reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

Prom – wracamy do „domku”
915ds2.jpg

Molo w Międzyzdrojach
916nx7.jpg

Ciuchcia retro – Ania pierwszy raz w pociągu
917ur7.jpg

SZTORM – WOW!!!
920dw3.jpg

Pracuję ciężko… i nikt mi nie zapłaci ;-)
922tu3.jpg

Tuż przed wyjazdem – Ania wcina starą bułkę zostawioną dla ptaszków
923cd3.jpg

I to już koniec – w Poznaniu
924uv0.jpg

reklama
Witaj Asiu,
przepraszam, że tak mało się odzywam, ale nie dość, że brak czasu to coś z netem mi się dzieje, nie wiem czy nie będziemy musieli zrezygnować:-(.

Zdjęcia fantastyczne, widać, że wszyscy bawiliście się wspaniale i to prawda, co fajne to szybko mija niestety.

Z opisu widzę, że Ania już woła siku i nie korzysta z pampersów. Gratulacje dla Ani:-)

Ja jestem na urlopie, ale niestety pracowitim, myję okna, sprzątam, a pod koniec czeka nas tapetowanie w dużym pokoju.

Siedzę sama z Darusiem, bo niestety tatuś musiał jeszcze w tym tygodniu do pracy iść, więc jest nam troszkę smutno, ale jako do piątku, wówczas i on będzie miał trochę wolnego.

Postanowiłam oduczyć Darusia sikać do pampersa i dzisiaj odnieśliśmy mały sukces:kupka wylądowała w nocniczku i jedno siuku(niestety tylko jedno), ale nie poddajemy się i odzwyczajamy się dalej.

Pozdrawiam

Aniu najlepsze życzonka, wielkiego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka, szczęścia dużego jak smok, pomyślności na kolejny życia roki miłości, bo ona dostarcza radości.
Od Darusia i jego rodziców

Ilonka Ania dziękuje za zyczenia, za pamięć i pozdrawia.
Dzisiaj nie jestem w stanie już nic napisać. Kładę się zaraz. Ale po niedzieli się odezwę.

wasze dzieciaczki juz duze:tak: a ja swoje jeszcze nosze.
Jestem z Gnaszyna :cool: przyda mi sie kontakt z Wami :elvis: w Czestochowie mieszkam od roku i nie orjentuje sie dobrze w lekarzach i specjalistach:no:.
Ale widze ze zadko tu piszecie. pewnie dzieci pochlaniaja wasz czas:-)

wasze dzieciaczki juz duze:tak: a ja swoje jeszcze nosze.
Jestem z Gnaszyna :cool: przyda mi sie kontakt z Wami :elvis: w Czestochowie mieszkam od roku i nie orjentuje sie dobrze w lekarzach i specjalistach:no:.
Ale widze ze zadko tu piszecie. pewnie dzieci pochlaniaja wasz czas:-)
Mieszkamy niedaleko, jestem z Lisińca.
Jeśli masz jakieś pytania odnośnie lekarzy, postaramy się z Ilonką pomóc. Dostajemy powiadomienia więc postaramy się odpisać, no nie Ilonka?
Pozdrawiam.

CZeść Ilonka.
Zaczęłam łikend :-).
Jak na urlopie czas mija? Byliście w końcu w Zoo?
Jakie macie problemy z netem? Tylko nie znikaj :-(.
Ania korzysta z pampków tylko podczas snu. Ale zdarzają się mniejsze i większe wpadki. Albo np złośliwie nie siądzie na nocnik jak ją o to poproszę i za chwilę majtki mokre. Bunt dwulatka na całego. Aż mi się coś robi. Niech to się skończy. :baffled:
A jak u Darusia z odpampersowywaniem?
Jak tapetowanie wypadło? Może jesteście w trakcie? A moje okna stoją i kwiczą, że są strasznie brudne. Muszę się wziąć za nie po 15-tym.
Dariusz senior dostał już urlop?

Jesteśmy po imprezie urodzinowej. Miałam nie robić ale w końcu było 13 osób. Sama nie wiem, mam mieszane uczucia odnośnie tych imprez urodzinowych. Niby fajnie było się spotkać (przynajmniej z niektórymi) a z drugiej strony to święto ważne dla nas i dziecka i dla nikogo więcej. A z rodziną można się spotkać przy innej okazji. Nasze urodziny np. obchodzimy w gronie najbliższych, jest tort i gorąca kolacja. Ewentualnie imieniny (moje) wyprawiam dla grona znajomych. I tyle.
A jak u Was jest ze świętowaniem urodzin Darusia? Myślicie już coś?

Byliśmy z Anią na święcie pstrąga w Złotym Potoku w zeszłą sobotę. Ania jeździła na kucyku i pociągiem. Chyba mam jakąś fotkę na kucyku i zrobię jak poniżej.

Wkleję kilka fotek ale mam je jeszcze nie obrobione więc uczynię to w najbliższych dniach.

Ten tłok pilegrzymkowo-samochodowy mnie przeraża. Niech już minie ten 15ty sierpień.

Jak dzidziuś siostry?

Pozdrawiam.

reklama
Do góry