reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

reklama
Dzieki dziewczyny za mile komentarze!

Dusia ale masz śliczny i przytulny domek!!!;-):tak:
A pokoik Michałka superowy - też planuję coś moim dziewczynkom fajnego wymyślić, ale zobaczymy co z tego wyjdzie... I widzę zasłonki/firanki z Ikei!:yes::wink::yes:
Szkoda tylko, że zdjęcia takie małe i nie mogę ich powiększyć, bo pięknie u Ciebie!:-)

Hehe moze maja w Ikei podobne te zaslony akurat nie sa z Ikei.:-D Wlasnie bylam tam i chcialam cos wybrac ale z zaslon to nic tam ciekawego nie maja. Przynajmniej u nas.
Podam ci fajna strone na kturej ludzie wysylaja zdjecia roznych pokoi strasznie duzo tam jest. I z lewej strony mozesz sobie wybrac jaki pokuj cie interesuje wlasnie sa tam tez pokoje dla dziewczynek, moze znajdziesz tam jakis pomysl. http://ratemyspace.hgtv.com/SNC/Main.aspx?pguid=6db6be3f-1720-4ba3-a081-999042c09b6b

Ostatnia edycja:
Stefanna- zapomnialam ci napisac, bo niekture te pokoje to nie sa takie fajne bo ludzie szukaja jakis inspiracji i tylko tak wklejaja. Wiec jak wejdziesz naprzyklad na "Girls Rooms" to puzniej na gorze nacisnij na "Top Rated". to wtedy ci sie pokarza w kolejnosci od tych co byly najwyrzej oceniane.

Jeja dziewczyny ale macie piekne te wasze chatki no no no super i jakie pomysly:tak: nad meblikiem tez sie zastanawialam ale ceny nie na ten rok bo inne rzeczy byly wazniejsze a szkoda
No jeszcze troche i bedziecie na swoim:-):tak: suuuperrr

Dzieki dziewczyny za mile komentarze!
Hehe moze maja w Ikei podobne te zaslony akurat nie sa z Ikei.:-D Wlasnie bylam tam i chcialam cos wybrac ale z zaslon to nic tam ciekawego nie maja. Przynajmniej u nas.
Podam ci fajna strone na kturej ludzie wysylaja zdjecia roznych pokoi strasznie duzo tam jest. I z lewej strony mozesz sobie wybrac jaki pokuj cie interesuje wlasnie sa tam tez pokoje dla dziewczynek, moze znajdziesz tam jakis pomysl. Rate My Space: Share, Rate, & Browse Your Favorite Spaces

Dusia Kochana jesteś, że o mnie pomyślałaś - już "rzuciłam" okiem i widzę, że będę miała co oglądać w najbliższym czasie - wielkie dzięki!:-):-):-)

A co do zasłonek to u nas w Ikei są takie i wydawało mi, się że Michałek ma je w oknach, ale może się mylę...::confused:
http://www.ikea.com/PIAimages/61455_PE167831_S4.jpg

No to wkleję Wam jeszcze nową koncepcję łazienki dla dziewczynek...!:rofl2:
Wypatrzyłam te płytki tydzień temu w jednym z salonów łazienkowych i bardzo wpadły mi w oko.;-):tak:
Dzisiaj Pani Małgosia podesłała mi wizualki i ciekawa jestem Waszych opinii...!:confused:

Ściana z umywalką:

Widok ma wannę i kibelki:

Prysznic we wnęce:

Widok od strony kibelka:

Rzut z góry na całość:

No i co o niej sądzicie..?! Która lepsza?! :confused::confused::confused:

Dusia Kochana jesteś, że o mnie pomyślałaś - już "rzuciłam" okiem i widzę, że będę miała co oglądać w najbliższym czasie - wielkie dzięki!:-):-):-)

A co do zasłonek to u nas w Ikei są takie i wydawało mi, się że Michałek ma je w oknach, ale może się mylę...::confused:
http://www.ikea.com/PIAimages/61455_PE167831_S4.jpg

Zamotana jestem, tak u Michalka sa zaslony z Ikei. Myslalam ze chodzi ci o te w salonie. Zapomnialam ze Michalek tez ma zaslony haha

Stefanna mi bardzo spodobała się Twoja pierwsza koncepcja z tymi dwoma umywalkami, ta wydaje mi się trochę zbyt ponura, chyba że to tylko na wizualizacji tak wygląda.

reklama
Cześć i czołem,
nie nadrabiam zaległości, to może jutro, dziś tylko chcę Was popytać o AGD. Byliśmy w Witku (Stefanna pewnie wie o czym mówię) i tam Pan Sprzedawca, jak sie okazało - dawny student mojego męża, polecał nam różne sprzęty. I tak: według niego nie ma co przepłacać za płytę indukcyjną (tylko czy opłaca się kupowac indukcyjną? nie wystarczy zwykła ceramiczna?) bo dla różnych firm i tak produkuje ją ta sama fabryka. Polecał Amicę PI 6508 TU - ma ja może któraś z Was?
Gość polecił nam tez piekarnik AEG B5741-5M i okap Candy CBT62X.
I teraz zależy, czy gość mile wspomina mojego męża jako wykładowcę i dobrze nam życzy, czy tez Tomek zalazł mu za skórę i chłopak chce się na nas odegrać ;) choć rabaty proponował korzystne...
ech, wracam do mikroskopu :(

Do góry