Sorki, ale wczoraj próbowałam lecz nie mogłam nic zobaczyć miałam białą plamę, ale już nadrabiam.
Daruś już od jakiegoś czasu przesypia mi całe nocki, jedynie nad ranem zaczyna się strasznie kręcić, ale dostaje butlę, którą potrafi pić na raty przez 2 godziny i jakoś przesypiamy do 8.
Byliśmy w Realu i zrobiliśmy kilka fotek, zaraz wkleję.
Z nocniczkiem nam nie idzie, ale ostatnio zrobił siusiu do niego, ale na stojąco, siedzieć nie chce niestety
Daruś dostał na mikołaja od nas pieska szczekającego i chodzącego, ale niestety długo się nim nie pobawił, gdyż jakiś mechanizm się uszkodził i musieliśmy zareklamować zabawkę, od pozostałych dostał: słonika grającego z klockami z fishera(świetna zabawka), duże autko, aniołka(którego chodzi i całuje i rybkom pokazuje), organki, słonika jeżdżącego i grającego na bębenku i klocki zwierzątka z kopertą w której było 50 zł, a i jeszcze rózge.
Dzisiaj kolorowaliśmy zwierzątka mazakami i Daruś cały się wymazał. Dlatego mazakami, gdyż kredki jakieś kiepskie kupiłam nic nie widać jak się maluje, a pisaki mu bardzo się spodobały, co prawda cały po nich wymazany, ale co tam niech ma radochę.:-)
Ania zadowolona z prezentów?, pewnie tak, szczególnie z wózka i lali teraz ma swojego dzidziusia którym musi się opiekować.;-)
Słyszałaś o Krainie zabaw na rakowie?, podobno jest tam fajnie, wstęp 10zł za godzinę, zamierzamy się wybrać może też chcielibyście to możemy się tam umówić, co ty na to?
Dajesz Ani danonki, jeśli tak to jak na nie reaguje?, bo ja Darusiowi dałam i robił przez trzy dni kupkę rzadką i zieloną, chyba już mu nie będę podawać.