reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Remeny - serce rośnie jak widać postępy, co? :-):-):-):-)
Czy nad wanną to słupek prysznicowy?
Życzę Wam szybkich postępów i szybkiego pakowania gratów do nowego mieszkanka!
Czy nad wanną to słupek prysznicowy?
Życzę Wam szybkich postępów i szybkiego pakowania gratów do nowego mieszkanka!
Dusia08
Marzec '08
Mi tez sie podoba twoja lazienka, super plytki!
Dzięki za miłe słowa Koncepcji było mnóstwo, ta wygrała i teraz trochę żałuję bo okazało się że te płytki są szalenie popularne, a poza tym jednak szkoda że nie poszłam w moje ulubione zielenie. Ale ogólnie nie jest źle.
Ninja, to będzie panel prysznicowy z wlewką do wanny, udało nam sie taki dostać. To kompromis między moją wanną (uwielbiam czytac książki w wannie ) a Tomkowym wymarzonym prysznicem. Troche to smiesznie wygląda, póki co, mam nadzieję że nabierze kształtów jak się zamontuje wszystko jak należy.
No i za jakiś miesiąc może uda się przeprowadzić
Ninja, to będzie panel prysznicowy z wlewką do wanny, udało nam sie taki dostać. To kompromis między moją wanną (uwielbiam czytac książki w wannie ) a Tomkowym wymarzonym prysznicem. Troche to smiesznie wygląda, póki co, mam nadzieję że nabierze kształtów jak się zamontuje wszystko jak należy.
No i za jakiś miesiąc może uda się przeprowadzić
beti1982
III'2008 i IV'2010
Remeny, bardzo ładne beże i brązy... zieleń pewnie by lepiej uspokajała podczas czytania w wannie...no i niezwykły kompromis Wam wyszedł
anetkadg
Marzec 2008
Remeny ślicznie będzie mieszkanko wyglądalo :-) a co do zieleni to możesz do lazienki ją wprowadzić przeciez po przez dodtaki. Może bambus w wazoniku, reczniki, świeczki itp. Myślę że to by ladnie wygladało :-) Napewno coś wymyślisz żeby te zielenie przemycic do łazienki
stefanna
Marcóweczka '08
Remeny widzę, że i u Ciebie postępy - ślicznie łazienka się zapowiada!;-)
Zresztą teraz jest już pewnie skończona - pokażesz nam jak wyszło?!:-) Ja też miałam upatrzone te płyteczki, ale byłaby to już trzecia łazienka w beżach i brązach i nie chciałam przesadzić...
No i resztą mieszkanka się pochwal koniecznie!
Życzę szybkiej przeprowadzki!
Weronika i jak się mieszka w nowym domku?! Pewnie super!:-)
Miałaś nam pokazać kominek Kochana i nic...:-(
Zresztą teraz jest już pewnie skończona - pokażesz nam jak wyszło?!:-) Ja też miałam upatrzone te płyteczki, ale byłaby to już trzecia łazienka w beżach i brązach i nie chciałam przesadzić...
No i resztą mieszkanka się pochwal koniecznie!
Życzę szybkiej przeprowadzki!
Weronika i jak się mieszka w nowym domku?! Pewnie super!:-)
Miałaś nam pokazać kominek Kochana i nic...:-(
reklama
beti1982
III'2008 i IV'2010
Stefanna, a gdzie efekty twojej niebytności na BB;-)
Podziel się: