reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

reklama
Dzieki dziewczyny za mile komentarze!

Dusia ale masz śliczny i przytulny domek!!!;-):tak:
A pokoik Michałka superowy - też planuję coś moim dziewczynkom fajnego wymyślić, ale zobaczymy co z tego wyjdzie... I widzę zasłonki/firanki z Ikei!:yes::wink::yes:
Szkoda tylko, że zdjęcia takie małe i nie mogę ich powiększyć, bo pięknie u Ciebie!:-)

Hehe moze maja w Ikei podobne te zaslony akurat nie sa z Ikei.:-D Wlasnie bylam tam i chcialam cos wybrac ale z zaslon to nic tam ciekawego nie maja. Przynajmniej u nas.
Podam ci fajna strone na kturej ludzie wysylaja zdjecia roznych pokoi strasznie duzo tam jest. I z lewej strony mozesz sobie wybrac jaki pokuj cie interesuje wlasnie sa tam tez pokoje dla dziewczynek, moze znajdziesz tam jakis pomysl. http://ratemyspace.hgtv.com/SNC/Main.aspx?pguid=6db6be3f-1720-4ba3-a081-999042c09b6b

Ostatnia edycja:
Stefanna- zapomnialam ci napisac, bo niekture te pokoje to nie sa takie fajne bo ludzie szukaja jakis inspiracji i tylko tak wklejaja. Wiec jak wejdziesz naprzyklad na "Girls Rooms" to puzniej na gorze nacisnij na "Top Rated". to wtedy ci sie pokarza w kolejnosci od tych co byly najwyrzej oceniane.

Jeja dziewczyny ale macie piekne te wasze chatki no no no super i jakie pomysly:tak: nad meblikiem tez sie zastanawialam ale ceny nie na ten rok bo inne rzeczy byly wazniejsze a szkoda
No jeszcze troche i bedziecie na swoim:-):tak: suuuperrr

Dzieki dziewczyny za mile komentarze!
Hehe moze maja w Ikei podobne te zaslony akurat nie sa z Ikei.:-D Wlasnie bylam tam i chcialam cos wybrac ale z zaslon to nic tam ciekawego nie maja. Przynajmniej u nas.
Podam ci fajna strone na kturej ludzie wysylaja zdjecia roznych pokoi strasznie duzo tam jest. I z lewej strony mozesz sobie wybrac jaki pokuj cie interesuje wlasnie sa tam tez pokoje dla dziewczynek, moze znajdziesz tam jakis pomysl. Rate My Space: Share, Rate, & Browse Your Favorite Spaces

Dusia Kochana jesteś, że o mnie pomyślałaś - już "rzuciłam" okiem i widzę, że będę miała co oglądać w najbliższym czasie - wielkie dzięki!:-):-):-)

A co do zasłonek to u nas w Ikei są takie i wydawało mi, się że Michałek ma je w oknach, ale może się mylę...::confused:
http://www.ikea.com/PIAimages/61455_PE167831_S4.jpg

No to wkleję Wam jeszcze nową koncepcję łazienki dla dziewczynek...!:rofl2:
Wypatrzyłam te płytki tydzień temu w jednym z salonów łazienkowych i bardzo wpadły mi w oko.;-):tak:
Dzisiaj Pani Małgosia podesłała mi wizualki i ciekawa jestem Waszych opinii...!:confused:

Ściana z umywalką:

Widok ma wannę i kibelki:

Prysznic we wnęce:

Widok od strony kibelka:

Rzut z góry na całość:

No i co o niej sądzicie..?! Która lepsza?! :confused::confused::confused:

Dusia Kochana jesteś, że o mnie pomyślałaś - już "rzuciłam" okiem i widzę, że będę miała co oglądać w najbliższym czasie - wielkie dzięki!:-):-):-)

A co do zasłonek to u nas w Ikei są takie i wydawało mi, się że Michałek ma je w oknach, ale może się mylę...::confused:
http://www.ikea.com/PIAimages/61455_PE167831_S4.jpg

Zamotana jestem, tak u Michalka sa zaslony z Ikei. Myslalam ze chodzi ci o te w salonie. Zapomnialam ze Michalek tez ma zaslony haha

Stefanna mi bardzo spodobała się Twoja pierwsza koncepcja z tymi dwoma umywalkami, ta wydaje mi się trochę zbyt ponura, chyba że to tylko na wizualizacji tak wygląda.

reklama
Cześć i czołem,
nie nadrabiam zaległości, to może jutro, dziś tylko chcę Was popytać o AGD. Byliśmy w Witku (Stefanna pewnie wie o czym mówię) i tam Pan Sprzedawca, jak sie okazało - dawny student mojego męża, polecał nam różne sprzęty. I tak: według niego nie ma co przepłacać za płytę indukcyjną (tylko czy opłaca się kupowac indukcyjną? nie wystarczy zwykła ceramiczna?) bo dla różnych firm i tak produkuje ją ta sama fabryka. Polecał Amicę PI 6508 TU - ma ja może któraś z Was?
Gość polecił nam tez piekarnik AEG B5741-5M i okap Candy CBT62X.
I teraz zależy, czy gość mile wspomina mojego męża jako wykładowcę i dobrze nam życzy, czy tez Tomek zalazł mu za skórę i chłopak chce się na nas odegrać ;) choć rabaty proponował korzystne...
ech, wracam do mikroskopu :(

Do góry