reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

reklama
Remeny - serce rośnie jak widać postępy, co? :-):-):-):-)
Czy nad wanną to słupek prysznicowy?

Życzę Wam szybkich postępów i szybkiego pakowania gratów do nowego mieszkanka! :tak::tak::tak::tak:

Dzięki za miłe słowa :) Koncepcji było mnóstwo, ta wygrała i teraz trochę żałuję bo okazało się że te płytki są szalenie popularne, a poza tym jednak szkoda że nie poszłam w moje ulubione zielenie. Ale ogólnie nie jest źle.
Ninja, to będzie panel prysznicowy z wlewką do wanny, udało nam sie taki dostać. To kompromis między moją wanną (uwielbiam czytac książki w wannie ;)) a Tomkowym wymarzonym prysznicem. Troche to smiesznie wygląda, póki co, mam nadzieję że nabierze kształtów jak się zamontuje wszystko jak należy.

No i za jakiś miesiąc może uda się przeprowadzić :)

remeny mnie też się podoba:tak:,a napewno jak juz będzie skończone..to dopiero będzie cały efekt widać:tak:.

Remeny ślicznie będzie mieszkanko wyglądalo :-) a co do zieleni to możesz do lazienki ją wprowadzić przeciez po przez dodtaki. Może bambus w wazoniku, reczniki, świeczki itp. Myślę że to by ladnie wygladało :-) Napewno coś wymyślisz żeby te zielenie przemycic do łazienki :p

Remeny widzę, że i u Ciebie postępy - ślicznie łazienka się zapowiada!;-):tak:
Zresztą teraz jest już pewnie skończona - pokażesz nam jak wyszło?!:-) Ja też miałam upatrzone te płyteczki, ale byłaby to już trzecia łazienka w beżach i brązach i nie chciałam przesadzić...:sorry2:
No i resztą mieszkanka się pochwal koniecznie!
Życzę szybkiej przeprowadzki!:yes::wink:

Weronika i jak się mieszka w nowym domku?! Pewnie super!:-)
Miałaś nam pokazać kominek Kochana i nic...:-(

reklama
Do góry