reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

reklama
Stefanna - idź Ty, co za fałszywa skromność :-p;-) Widziałam na FM! Cudnie! Cudnie! Cudnie!

Ja jestem dzis załamana - chata za 2 miesiące będzie skończona, potem byłby miesiąc mycia i w czerwcu byśmy zamieszkali - równo rok po rozpoczęciu...
Dziś w gminie powiedzieli mi, że wodę podłączą nam ... jesienią... Buuuuuuuuuuu..... :-:)-:)-:)-:)-:)-( Bo ***** rów jakiś wielce ważny obok nas idzie i trzeba mieć zgodę chyba od papieża na poprowadzenie pod nim rurociągu!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Fuck!!!!!!

Kurczę Ninja to faktycznie kaszana...:crazy:

Nie dziwię Ci się, że jesteś wk*******....:no:
Może da się jeszcze przez kogoś to przyspieszyć...?!

A co do mnie to nie przesadzaj...:zawstydzona/y:
Normalnie będzie i już!;-) Przy okazji pochwalę się Wam, że dostałam dzisiaj klucze do własnego domu, bo Panowie zamontowali nam drzwi wejściowe!:-)

Zresztą zobaczcie same - jeszcze brudne i bez klamki (z wrażenia zapomniałam jej zabrać :zawstydzona/y:), ale ja już się w nich zakochałam...: :cool2:

A tak wyglądają od środka:

Na koniec zbliżenie na szybkę:

Stefanna cudne:-) sama bym chetnie swoje drzwi wymieniła na takie ;-)
Ninja o rzesz w morde :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Stefanna - drzwi świetne i nie ściemniaj nam tu zaśmiecaniem wątku tylko ładuj foty!:rofl2:
P.S. mam problemy z wklejaniem zdjęć :wściekła/y: :-(
Ninja - :wściekła/y: zawsze musi siecoś po**** ale wynik byłby imponujący - rok od zaczęcia juz u siebie:szok: ale co się odwlecze ... :-)

My też jeszcze rok temu mieliśmy tylko pustą działkę :-)
Wkleję Wam kilka zdjęć z naszego domu, obecnie działa tam ekipa od ocieplania poddasza a może za tydzień wejdzie facet od kominka

poddasze w zeszłym tygodniu
wełna.JPG

taki mamy stryszek nad poddaszem (zamiast piwnicy)
stryszek.JPG

a to widok z balkonu w naszej sypialni, mąż zrobił bardzo ciemne zdjęcie, ale może coś zobaczycie ;-) długo długo pole a na końcu las
widok.JPG

Asia domek nabiera kszałtów:tak: a widoczek z okna cudny:-)
My tez mamy stryszek tylko mój maz tam sie wspina;-)

Mrówa ja dopiero pojadę z dziewczynami na działkę jak trochę ziemia przeschnie bo teraz to mąż kilka razy ledwo co przebrnął przez drogę gruntową do nas prowadzącą. I wtedy zrobię osobistą kontrolę domku, bo teraz to tylko na zdjęciach oglądam :zawstydzona/y:

reklama
Do góry