reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

reklama
Stefanna - idź Ty, co za fałszywa skromność :-p;-) Widziałam na FM! Cudnie! Cudnie! Cudnie!

Ja jestem dzis załamana - chata za 2 miesiące będzie skończona, potem byłby miesiąc mycia i w czerwcu byśmy zamieszkali - równo rok po rozpoczęciu...
Dziś w gminie powiedzieli mi, że wodę podłączą nam ... jesienią... Buuuuuuuuuuu..... :-:)-:)-:)-:)-:)-( Bo ***** rów jakiś wielce ważny obok nas idzie i trzeba mieć zgodę chyba od papieża na poprowadzenie pod nim rurociągu!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Fuck!!!!!!

Kurczę Ninja to faktycznie kaszana...:crazy:

Nie dziwię Ci się, że jesteś wk*******....:no:
Może da się jeszcze przez kogoś to przyspieszyć...?!

A co do mnie to nie przesadzaj...:zawstydzona/y:
Normalnie będzie i już!;-) Przy okazji pochwalę się Wam, że dostałam dzisiaj klucze do własnego domu, bo Panowie zamontowali nam drzwi wejściowe!:-)

Zresztą zobaczcie same - jeszcze brudne i bez klamki (z wrażenia zapomniałam jej zabrać :zawstydzona/y:), ale ja już się w nich zakochałam...: :cool2:

A tak wyglądają od środka:

Na koniec zbliżenie na szybkę:

Stefanna cudne:-) sama bym chetnie swoje drzwi wymieniła na takie ;-)
Ninja o rzesz w morde :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Stefanna - drzwi świetne i nie ściemniaj nam tu zaśmiecaniem wątku tylko ładuj foty!:rofl2:
P.S. mam problemy z wklejaniem zdjęć :wściekła/y: :-(
Ninja - :wściekła/y: zawsze musi siecoś po**** ale wynik byłby imponujący - rok od zaczęcia juz u siebie:szok: ale co się odwlecze ... :-)

My też jeszcze rok temu mieliśmy tylko pustą działkę :-)
Wkleję Wam kilka zdjęć z naszego domu, obecnie działa tam ekipa od ocieplania poddasza a może za tydzień wejdzie facet od kominka

poddasze w zeszłym tygodniu
wełna.JPG

taki mamy stryszek nad poddaszem (zamiast piwnicy)
stryszek.JPG

a to widok z balkonu w naszej sypialni, mąż zrobił bardzo ciemne zdjęcie, ale może coś zobaczycie ;-) długo długo pole a na końcu las
widok.JPG

Asia domek nabiera kszałtów:tak: a widoczek z okna cudny:-)
My tez mamy stryszek tylko mój maz tam sie wspina;-)

Mrówa ja dopiero pojadę z dziewczynami na działkę jak trochę ziemia przeschnie bo teraz to mąż kilka razy ledwo co przebrnął przez drogę gruntową do nas prowadzącą. I wtedy zrobię osobistą kontrolę domku, bo teraz to tylko na zdjęciach oglądam :zawstydzona/y:

reklama
Do góry