reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

Hej Asiu,
ten weekend odpada mamy gości, może w przyszły. Dajcie znać.
Cieszymy się, że Ani już przechodzi i może wychodzić na dwór.
Napiszę więcej następnym razem.
Pozdrawiamy

Hej Ilonka.
Jakaś padnięta jestem przez ten halny.
W sobotę wybieramy się na bal karnawałowy a w niedzielę przyjeźdżają znajomi więc i ten weekend odpada na spotkanie kulkowe. Może za tydzień w niedziele uda nam się umówić? Ale to jeszcze będziemy w kontakcie.

W lutym idziemy z Anią do teatru na Jasia i Gosię.

A u mnie już z górki :-D.

Idę spać bo oczy mi się same zamykają.

Pozdrawiam.

reklama
Hej,
ostatnio rzadko zaglądam na forum. U nas w pracy ciągłe zmiany, podobno mam przejść na dwie zmiany, a Darek od marca na trzy, wiec może w koncu dojdzie do naszego spotkania.

W niedziele byliśmy w Olsztynie z moją siostra i z naszymi małymi, troche sie dotlenilismy. Darus lubi sie wspinac, nawet na rece nie wołał, później wkleje troche zdjęć.

Byliście już na przedstawieniu, juak się Ani podobało??

Daruś bardzo lubi oglądać Shreka, dwa dni temu przynioslam mu trzecią część i ogląda ją na okrągło.

W tym tygodniu mam drugie zmiany, a Darek od dzisiaj zaczyna, więc Daruś będzie z dziadkami, ale zamierzam w piątek wźiąść urlop (mam jeszcze dwa dni z zeszłego roku), więc jakoś te dwa dni wytrzyma.

A jak ty się czujesz, czy juz wiesz co będzie?Jak się Ania sprawuje, daje trochę wytchnienia mamusi?

Pozdrawiamy i przesylamy całuski
Ps.
Zapisałaś się do naszej klasy, ja tak?

Hej Ilonka.
Fajne zdjęcie w podpisie.

Coś ostatnio nie udaje nam się za często ze sobą "pogadać". Szkoda.

Myślałam, że już przeszłaś na dwie zmiany. Mam nadzieję, że w końcu się Wam unormują te godziny pracy.

Miałam też ochotę wybrać się(właśnie w niedzielę) do Olsztyna ale jakoś nie wyszło. A byśmy się może spotkali. Aha, i czekam na fotki z wypadu.

Za to byliśmy w niedzielę wieczorem w teatrze na "Igraszkach z diabłem" a za 10 dni (też w niedzielę) idziemy z ANią na Jasia i Małgosię. Obejrzałam sobie, gdzie będziemy siedzieć, mamy dobry rząd (6.). Mam nadzieję, że Ania jakoś to przeżyje i będzie grzecznie siedziała.

Wybieracie się z Darkiem do kina? Reklamowali jakiś film o dinozaurach i drugi o koniu wodnym (ale jestem nie w temacie).

Ania nienawidzi Szreka, wręcz się go boi . Za to na topie cały czas Kubuś Puchatek, Uszatek (właśnie leci na minimini i mam dziecko z głowy) i jeszcze kilka bajek na mini mini. Ale najbardziej Puchat. Kupiliśmy "Przyjaciółkę" z płytą z Kubusiem i dziecko ogląda ciągle :baffled::eek::sorry:. A tą "Przyjaciółką" to sobie można d*** podetrzeć. Kiedyś to była gazeta a teraz... no comments...
Trzeci Szrek podobał mi się średnio na jeża, zresztą kopia była do kitu.

A ja czuję się dobrze. Co do płci to lekarka powiedziała na "chyba" ale jak się bardziej upewnimy to się pochwalę. Do lekarki idę w przyszły piątek.

Ania jak to Ania. Rozgadana. Psoci. Pokazuje swoje humorki. I staje się małym Monkiem. Wczoraj tata ułożył porozwalane kręgle ale nie kolorami w kupie więc Ania musiała wziąć sama poukładać kręgle żeby stały kolorami przy sobie (2 czerwone, 2 zielone, 2 żółte i 3 niebieskie).
Na eurosporcie leci reklama jakichś arabskich linii lotniczych, koń goni tam jakiś samolot. I moja Ania mówi do tatusia: tato, goń samolot stary koniu :rofl2:.

Wysłałam Wam zaproszenie na n-k.

Pozdrawiamy Was gorąco. Mam nadzieję, że się wkrótce spotkamy.

Czesc dziewczyny..dołaczam sie do mieszkanek swietego miasta.Mało nas tu.Mam coreczke,jestem na wychowawczym,meza mam za granica.Jak chcecie cos wiedziec to pytajcie.A moze Wy tez o sobie cos napiszcie?Pozdrawiam:-)

Witam wszystkie obecne mamy i te przyszle :-)
Ja mojego Marcelka spodziewam sie w polowie kwietnia...taki maly prezencik sprawie sobie na urodzinki :-D
pozdrowionka

reklama
Czesc Asiu, cos mi sie czcionka pozmniejszala na forum, czy ty tez tak masz?

Jak tam po spektaklu, opowiadaj.

To moje male nie pozwala mi nic napisac, caly czas mi dokucza, a teraz mi wlosy rozkopuje, lobuz jeden.

Wczoraj bylismy w lesie, tak sie dotlenilismy, ze prawie spalismy na stojaco.

W tym tygodniu zaczynam nocki, sprobuje zaraz wkleic troche zdjec.

Pozdrawiamy

Do góry