumiesz ;-).
jo-anna-on
Pindory i godody
Ilonka Daruś widać zadowolony z wyprawy do Olsztyna. Ten plac zabaw to sobie tak postawili pod zamkiem? Z której strony? Widać dawno tam nie byłam.
A synek siostry już taaaki duzi :-). Niedawno co się urodził.
Pozdrawiam Was. Mam nadzieję, że uda nam się niedługo spotkać.
A synek siostry już taaaki duzi :-). Niedawno co się urodził.
Pozdrawiam Was. Mam nadzieję, że uda nam się niedługo spotkać.
Mada80
jo-anna-on czy w tak zaawansowanej ciazy to mozna jezdzic na rowerze????????
jo-anna-on
Pindory i godody
jakby się moja lekarka dowiedziała.... Ale czytałam gdzieś, że sama jazda nie jest niebezpieczna, niebezpieczne są upadki.jo-anna-on czy w tak zaawansowanej ciazy to mozna jezdzic na rowerze????????
reklama
Mada80
No nie wiem..mnie lekarz juz w pierwszym trymestrze uprzedził,zebym rower schowała do piwnicy..Odwazna jestes..nie ma co