reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Stefanna - idź Ty, co za fałszywa skromność ;-) Widziałam na FM! Cudnie! Cudnie! Cudnie!
Ja jestem dzis załamana - chata za 2 miesiące będzie skończona, potem byłby miesiąc mycia i w czerwcu byśmy zamieszkali - równo rok po rozpoczęciu...
Dziś w gminie powiedzieli mi, że wodę podłączą nam ... jesienią... Buuuuuuuuuuu..... :------( Bo ***** rów jakiś wielce ważny obok nas idzie i trzeba mieć zgodę chyba od papieża na poprowadzenie pod nim rurociągu!!!
Fuck!!!!!!
Ja jestem dzis załamana - chata za 2 miesiące będzie skończona, potem byłby miesiąc mycia i w czerwcu byśmy zamieszkali - równo rok po rozpoczęciu...
Dziś w gminie powiedzieli mi, że wodę podłączą nam ... jesienią... Buuuuuuuuuuu..... :------( Bo ***** rów jakiś wielce ważny obok nas idzie i trzeba mieć zgodę chyba od papieża na poprowadzenie pod nim rurociągu!!!
Fuck!!!!!!
stefanna
Marcóweczka '08
Kurczę Ninja to faktycznie kaszana...
Nie dziwię Ci się, że jesteś wk*******....
Może da się jeszcze przez kogoś to przyspieszyć...?!
A co do mnie to nie przesadzaj...
Normalnie będzie i już!;-) Przy okazji pochwalę się Wam, że dostałam dzisiaj klucze do własnego domu, bo Panowie zamontowali nam drzwi wejściowe!:-)
Zresztą zobaczcie same - jeszcze brudne i bez klamki (z wrażenia zapomniałam jej zabrać ), ale ja już się w nich zakochałam...:
A tak wyglądają od środka:
Na koniec zbliżenie na szybkę:
Nie dziwię Ci się, że jesteś wk*******....
Może da się jeszcze przez kogoś to przyspieszyć...?!
A co do mnie to nie przesadzaj...
Normalnie będzie i już!;-) Przy okazji pochwalę się Wam, że dostałam dzisiaj klucze do własnego domu, bo Panowie zamontowali nam drzwi wejściowe!:-)
Zresztą zobaczcie same - jeszcze brudne i bez klamki (z wrażenia zapomniałam jej zabrać ), ale ja już się w nich zakochałam...:
A tak wyglądają od środka:
Na koniec zbliżenie na szybkę:
Stefanna - drzwi świetne i nie ściemniaj nam tu zaśmiecaniem wątku tylko ładuj foty!
P.S. mam problemy z wklejaniem zdjęć :-(
Ninja - zawsze musi siecoś po**** ale wynik byłby imponujący - rok od zaczęcia juz u siebie ale co się odwlecze ... :-)
P.S. mam problemy z wklejaniem zdjęć :-(
Ninja - zawsze musi siecoś po**** ale wynik byłby imponujący - rok od zaczęcia juz u siebie ale co się odwlecze ... :-)
AsiaM
mama czterech córek
My też jeszcze rok temu mieliśmy tylko pustą działkę :-)
Wkleję Wam kilka zdjęć z naszego domu, obecnie działa tam ekipa od ocieplania poddasza a może za tydzień wejdzie facet od kominka
poddasze w zeszłym tygodniu
taki mamy stryszek nad poddaszem (zamiast piwnicy)
a to widok z balkonu w naszej sypialni, mąż zrobił bardzo ciemne zdjęcie, ale może coś zobaczycie ;-) długo długo pole a na końcu las
Wkleję Wam kilka zdjęć z naszego domu, obecnie działa tam ekipa od ocieplania poddasza a może za tydzień wejdzie facet od kominka
poddasze w zeszłym tygodniu
taki mamy stryszek nad poddaszem (zamiast piwnicy)
a to widok z balkonu w naszej sypialni, mąż zrobił bardzo ciemne zdjęcie, ale może coś zobaczycie ;-) długo długo pole a na końcu las
AsiaM
mama czterech córek
Mrówa ja dopiero pojadę z dziewczynami na działkę jak trochę ziemia przeschnie bo teraz to mąż kilka razy ledwo co przebrnął przez drogę gruntową do nas prowadzącą. I wtedy zrobię osobistą kontrolę domku, bo teraz to tylko na zdjęciach oglądam
beti1982
III'2008 i IV'2010
Asiu, piękne zapowiedzi stryszku pewnie na wiosnę będziesz miała jeszzce więcej powodów do prezentacji swoich włości:-)
reklama
Podziel się: