mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Witajcie.
A my dzisiaj byliśmy na wizycie u pediatry bo mały od paru dni ma suche zaczerwienione piliczka, doktor powiedziała że prawdopodobnie skaza białkowa ehhhh kazała mleko zmienic na HA i przepisała maści do smarowania, ale nie jest pewna czy to jest to. Stwierdziłam że przez parę dni będe podawala mleko to co zawsze ale bede smarowac polika i zobaczymy czy rzeczywiscie to od mleka, bo całe ciało ma gładziutkie i tylko policzka są zaczewienione. Zobaczymy jakie efekty będą
Mój mały się spowrotem przestawił że w nocy sie budzi co 3-4 godziny na jedzenie a juz tak fajnie sypiał. I oczywiście marudzenie na poczatku podczas jedzenia. Jakos przetrwamy nie ma innego wyjscia.
Asia dzięki za słowa otuchy.... my w święta chrzciny robimy w domu z tego powodu mam dosc swiat na sama mysl ile trzeba szykowac.
Coś w tym jest że My mamy nakupujemy dzieciom swoim a sobie nie kupimy też tak robię....
Pozdrawiam!!!
Marta, teraz skaza białkowa jakaś modna się zrobiła, tylko trochę wysypki i lekarze już taką opinię wydają... A wysypka pewnie pojawiłaby się na brzuszku, szyji itd. Spróbuj parę dni samą maścią smarować, a z mlekiem poczekaj. Albo wybierz się do specjalisty, żeby to obejrzał