reklama
jo-anna-on
Pindory i godody
Też czekam na lato. Jak się kilka razy Ania osika albo coś poważniejszego zrobi to może się nauczy. Na wszelki wypadek naukę będę prowadziła na podwórku ;-);-).Nie martwię się przyjdzie lato to się go oduczy, wiele dzieci oduczyło się sikać do pampersa właśnie latem, teraz dałam mu spokój, widocznie jeszcze nie jest gotowy.
Ładna sumka. Życzę częstych takich i większych wygranych.Dzięki, żeby chociaż tak co dwa tygodnie. Wygrałam 158zł.:-) Teraz pewnie przez długi czas nic nie będzie, zawsze tak jest
Oby nie, ale jak miałaś robiony antybiotykogram to Ci lekarz przepisał antybiotyk, na które bakterie są wrażliwe i nie mają żadnych szans.Jeju mam nadzieję, że ja nie będę musiała brać zastrzyków brr
Super z tymi bonami. Do południa na pewno nie będzie tłoku. Ania też lubi sobie polatać między półkami. Ostatnio mnie naśladowała - wybierałam szampon a ona za chwilę ogląda butelki z szamponem (ten nie, ten nie, ten może być) - wyglądało to komicznie.My wybieramy się jutro na zakupy do Tesco, dostaliśmy talony od mamy Darka, to trochę zaszalejemy, ale jedziemy do południa, może będzie mniej ludzi.Daruś uwielbia duże sklepy, tyle przestrzeni, można pobiegać i wszystkiego podotykać.:-)
U nas jest tradycja, że prezenty "zjawiają się" w w nocy po wigilii i rano "biegniemy" do choinki po prezenty. Każdy dostaje. A u Was faktycznie za duży tłum na prezenty.My w tym roku nie robimy prezentów, bo byśmy zbankrutowali, ma być sporo ludzi na Wigilii (moi rodzice, teściowie, siostra z mężem,my, wujek, i jeszcze może dwie osoby, ale jeszcze się nie określili), dostanie tylko Daruś.
Jak ładny ten aniołek to dlaczego nie masz kupić. Super będzie choineczka sosenka. I długo postoi.My też będziemy mieć żywą choinkę również sosenkę, ale taką małą do 30 cm, wsadzimy ją do doniczki. Moja siostra ma las, więc będzie za darmo, pojedziemy po nią w środę bądź czwartek. Chyba też bąbek szklanych nie będę wieszać, muszę kupić jakieś nie tłukące się, bo i tak Daruś ją dostanie jak będzie chciał. Widziałam dzisiaj takiego ślicznego aniołka na sam czubek choinki, ale 20zł kosztuje i nie wiem czy się skusić... ale wsumie jak teraz kupię to będzie na kilka lat, no nie?;-) Naprawdę jest prześliczny.
Raczej ich nie zaskoczymy, bo mieszkają w Katowicach a poza tym ja sama mam do nich negatywny stosunek. Ale zazdroszczę Ci takiego kontaktu z Twoimi teściami.To przykre, ja mam wspaniałych teściów, często chodzimy do nich na obiad, muszę powiedzieć, że nawet częściej niż do moich rodziców.
Nie martw się ludzie się zmieniają, przyjdzie taka pora to i oni przejrzą na oczy. Może ich zaskoczycie i po Wigilii u twoich rodziców pojedziecie do nich chociaż połamać się opłatkiem, mogą być mile zaskoczeni.
Faceci to sieroty... przynajmniej poczuł mopa w ręce...No nie jak on śmiał herbatę wylać, pewnie jak wylał to niech ma karę i sprząta. :-) ;-)
Spadam... obejrzę trochę szkiełka na tvn24 i idę spać po kąpieli a jutro zakupy :-) pozdrawiam.
jo-anna-on
Pindory i godody
Wow, ale fura.
Dla Twoich dwóch mężczyzn Dariuszów - duuużo radości, zdrowia, szczęścia i miłości (i takiej fury razy dwa ) :-);-).
Dla Twoich dwóch mężczyzn Dariuszów - duuużo radości, zdrowia, szczęścia i miłości (i takiej fury razy dwa ) :-);-).
jo-anna-on
Pindory i godody
Ur. 29.03Tak apropo: to kiedy obchodzisz imieniny i urodziny?:-)
im. 24.05
A Ty?
jo-anna-on
Pindory i godody
WYłączam komputer. Pa
jo-anna-on
Pindory i godody
Darek dziękuje za życzenia :-)
Chłopaki również bardzo dziękują za życzenia :-)
Byłyśmy w tym samym czasie na forum, a ja nie zwróciłam uwagi, jaka szkoda, pogadałybyśmy sobie :-(
Więc też jesteś baranek jak ja :-) , a mąż spod jakiego znaku?, bo mój raczek nieboraczek.
Ur.02.04, im.23.04
Pewnie, jak nie poczują to się nie nauczą.
Dzięki, oby częściej.
Mam nadzieję, faktycznie były podane tam antybiotyki na które podziała ta bakteria, pójdę zrobić ponownie wymaz to się okaże.
Byliśmy w Tesco do południa, ale i tak było sporo ludzi, a Daruś siedział w koszu na zakupy i był bardzo grzeczny. :-)
U nas w domu rodzinnym też tak było, ale w tym roku sobie odpuścimy ze względu na sporą ilość osób.
Kupiłam aniołka, jest śliczny, tylko choinka jest mała i aniołek nachyla się do przodu. Kupiłam też trochę nowych ozdób na choinkę. Choinka jest niesymetryczna, bo była wybierana po ciemku, a poza tym nie było wyboru małych choinek. Może jak będę miała czas to zrobię zdjęcie i wkleję.
Faktycznie trochę za daleko mieszkają, ale kto wie może w przyszłym roku was zaskoczą i zaproszą na Wigilię czego wam życzę z całego serca.:-)
Byłyśmy w tym samym czasie na forum, a ja nie zwróciłam uwagi, jaka szkoda, pogadałybyśmy sobie :-(
Więc też jesteś baranek jak ja :-) , a mąż spod jakiego znaku?, bo mój raczek nieboraczek.
Ur.02.04, im.23.04
Pewnie, jak nie poczują to się nie nauczą.
Dzięki, oby częściej.
Mam nadzieję, faktycznie były podane tam antybiotyki na które podziała ta bakteria, pójdę zrobić ponownie wymaz to się okaże.
Byliśmy w Tesco do południa, ale i tak było sporo ludzi, a Daruś siedział w koszu na zakupy i był bardzo grzeczny. :-)
U nas w domu rodzinnym też tak było, ale w tym roku sobie odpuścimy ze względu na sporą ilość osób.
Kupiłam aniołka, jest śliczny, tylko choinka jest mała i aniołek nachyla się do przodu. Kupiłam też trochę nowych ozdób na choinkę. Choinka jest niesymetryczna, bo była wybierana po ciemku, a poza tym nie było wyboru małych choinek. Może jak będę miała czas to zrobię zdjęcie i wkleję.
Faktycznie trochę za daleko mieszkają, ale kto wie może w przyszłym roku was zaskoczą i zaproszą na Wigilię czego wam życzę z całego serca.:-)
Zapomniałam wspomnieć, że wczoraj byliśmy u mojej siostry i u nich już była choineczka ubrana, taka duża to urok, a nie taka mała jak nasza..., i Daruś był nią zauroczony, ciągle podchodził i dotykał, ale tak delikatnie, mamy zdjęcia, więc jak będę miała chwilkę to wkleję.:-) ;-)
Teraz idę już spać, bo już późno. :-)
Teraz idę już spać, bo już późno. :-)
Ale jestem zła, przesyłki jeszcze nie ma, chyba już nie przyjdzie do świąt. Dzwoniłam do tej osoby, powiedziała, że wysłała 13 i podała mi nr przesyłki, powiedziała, że to wina poczty, bo ona wysłała priorytetem i już powinna paczka być. Kurczę co za dziadostwo na tej poczcie, ale jestem wściekła. Już wiecej nie zamówię przez pocztę tylko kurierem.
reklama